Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest So sie 23, 2025 9:36

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1412 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 95  Następna strona
 Wszystko o rządzących i opozycji w Polsce, cz. 6 
Autor Wiadomość
Post Re: Wszystko o rządzących i opozycji w Polsce, cz. 6
Cytuj:
Chodzi o niezgodę na wybór Polaków w wyborach prezydenckich, podsycana non stop przez PiS i RM

Jeżeli ktoś coś podsyca to PiS wespół z PO lub też w odwrotnej kolejności.
Obie partie grają na emocjach jak na organach - nomen omen - kościelnych.
Napuszczają swoje elektoraty na siebie i zaczyna się wirtualna jatka szczególnie na forach ale też w realu jak pod tym krzyżem.

Wt sie 03, 2010 16:01

Temat usuniecia krzyża rozpoczął prezydent Komorowski.Wiadomo było,że wzbudzi to konflikty.Jest to zasłona dymna przed podwyżką podatków bijącą w obywateli.Polityka podobna jaką prowadzi Zapatero.Walka z Kościołem,krzyżem,walka o prawa mniejszości seksualnych , prawo do aborcji.
W dziedzinie gospodarczej nic.

Śr sie 04, 2010 15:07
Cyryl, a ty moze zauwazyles, ze prezydent-elekt Komorowski, jeszcze oficjalnie prezydentem nie zostal? A jak zostanie, to nawet nie bedzie mogl oficjalnie urzedowac w palacu prezydenckim, bo obywatelka Marta Kaczynska-Dubieniecka 3 miesiace pakowala rzeczy swoich rodzicow. A klucze oddala "przypadkiem" po definitywnie przegranych przez jej stryjka wyborach? Tak dalej by sobie mieszkala prywatnie w palacu prezydenckim jako rezydentka (oczywiscie wraz z rodzina)

Jak juz pisalam: masz racje: krzyzem Komorowski w ogole nie powinien sie przejmowac. To powinny zalatwic sluzby oczyszczania miasta, wlepiajac stosowne mandaty odpowiednim osobom zaklocajacym porzadek publiczny.

Śr sie 04, 2010 15:35

Kamala napisał(a):
Cyryl, a ty moze zauwazyles, ze prezydent-elekt Komorowski, jeszcze oficjalnie prezydentem nie zostal? A jak zostanie, to nawet nie bedzie mogl oficjalnie urzedowac w palacu prezydenckim, bo obywatelka Marta Kaczynska-Dubieniecka 3 miesiace pakowala rzeczy swoich rodzicow. A klucze oddala "przypadkiem" po definitywnie przegranych przez jej stryjka wyborach? Tak dalej by sobie mieszkala prywatnie w palacu prezydenckim jako rezydentka (oczywiscie wraz z rodzina)

Jak juz pisalam: masz racje: krzyzem Komorowski w ogole nie powinien sie przejmowac. To powinny zalatwic sluzby oczyszczania miasta, wlepiajac stosowne mandaty odpowiednim osobom zaklocajacym porzadek publiczny.

Słusznie Kamala prawicie.Służby oczyszczania miasta winny się zająć.Przynajmniej obyłoby sie bez obłudy,a ja wiem już z kim mam do czynienia.

Śr sie 04, 2010 15:42
No wlasnie: z kim? Moze jakies konkrety, a nie tylko insynuacje i pomowienia jak Jaroslaw? Konkrety!

Śr sie 04, 2010 15:43

Z kim?Oczywiście z dobrymi i pełnymi wiary w Chrystusa ludżmi,czczącymi Jego Krzyż.

Śr sie 04, 2010 15:46
Przede wszystkim z dobrymi obywatelami panstwa polskiego, ktorzy kieruja sie prawem i sprawiedliwoscia, a nie maja ich tylko w nazwie.

Zycze powodzenia w zastawieniu krzyzami calego kraju... Moze przy tej okazji przypomnisz sobie, Kogo naprawde ten znak symoblizuje...

Śr sie 04, 2010 15:50
zbanowana na stałe

myślę, że władza powinna postawić tabliczkę upamiętniającą albo pomnik i byłoby po sprawie ..

Śr sie 04, 2010 15:57
Cytuj:
Jak juz pisalam: masz racje: krzyzem Komorowski w ogole nie powinien sie przejmowac. To powinny zalatwic sluzby oczyszczania miasta,

A tak zajął się tym ten kto nie powinien i mamy Prezydenta od sprzątania stolicy.
Pierwsza miotła Polski.
Zamiast zająć się tym przez stosowne służby z Prezydentem miasta na czele zająć się musiała głowa Państwa.
Brawo.
Graś rozpoczął a Komorowski - nieświadomie - idzie jego śladem.

Śr sie 04, 2010 16:42

Proponuję, żeby o krzyżu pod Pałacem Namiestnikowskim rozmawiać w specjalnym wątku, żeby dyskusja nie toczyła się dwutorowo

Śr sie 04, 2010 17:30
zbanowana na stałe

jesteście straszni. Czy żeby być za PiS trzeba być wyznawcą Rydzyka i Radia Maryja i starym człowiekiem z moherem na głowie?

bo mnie wkurzacie taką generalizacją....

Śr sie 04, 2010 19:03

Nie aem, ja głosowałem na PiS a jestem młodą, wykształconą osobą. To, że na PiS głosują "mohery" to czarny PR platformy. Radia Maryja słucham okazyjnie, ale nie uważam, aby było to złe radio. Dużo modlitwy plus propagowanie patriotyzmu. Czy to coś złego? Owszem dla wrogów naszego Państwa. Dlatego jest taka nagonka na tą rozgłośnie. A co do Krzyża (wiem Kamyk nie ten temat, ale powiem tylko zdanko) cała ta afera to oczywiście sztucznie podgrzewana atmosfera i temat zastępczy, aby odsunąć uwagę od rzeczy naprawdę ważnych. Jakie jest moje zdanie na ten temat? Skoro ludzie chcą tam Krzyża niech będzie do czasu wybudowania jakiegoś pamiątkowego obelisku, pomnika czy coś w tym stylu.

Cz sie 05, 2010 19:29
Czyli na zawsze, jezeli konserwator zabytkow ("wrog narodu") nie udzieli zgody na pomnik itp....

Cz sie 05, 2010 19:33
zbanowana na stałe

ponoć Komorowski zaprosił Jaruzelskiego na zaprzysiężenie...
czy inni czołowi komuniści tacy jak Jerzy Urban też przyjdą ?

Cz sie 05, 2010 19:41

Prawdopodobnie tak. Zresztą kumoterstwo PO z komunistami widać na kilometr od dawna.

Cz sie 05, 2010 19:44
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 1412 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 95  Następna strona