Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pn sie 18, 2025 5:58

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1412 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 95  Następna strona
 Wszystko o rządzących i opozycji w Polsce, cz. 6 
Autor Wiadomość
Post Re: Wszystko o rządzących i opozycji w Polsce, cz. 6
Kamala napisał(a):
No to zloz, jezeli to dla ciebie jest oczywiste, ze to przestepstwo. Masz wrecz taki obywatelski obowiazek!

Ja nie złoże bo tym musi się jednak zająć przede wszystkim sam zainteresowany który napisał między innymi:
Cytuj:
Przy naruszeniach internetowych najczęściej zaczyna się własnie od informacji mailowej.

Ponadto Admini S24 już mnie informowali o jakichś działaniach w kierunku S24 przy okazji moich notek o pewnym nygusie z Biłgoraja. Niestety zawsze robią to bez podawania szczegółów.

Co oczywiście nie wyklucza sytuacji, że jakaś gówniarzeria zabawiła się stosując metody hakerskie i fałszując dokumenty. Ale wybacz, gdy dostajesz pismo od prawników, na ich papierze i z ich adresu to nie zakładasz fałszerstwa. Cóż, jeśli to była zabawa to jej konsekwencją będzie akt oskarżenia przeciwko gnojkom i zadośćuczynienie. Bo ani ja ani Kancelaria nie odpuścimy.

Tyle, że to wszystko wciąż mi śmierdzi dużo poważniej.

I ten smród jest tu najciekawszy a nie nawet sam wątek z Kk.
Strona poszkodowaną mogą tu być jeszcze kancelaria czy też sam Janusz Palikot więc nie będę wyskakiwał przed chorągiewkę.
Moja pozycja w internecie jest żadna żebym uderzał w tak wysokie progi gdzie walczą ze sobą tytani.

Pn sie 09, 2010 14:47
zbanowana na stałe

Kamala napisał(a):
No wiec, gdzie jest dowod? Nie potrafisz przytoczyc zadnych konkretnych faktow? Czyli pomawiasz!

nie bądź śmieszna, po prostu napisałam,że nie warto przytaczać argumentów,bo
to jest jak z ateistami " choćby i ktoś umarł, nie uwierzą"

o dowodach zamiecenia jest non stop w telewizji,a Ty się o dowody pytasz...
no bez żartów...

Pn sie 09, 2010 15:14
W telewizji publicznej czyli PiSowskiej? Wybacz, ja ja rzadko ogladam. Naprawde, jesli jest tyle dowodow", to co to Julciu(?) dla ciebie jeden przytoczyc?

Ale jezeli Mroczny Pasazer mial racje co do twojego kolejnego nicka, to wiem, ze kazda rozmowa z toba jest bezcelowa...

Pn sie 09, 2010 15:51
zbanowana na stałe

w każdej telewizji.

Pn sie 09, 2010 16:17
Cytuj:
W telewizji publicznej czyli PiSowskiej?

Czyli uważasz że jak TVP obejmie PO wraz z ferajną (już niedługo) to jak mamy ją wtedy nazywać?
Telewizją wszystkich Polaków?
Publiczna ona nigdy nie była i nie będzie, bo już samo niedopuszczenie do rady ludzi z PiS-u (największej siły opozycyjnej) powoduje że stanie się owa telewizja upartyjniona do bólu.
Teraz tylko czekać jak nagle odwidzi się PO sprawa abonamentu gdzie władują tą opłatę wszystkim do prądu, bp przecież TVP musi być dotowana i teraz trzeba będzie płacić pod groźbą egzekucji komorniczej.
Nagle apetyt na pieniądze dla TVP stanie się priorytetem dla PO.
Nie trzeba być prorokiem żeby to przewidzieć.

Wt sie 10, 2010 7:43
osiris, ja nie sledze polityki wewnetrznej tak intensywnie jak ty. Ale ilu ludzi z PO (rzadzacego) bylo w radzie do 2010 roku? Na pewno to wiesz.

Wt sie 10, 2010 7:47
Kamala napisał(a):
osiris, ja nie sledze polityki wewnetrznej tak intensywnie jak ty. Ale ilu ludzi z PO (rzadzacego) bylo w radzie do 2010 roku? Na pewno to wiesz.

Ja nie twierdzę że TVP była apolityczna bo nie była, tylko nie ma co tego wytykać ponieważ dalej będzie polityczna i partyjna.
Nastąpi wielkie sprzątanie po moherach i czystka.
Kto wie czy nawet tak cenny i apolityczny dziennikarz jak Jaworowicz nie straci pracy na zasadzie wylewania dziecka z kąpielą.

Wt sie 10, 2010 7:56
Znowu zakladasz, ze nikt obiektywny nie ostal sie w PO. A jak nie wyjdzie na twoje, to zostawisz to w przestrzeni wirtualnej, bo przeciez "niczego nie obiecywales".

