Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Cz sie 14, 2025 11:48

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 556 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 38  Następna strona
 szanse nie-dziewicy 
Autor Wiadomość

Arc, zakładasz, że większość facetów, ma podobny system wartości co klikos?

Nie, ale to on zakłada.

Śr mar 25, 2009 16:16

Akurat mnie trafiła się dziewica. pilnowałem jej od 15 roku życia i upilnowałem.

Zabrzmiało obrzydliwie, jak byś sobie hodował jakiegoś pupilka.

Śr mar 25, 2009 16:24

W ogóle obrzydliwie się to czyta, naprawdę.

Traktujecie kobiety, raz jeszcze to napisze, jak nieużywane worki na gwarancji (worki wiadomo na co).

Coś Wam powiem.
Sposób, w jaki darzy się uczuciem druga osobę zależy tylko i wyłącznie od charakteru. Nie ma reguły. Są ludzie, którzy nie pokochają prawdziwie nigdy i nikogo na stałe, zawsze gdzieś tam będzie były/obecny. I to może być równie dobrze miłość platoniczna, dziewczyna może pozostać dziewicą. A może być tak, ze spotkasz na swojej drodze dziewczynę skrzywdzoną przez takiego Klikosa, a która pokocha Cię bezgranicznie i staniesz się najważniejszy.

A pierwszy raz jest mocno mitologizowany przez ludzi. Tak naprawdę w seksie liczy się dopasowanie temperamentów i bardzo często jest tak, że kobieta odczuwa przyjemność dopiero z drugim, trzecim partnerem, bo dobrze się dobrali, bo się prawdziwie kochają, bo się świetnie znają, zaś pierwszy raz, bolesny i zapewne nieudany - będzie wspominała z niechęcią.
Zależy od człowieka - raz jeszcze napiszę. Trzeba mieć trochę szczęścia i dobrze poszukać. I zdjąć z oczu seks-klapki, bo to jest tak naprawdę rzecz marginalna, która u wielu wyrasta do rangi sensu życia. A potem sypią się związki, bo facet zamiast patrzeć na dziewczynę ogólnie, na charakter itd. widział tylko jej błonę.

(...) Asienkka

Śr mar 25, 2009 17:26

Po raz kolejny mnie obrażasz , jednak administrator powinien coś z tym zrobić i tak profilaktycznie uniemożliwić ci pisanie bzdur przez miesiąc

No tak.Ty.obrażać innych możesz..tylko nie Ciebie tak?
Jak dobrze,że nie Ty jesteś administratorem, bo myślę,że userzy którzy mają odmienne zdanie co do Twojego,raz dwa by stąd ''polecieli''

Ukyo -napisala prawdę,nie użyła chamskiego określenia wobec Ciebie, więc za co niby miałby być ten ban ?

Śr mar 25, 2009 17:57

Cytuj:
Akurat mnie trafiła się dziewica. pilnowałem jej od 15 roku życia i upilnowałem.

Przepraszam, to tak na poziomie klikosa powiedziałem. Prawdę mówiąc siedem lat przyjaźni za nami i dziwięć małżeństwa. To nie jest obrzydliwe.

Śr mar 25, 2009 18:57

Mroczny Pasażer napisał(a):
Cytuj:

Przepraszam, to tak na poziomie klikosa powiedziałem. Prawdę mówiąc siedem lat przyjaźni za nami i dziwięć małżeństwa. To nie jest obrzydliwe.

No właśnie tak mi nie pasowała ta wypowiedź do innych Twoich, które, bądź co bądź, reprezentują elegancki poziom. ;P

Śr mar 25, 2009 19:26

Klikos - Twoja postawa jest przerażająca - piszę to jako kobieta.
Wydaje mi się (moje subiektywne odczucie!), że wynika ona z pewnych kompleksów - człowiek, który nie jest siebie pewien (np. mężczyzna swojej męskości, kobieta kobiecości), boi się porównywania z innymi. W tym wypadku wyznacznikiem jest to czy dana dziewczyna jest dziewicą...
Do tego dochodzi jakieś dziwne poczucie (?) własności - że ona nie była tylko Twoja, jakby drugi człowiek był czyjąś własnością...

klikos napisał(a):
Poradzilem sobie - zmieniłem dziewczynę. Nie chodzi o to aby zmuszać się do związku z osoba która Ci nie odpowiada.

