Modlitwa contra okultystyczny spektakl Madonny
Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: Modlitwa contra okultystyczny spektakl Madonny
Johnny99 napisał(a): Nie, ale prawie. W każdym razie awaria prądu ma mu przeszkodzić w działaniu  Może widły też ma na prąd?   To by się nawet kleiło.
|
Pn lip 30, 2012 8:40 |
|
|
|
 |
Jajko
Dołączył(a): Pn lut 23, 2009 22:34 Posty: 10131 Lokalizacja: Pierdzisłąwice
|
Johnny99 napisał(a): Z całym szacunkiem, ale podejrzewam, że są już tak osobiście wkręceni w temat, że nie stać ich na trzeźwe spojrzenie z zewnątrz. Cóż, taka jest cena bycia egzorcystą. W życiu pewnie nie widziałeś egzorcysty, nie znasz życia i pracy egzorcystów, doświadczeń i kontaktów z Siłami Zła, a zarzucasz kilku egzorcystom, że nie znają się na swojej robocie! Masz tupet!
_________________ Z zarozumialcami i debilami nie rozmawiam... no chyba że zrobię edukacyjny wyjątek
|
Pn lip 30, 2012 8:54 |
|
 |
Johnny99
|
Na swojej robocie może i się znają, ale na showbiznesie raczej nie..
_________________ I rzekłem: «Ach, Panie Boże, przecież nie umiem mówić, bo jestem młodzieńcem!» Pan zaś odpowiedział mi: «Nie mów: "Jestem młodzieńcem", gdyż pójdziesz, do kogokolwiek cię poślę, i będziesz mówił, cokolwiek tobie polecę. (Jr 1, 6-8)
|
Pn lip 30, 2012 8:58 |
|
|
|
 |
Jajko
Dołączył(a): Pn lut 23, 2009 22:34 Posty: 10131 Lokalizacja: Pierdzisłąwice
|
To że uważasz, że się ośmieszają jest najlepszym dowodem skuteczności działania Złego!
_________________ Z zarozumialcami i debilami nie rozmawiam... no chyba że zrobię edukacyjny wyjątek
|
Pn lip 30, 2012 9:01 |
|
 |
Johnny99
|
Ale ja nie idę na ten koncert, więc jakiego działania Złego? A jeśli Zły działa nawet na tych, co nie idą na koncert, to co może tu pomóc wyłączenie prądu? 
_________________ I rzekłem: «Ach, Panie Boże, przecież nie umiem mówić, bo jestem młodzieńcem!» Pan zaś odpowiedział mi: «Nie mów: "Jestem młodzieńcem", gdyż pójdziesz, do kogokolwiek cię poślę, i będziesz mówił, cokolwiek tobie polecę. (Jr 1, 6-8)
|
Pn lip 30, 2012 9:11 |
|
|
|
 |
Qwerty2011
|
Co wy z tym prądem ciągle. Poszliście za tytułem artykułu z Onetu, który oczywiście miał być prowokacyjny. Wyciągnęli jakieś zdanie z kontekstu, żeby było barwniej. Przecież egzorcyści wyraźnie określili, że chodzi o modlitwę o to, żeby Bóg zapobiegł temu bluźnierstwu - tak jak tego chce. Jeśli z resztą komuś nie podoba się to, to niech modli się w intencji zaproponowanej przez abp Hosera: Cytuj: Biskup warszawsko-praski zarządził we wszystkich parafiach i zgromadzeniach zakonnych swojej diecezji godzinną adorację Najświętszego Sakramentu, jaka ma odbyć się 1 sierpnia w "w intencji poległych, o przyszłość oraz kształt naszej wolności, i w tym roku, jako zadośćuczynienie Sercu Jezusowemu za grzechy bluźnierstwa".
_________________ "Przechowujemy zaś ten skarb w naczyniach glinianych, aby z Boga była owa przeogromna moc, a nie z nas" (2 Kor 4)
|
Pn lip 30, 2012 9:34 |
|
 |
Johnny99
|
Egzorcyści wyraźnie napisali: Intencja: aby nie doszło do koncertu, a jeżeli do niego dojdzie, to by Pan Bóg go przerwał – np. awaria prądu zawsze jest możliwa.
Biskup warszawsko-praski zarządził we wszystkich parafiach i zgromadzeniach zakonnych swojej diecezji godzinną adorację Najświętszego Sakramentu, jaka ma odbyć się 1 sierpnia w "w intencji poległych, o przyszłość oraz kształt naszej wolności, i w tym roku, jako zadośćuczynienie Sercu Jezusowemu za grzechy bluźnierstwa".
I tu nie mam się do czego przyczepić.
|
Pn lip 30, 2012 9:47 |
|
 |
Qwerty2011
|
Wydarzenie już jutro. Tak więc kto żyw i kto w Boga wierzy DO MODLITWY! Nie pozwólmy, żeby bluźnierczy smrodek zła rozszedł się po naszym kraju!
Pozdrawiam i niech Dobry Bóg ma nasz kraj w Swojej opiece.
