Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Śr wrz 10, 2025 18:21

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 929 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 62  Następna strona
 PO - partią antykatolicką 
Autor Wiadomość
Post Re: PO - partią antykatolicką
gita napisał(a):
Alus pisze do Proteoma:"...Zdecydowanie więcej jest ich w PiS", kolejne Twoje kłamstwo.
Przykładów na to, że Platforma staje się partią coraz bardziej antykatolicka jest wiele i Ty dobrze o tym wiesz, ale nie chcesz tego dostrzegać, a jakie są tego powody?
Co np. powiesz o wice-minister Fuszarze?

A co niby powiedzieć o min Fuszerze?....że PiS swoim "katolickim" zwyczajem wyrwał z kontekstu prelekcji, w której profesor mówi, że sprawę kazirodztwa jako temat do dyskusji podejmują w cywilizacji zachodniej dwa kraje - Anglia i Niemcy.
Cały referat w necie do odsłuchania i kolejny dowód kłamstwa "katolickości" oszczerców.
"kolejne twoje kłamstwo" - tak szybko zapomniałaś jak ci udowodniłam bezczelne pomówienie mnie o kłamstwo....dwa nie wystarczy?

Pn paź 13, 2014 10:44
Kolejne kłamstwo Alus ! Nic mi nie udowodniłaś, takie chwyty poniżej pasa nie do mnie.
Za pół godziny będę odmawiała różaniec z RM-Tajemnice Chwalebne, to na pewno nie będzie stracony czas.
Ty, tak często lubisz powoływać się na cytaty biblijne; możesz , ale oczywiście nie musisz posłuchać wykładu:Jak czytać Pismo Święte.
Jeśli to chociaż trochę wpłynie na prawidłowość Twego rozumienia Pisma Świętego, to będę mogła powiedzieć:
Platforma nie jest tak mocno anty-katolicka.
http://tv-trwam.pl/filmy/telewizyjny-un ... t-biblijny

Pn paź 13, 2014 10:59
gita napisał(a):
Kolejne kłamstwo Alus ! Nic mi nie udowodniłaś, takie chwyty poniżej pasa nie do mnie.

Nic Ci nie udowodniłam, bo nawet dowiedzenie tobie, twoimi wypowiedziami, pomówienia i oszczerstwa, przyjmujesz jako kolejne "prześladowanie za wiarę".

Pn paź 13, 2014 11:05
Alus napisał(a):
gita napisał(a):

Nic Ci nie udowodniłam, bo nawet dowiedzenie tobie, twoimi wypowiedziami, pomówienia i oszczerstwa, przyjmujesz jako kolejne "prześladowanie za wiarę".

Już teraz do reszty mnie rozśmieszyłaś i zaszokowałaś. :D :o

Pn paź 13, 2014 11:13
gita napisał(a):
Alus napisał(a):
gita napisał(a):

Już teraz do reszty mnie rozśmieszyłaś i zaszokowałaś. :D :o

Tak...od kilku lat znana twoja reakcja, gdy brak merytorycznych argumentów.
Baw się tak dalej....najbardziej bawisz takim zachowaniem ludzi wrogo nastawionych do KK.

Pn paź 13, 2014 11:22
Prof Fuszera przedstawiła argumentację Anglików i Niemców za uznaniem związków kazirodczych, a PiS odczytał to jako akceptację Fuszery dla związków.
http://www.rodzinakatolicka.pl/index.ph ... przeprosin
Teraz gdy ktoś kolejny przedstawi argumentację Hitlera, może równie dobrze zostać okrzyknięty faszystą....a może jeszcze ukarany za propagowanie faszyzmu.

Pn paź 13, 2014 11:29
Alus napisał(a):
Prof Fuszera przedstawiła argumentację Anglików i Niemców za uznaniem związków kazirodczych, a PiS odczytał to jako akceptację Fuszery dla związków.
http://www.rodzinakatolicka.pl/index.ph ... przeprosin
Teraz gdy ktoś kolejny przedstawi argumentację Hitlera, może równie dobrze zostać okrzyknięty faszystą....a może jeszcze ukarany za propagowanie faszyzmu.

Nie chodzi tylko o wypowiedź na temat związków kazirodcze, ale w ogóle poglądy Fuszary, chyba nie powiesz, że jest praktykująca katoliczką .

Pn paź 13, 2014 12:34
co z tego, że nie jest praktykująca katoliczką?
Może winna być "katoliczką mówiącą jako i my odpuszczamy i po wyjście ze Mszy bluźnić innym.

Pn paź 13, 2014 12:39
Alus napisał(a):
co z tego, że nie jest praktykująca katoliczką?
Może winna być "katoliczką mówiącą jako i my odpuszczamy i po wyjście ze Mszy bluźnić innym.

Kolejna demagogia!
Oczywiście, że nie każdy ateista walczy z Kościołem.
Tematem wątku jest:PO-partią antykatolicką i Fuszara w rządzie Platformy jest tego ewidentnym przykładem, co więcej; Ty dobrze o tym wiesz, ale jak zwykle udajesz Greka.
Nieliczni konserwatyści nie mają już nic w Platformie do powiedzenia.

Pn paź 13, 2014 12:53
Czyzby tylko katolicy mogli byc w Polsce ministrami? @gita to w Konstytucji znalazla?

@gita zdecydowanie nie odroznia niekatolika od antykatolika

Pn paź 13, 2014 12:55
gita napisał(a):
Tematem wątku jest:PO-partią antykatolicką i Fuszara w rządzie Platformy jest tego ewidentnym przykładem, co więcej; Ty dobrze o tym wiesz, ale jak zwykle udajesz Greka.

A masz cokolwiek do powiedzenia poza pomówieniami na temat minister Fuszary?
Nic poza oszczerstwami i pomówieniami nie przedstawiłaś.

Pn paź 13, 2014 13:00
Kozioł napisał(a):
gita napisał(a):

A masz cokolwiek do powiedzenia poza pomówieniami na temat minister Fuszary?
Nic poza oszczerstwami i pomówieniami nie przedstawiłaś.

Tak? Kiedy minister Fuszara nawróciła się, nic o tym nie wiem, a więc czekam na potwierdzenie tej radosnej wiadomości.

Pn paź 13, 2014 13:18
Niestety, pomimo najlepszych chęci nie znalazłam informacji o nawróceniu Fuszary, ale znalazłam jakie zadania ma do wykonania:
http://adamostolski.natemat.pl/110849,5 ... ry-fuszary

Pn paź 13, 2014 13:24
gita napisał(a):
Niestety, pomimo najlepszych chęci nie znalazłam informacji o nawróceniu Fuszary, ale znalazłam jakie zadania ma do wykonania:
Według jakiegoś pismaka. Ja równie dobrze mogę napisać, że gita ma za zadanie zgładzenie ludzkości.

Pn paź 13, 2014 14:37
gita napisał(a):

A jakie wysiłki włożyłaś w szukanie nawrócenia min spraw wewnętrznych i marszałka sejmu w dobie IV RP i częstego gościa studia RM.
Nie przeszkadzał ci facet w kolejnym 3 czy 4 związku małżeńskim?.....a może sama przynależność do PiS czyniła z niego nawróconego praktykującego katolika?
Kandydat PiS w 2010r na prezydenta Warszawy zdeklarowany ateista też Ci nie wadził?
Zdeklarowany ateista min zdrowia w rządzie PiS też nie wadził?
Czyli znów nasz ateista to dobry ateista, ich ateista to wysłaniec piekła.

Pn paź 13, 2014 14:42
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 929 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 62  Następna strona