Wiesz osiris, czasem sie zastanawiam, czy to problem tylko mezczyzn, czy obecnie powszechnie brakuje naprawde doroslych ludzi w polityce itp
Kiedy patrze na zachowanie: jak ty mi, tak ja tobie, to przypomina mi to mojego kilkuletniego syna, ktory tez nie potrafi wyciagac wnioskow. Jezeli jednak PiS "mial prawo" zawlaszczyc" TV publiczna to dlaczego denerwuje ciebie, ze PO postapi tak samo? Bo powinna byc lepsza? A dlaczego? I co PO przyjdzie z tego, ze nie wstawi tylko "swoich" ludzi? Ze PiS kiedy przyjdzie do wladzy (oby nie) to natychmiast znowu telewizje upartyjni?
Z drugiej strony, jezeli ktos zachowuje sie kulturalnie, a nie silowo, jak chwilowo robie to Kancelaria Prezydenta, to traktowany jest przez reszte jak slabeusz, ktoremu mozna dowolnie nawyzywac i tanczyc przed palacem...

Wt sie 10, 2010 8:18
Cytuj:
Kto wie czy nawet tak cenny i apolityczny dziennikarz jak Jaworowicz nie straci pracy na zasadzie wylewania dziecka z kąpielą.

Nie sądzę :)
Przetrwała nawet Walendziaka, który (nie wiem czy pamiętasz) zrobił program w którym na oczach całej Polski wyrzucał jej niekompetencje, groził dyscyplinarnym zwolnieniem.
Zrobiła program o kumplu p. Walendziaka, oszuście naciagającym banki, firmy, osoby fizyczne - co tak rozsierdziło prezesa.
Oglądałam ten żenujący, poniżający spektakl i myślałam, że szlag mnie trafi.....nawet w PRL gdy szef miała zastrzeżenia do pracownika, wzywał go do kadr, czy swojego gabinetu, obsuwał, dawał upomnienie, naganę.
A "pampersy" budujący ponoć nową rzeczywistość, zachowali się jak żule z pod budki z piwem.
Oczywiście na ten skandaliczny, chamski program, odezwali sie poszkodowani z całej Polski. Jaworowicz zrobiła program o kolesiu oszuście, program na co najmnie 3 edycje.
Sprawa została zgłoszona do prpokuratury i "przedsiębiorca" skończył marnie.
W niedługim czasie "naprawicz obyczajów" w RP p. Walendziak przestał być prezesem TVP.

Wt sie 10, 2010 8:27
Cytuj:
Jezeli jednak PiS "mial prawo" zawlaszczyc" TV publiczna to dlaczego denerwuje ciebie, ze PO postapi tak samo?

Ponieważ PO obiecywała nowe standardy a będziemy mieli po staremu.
Czyli PO niczym nie różni się od PiS-u co trzeba wyraźnie podkreślać a nie że idzie rzekomo nowe.
Na kogo mam głosować i się nie denerwować skoro ten niby lepszy będzie robił dokładnie to samo co ten niby gorszy?
Przecież to jest zwykłe szmaciarstwo.

Wt sie 10, 2010 9:17
Ale skad ty znowu wiesz, ze na pewno "bedziemy mieli po staremu"?
No i gdyby PiS doszedl do wladzy, to na pewno TV by zostala partyjna, tyle ze akurat partii, ktora tobie sie podoba. Wtedy bys nie narzekal, ze powinni ja odpolitycznic?

Wt sie 10, 2010 9:24

aem aka *Julka*, czytałaś regulamin forum?

"8. Niedopuszczalne jest używanie dwóch lub więcej loginów przez jedną i tę samą osobę - zwłaszcza z wykorzystywaniem tego do popierania swego własnego stanowiska lub prowokowania kłótni."

Wt sie 10, 2010 9:32
Cytuj:
Ale skad ty znowu wiesz, ze na pewno "bedziemy mieli po staremu"?

O naiwności.
Wystarczy tylko poczekać.
Obecnie można sobie bajki wciskać że idzie nowe, bo jeszcze tam nie weszli.

Wt sie 10, 2010 9:55
zbanowana na stałe

Skład KRRiT:

Luft- PO
Dworak- PO
Graboś- Lewica
Pastuszka- Lewica
Rogowski- Lewica

przynajmniej nie róbcie z ludzi idiotów ,że nie będzie nic upolitycznione na rzecz koalicji.
Ludzie jeszcze mają własne rozumy.
Nie zapomniałam również A. Wajdy" TVP też przejmiemy".

w rządzie sami kłamcy... to samo z podatkami:)

Wt sie 10, 2010 14:37
*Julka*, boli przegrana? Tak to by Jaroslaw mogl dalej rozrabiac...

Wt sie 10, 2010 14:42
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 1412 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 95  Następna strona