_________________ "Przechowujemy zaś ten skarb w naczyniach glinianych, aby z Boga była owa przeogromna moc, a nie z nas" (2 Kor 4)
|
Wt lip 31, 2012 10:22 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
O której to spotkanie i gdzie dokładnie? Zastanawiam się, żeby się wybrać z ekipą znajomych przed koncertem celem rozrywki i pośmiania się z fanatyków religijnych.
|
Wt lip 31, 2012 10:32 |
|
 |
pająk
|
Nie wolno się modlić w złej intencji dla drugiej osoby. Ależ płynie zło z waszych ust a Bóg się głupotami Madonny nie zajmuje. 
Ostatnio edytowano Wt lip 31, 2012 10:41 przez pająk, łącznie edytowano 1 raz
|
Wt lip 31, 2012 10:40 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Qwerty2011 napisał(a): Wydarzenie już jutro. Tak więc kto żyw i kto w Boga wierzy DO MODLITWY! Nie pozwólmy, żeby bluźnierczy smrodek zła rozszedł się po naszym kraju!
Pozdrawiam i niech Dobry Bóg ma nasz kraj w Swojej opiece. Co to znaczy: nie pozwólmy, żeby bluźnierczy smrodek zła rozszedł się po naszym kraju? Jaki jest w końcu cel waszej modlitwy? Odwołanie koncertu, przerwanie go, przebłaganie Boga by się nie złościł z powodu występu Madonny?
|
Wt lip 31, 2012 10:41 |
|
 |
Qwerty2011
|
mauger napisał(a): Qwerty2011 napisał(a): Wydarzenie już jutro. Tak więc kto żyw i kto w Boga wierzy DO MODLITWY! Nie pozwólmy, żeby bluźnierczy smrodek zła rozszedł się po naszym kraju!
Pozdrawiam i niech Dobry Bóg ma nasz kraj w Swojej opiece. Co to znaczy: nie pozwólmy, żeby bluźnierczy smrodek zła rozszedł się po naszym kraju? Jaki jest w końcu cel waszej modlitwy? Odwołanie koncertu, przerwanie go, przebłaganie Boga by się nie złościł z powodu występu Madonny? Cel mojej modlitwy jest taki jaki zaproponował abp Hoser: "w intencji poległych, o przyszłość oraz kształt naszej wolności, i w tym roku, jako zadośćuczynienie Sercu Jezusowemu za grzechy bluźnierstwa". Szczególnie modlę się za Madonnę - prosząc dla niej o miłosierdzie i nawrócenie a także jeśli potrzeba o uwolnienie od złych duchów.
Ostatnio edytowano Wt lip 31, 2012 16:54 przez Qwerty2011, łącznie edytowano 1 raz
|
Wt lip 31, 2012 16:33 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Czy pan arcybiskup Hoser był na koncercie Madonny? Rozumiem, że kupił bilet za 400zł i opiera się na doświadczeniach namacalnych tego co sam widział?  Od kiedy to Madonna "występuje przeciwko Bogu" i jest "bluźniercza"? Ona w wielu wywiadach zaznacza, że wierzy w Boga, tylko nie takiego jak katolicy to już inna sprawa i was boli  Ale nie odsysajcie jej od czci i wiary, bo to nie jest kobieta pozbawiona religijnego uduchowienia. Posługuje się na swoich koncertach elementami kultu religijnego jako atak za grzechy kościoła (choćby song-protest przeciwko kościelnej propagandzie anty-prezerwatywom, co skutkuje milionami zgonów w wyniki AIDS). Uważam, że babcia odgrywa słuszną rolę w krzewieniu pokoju na świecie i równego traktowania każdego człowieka.
|
Wt lip 31, 2012 16:37 |
|
 |
piok333
|
Qwerty2011 napisał(a): Szczególnie modlę się o Madonnę - prosząc dla niej o miłosierdzie i nawrócenie a także jeśli potrzeba o uwolnienie od złych duchów. Słusznie Zarówno idolka, jak i jej fani potrzebują modlitwy i Bożego miłosierdzia.
_________________ http://img407.imageshack.us/img407/7421/mjdomtowieczno1.jpg
|
Wt lip 31, 2012 16:43 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Mike29 napisał(a): Czy pan arcybiskup Hoser był na koncercie Madonny? Rozumiem, że kupił bilet za 400zł i opiera się na doświadczeniach namacalnych tego co sam widział?  Od kiedy to Madonna "występuje przeciwko Bogu" i jest "bluźniercza"? Ona w wielu wywiadach zaznacza, że wierzy w Boga, tylko nie takiego jak katolicy to już inna sprawa i was boli  Ale nie odsysajcie jej od czci i wiary, bo to nie jest kobieta pozbawiona religijnego uduchowienia. Posługuje się na swoich koncertach elementami kultu religijnego jako atak za grzechy kościoła (choćby song-protest przeciwko kościelnej propagandzie anty-prezerwatywom, co skutkuje milionami zgonów w wyniki AIDS). Uważam, że babcia odgrywa słuszną rolę w krzewieniu pokoju na świecie i równego traktowania każdego człowieka. Babcia krzewi kabałę, dlatego zawsze atakuje chrześcijaństwo.
|
Wt lip 31, 2012 17:27 |
|
|
|