Byłabym w stanie zrozumieć Twoją postawę w momencie, gdybyś sam oferował dziewczynie bycie jej pierwszym.
A najgorsze w tym wszystkim jest to egoistyczne podejście:

klikos napisał(a):
arc napisał(a):
klikos, pisałeś coś, że Twoja obecna dziewczyna była dziewicą. Czyli teraz nie jest? I nie jest również Twoją żoną? Jeśli dobrze wnioskuję, to sprawiłeś tej dziewczynie, że jej nikt nie będzie chciał gdy się rozstaniecie, bo następny jej facet nie będzie chciał być po Tobie. Poza tym samym aktem seksualnym (nawet jednorazowym) można sobie zafundować miłość dziewczyny po wsze czasy? - bo to też wynika z tego co piszesz. Albo ja coś poknociłem ;)

Tak wszystko się zgadza i niczego nie żałuje

W takim podejściu - według mnie - nie ma mowy o miłości. A jedynie zaspokajanie swoich własnych potrzeb...

Ps. Część postów została usunięta, bardzo proszę o utrzymywanie pewnego poziomu kultury słowa... :?

Śr mar 25, 2009 19:49

Jeżeli chodzi o dziewczynę z którą zerwałem to była ona dla mnie pierwszą z ktorą stracilem prawictwo hehe Nie bałem się porownania bo nawet gdybym był lepszy od jej wszystkich poprzednikow to i tak czułbym się gorszy bo to inny był pierwszy i wziął co najlepsze. Ale z drugiej strony moze i dobrze ze tak się stalo. Wiele się od niej nauczyłem a i tak znalazłem dziewicę. Doswiadczona kobieta i prawiczek to bardzo zły uklad na dłuższą metę dla mężczyzny

Dziękuje adminowi za reakcję . I kasację chamskich opinii pań piszących tu a nie potrafiącymi panować nad uczuciami.

Śr mar 25, 2009 20:08
No cóż właśnie z powodu takich facetów kręci się biznes przywracania błon dziewiczych... :)

Są też inne sposoby- np. jelita owcy... :)

Jest popyt na dziewice- jest i podaż ... :D

Śr mar 25, 2009 20:21

Dziękuje adminowi za reakcję . I kasację chamskich opinii pań piszących tu a nie potrafiącymi panować nad uczuciami.

wiesz, abstrahując od pań piszących - już lepiej nie panować na uczuciami, niż nie mieć ich w ogóle ;)

jakbym nawoływała kobiety, by wiązały się z humanistami, bo tylko tacy są wrażliwi to nawet bym się nie zbliżyła do poziomu absurdu twojej teorii. chrzanić, czy ktoś ma dobre serce, chrzanić inteligencję, chrzanić cierpliwość, wrażliwość, poczucie humoru, wspólne zainteresowania, liczy się tylko dziewictwo. liczy się tylko seks. rozmawiasz ty w ogóle ze swoją, jak ją to nazwałeś, niunią?

Śr mar 25, 2009 20:31

No cóż właśnie z powodu takich facetów kręci się biznes przywracania błon dziewiczych... :)

jest to sposób, wilk syty i owca cała :D

Śr mar 25, 2009 20:32

Teresse napisał(a):

jest to sposób, wilk syty i owca cała :D

Tylko jak przyjdzie kilka tys zapłacić za taką operację to kobiety rezygnują z z takiego zabiegu hehe Nie twierdzilem że tylko dziewictwo się liczy, wszystko się liczy i moim zdanie najlepiej gdy druga osoba odpowiada Ci pod każdym względem i z doświadczenia wiem że warto takiej szukać.

Śr mar 25, 2009 22:20

a co do jelita owcy to już nie te czasy że faceci nic nie wiedzą i we wzystko uwierzą.

Śr mar 25, 2009 22:22

Szkoda, Asienkko, ze usunęłaś ostatnie zdania, bo fajne były i w porównaniu co ten osobnik wypisywał o kobietach nie tak obraźliwe. ;) Ale jeśli uważasz, że były nie na miejscu to przepraszam.

Dziewczyny, dajcie spobie spokój. Przynajmniej mamy wszystkie przestrogę - że i tacy się na świecie trafiają. :(

Śr mar 25, 2009 23:10

klikos, już chyba wystarczająco się skompromitowałeś swoimi 'mondrymi' wypowiedziami i zwróć uwagę, że nie tylko, jak ty to piszesz feministki ci tak piszą. Być może dostanę za to bana ale twoja postawa jest dla mnie postawa egoistycznegoi dupka, ktora tak jak napisała Asienkaaa wynika z twoich kompleksow, takich czy innych.

A ja to tylko mam nadzieje, ze takich osobnikow jest jak najmniej[/b]

Cz mar 26, 2009 8:43
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 556 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 38  Następna strona