|
|
|
Autor |
Wiadomość |
blush
|
 Re: prosze o pomoc
nic ale tak napisałem może wam się kiedyś przyda jak ktoś się zapyta czy są dowody o istnieniu Pana Jezusa.
|
Wt cze 15, 2010 20:11 |
|
|
|
 |
BladzacyAniolek
|
Jego temat.  Niech pisze co chce. 
_________________ My Savior loves. My Savior lives. My Savior's always there for me. My God he was. My God he is. My God he's always gonna be.
|
Wt cze 15, 2010 20:18 |
|
 |
blush
|
Jak byłem u spowiedzi to zapomniałem wyspowiadać się z jednego grzechu : nieczyste myśli. Czy muszę znów iść do spowiedzi i się z tego wyspowiadać czy może odmowie jakoś modlitwę i poproszę Pana Boga zeby mi to wybaczył. A i w tym dniu co zapomniałem się z tego grzechu wyspowiadać byłem u komunii bo on mi się dopiero przypomniał gdy wracałem do domu 
|
So cze 19, 2010 17:00 |
|
|
|
 |
BladzacyAniolek
|
Nieczyste myśli są grzechem ciężkim, jeśli naprawdę zapomniałeś to nic złego się nie stało. Zdarza się. Świętokradztwa nie popełniłeś. Ale z tego co mi wiadomo zapomniane ciężkie grzechy należy wyznać przy kolejnej spowiedzi. A więc nie martw się. Wszystko jest dobrze. Powiesz o tym następnym razem. 
_________________ My Savior loves. My Savior lives. My Savior's always there for me. My God he was. My God he is. My God he's always gonna be.
|
So cze 19, 2010 18:28 |
|
 |
biedronka25
|
Cytuj: Nieczyste myśli są grzechem ciężkim naprawde? czyli gorsze niz czyny? czy na rowni?
|
So cze 19, 2010 18:32 |
|
|
|
 |
BladzacyAniolek
|
Grzech jest grzechem. Dla mnie jest chore porównywać, co ma większą materię, masturbacja czy nieczyste myśli. Oba grzechy łamią 6 przykazanie. I Oba są złe. Nieczyste myśli nie są grzechem wówczas, gdy je odrzucamy, jak się pojawią. Jeśli je podtrzymujemy należy je wyznać na spowiedzi. Ja osobiście spowiadam się nawet z grzechów lekkich.
|
So cze 19, 2010 18:40 |
|
|
|