PO - partią antykatolicką
Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: PO - partią antykatolicką
gita napisał(a): Alus pisze do Proteoma:"...Zdecydowanie więcej jest ich w PiS", kolejne Twoje kłamstwo. Przykładów na to, że Platforma staje się partią coraz bardziej antykatolicka jest wiele i Ty dobrze o tym wiesz, ale nie chcesz tego dostrzegać, a jakie są tego powody? Co np. powiesz o wice-minister Fuszarze? A co niby powiedzieć o min Fuszerze?....że PiS swoim "katolickim" zwyczajem wyrwał z kontekstu prelekcji, w której profesor mówi, że sprawę kazirodztwa jako temat do dyskusji podejmują w cywilizacji zachodniej dwa kraje - Anglia i Niemcy. Cały referat w necie do odsłuchania i kolejny dowód kłamstwa "katolickości" oszczerców. "kolejne twoje kłamstwo" - tak szybko zapomniałaś jak ci udowodniłam bezczelne pomówienie mnie o kłamstwo....dwa nie wystarczy?
|
Pn paź 13, 2014 10:44 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Kolejne kłamstwo Alus ! Nic mi nie udowodniłaś, takie chwyty poniżej pasa nie do mnie. Za pół godziny będę odmawiała różaniec z RM-Tajemnice Chwalebne, to na pewno nie będzie stracony czas. Ty, tak często lubisz powoływać się na cytaty biblijne; możesz , ale oczywiście nie musisz posłuchać wykładu:Jak czytać Pismo Święte. Jeśli to chociaż trochę wpłynie na prawidłowość Twego rozumienia Pisma Świętego, to będę mogła powiedzieć: Platforma nie jest tak mocno anty-katolicka. http://tv-trwam.pl/filmy/telewizyjny-un ... t-biblijny
|
Pn paź 13, 2014 10:59 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
gita napisał(a): Kolejne kłamstwo Alus ! Nic mi nie udowodniłaś, takie chwyty poniżej pasa nie do mnie. Nic Ci nie udowodniłam, bo nawet dowiedzenie tobie, twoimi wypowiedziami, pomówienia i oszczerstwa, przyjmujesz jako kolejne "prześladowanie za wiarę".
|
Pn paź 13, 2014 11:05 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Alus napisał(a): gita napisał(a): Kolejne kłamstwo Alus ! Nic mi nie udowodniłaś, takie chwyty poniżej pasa nie do mnie. Nic Ci nie udowodniłam, bo nawet dowiedzenie tobie, twoimi wypowiedziami, pomówienia i oszczerstwa, przyjmujesz jako kolejne "prześladowanie za wiarę". Już teraz do reszty mnie rozśmieszyłaś i zaszokowałaś. 
|
Pn paź 13, 2014 11:13 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
gita napisał(a): Alus napisał(a): gita napisał(a): Kolejne kłamstwo Alus ! Nic mi nie udowodniłaś, takie chwyty poniżej pasa nie do mnie. Nic Ci nie udowodniłam, bo nawet dowiedzenie tobie, twoimi wypowiedziami, pomówienia i oszczerstwa, przyjmujesz jako kolejne "prześladowanie za wiarę". Już teraz do reszty mnie rozśmieszyłaś i zaszokowałaś.  Tak...od kilku lat znana twoja reakcja, gdy brak merytorycznych argumentów. Baw się tak dalej....najbardziej bawisz takim zachowaniem ludzi wrogo nastawionych do KK.
|
Pn paź 13, 2014 11:22 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Prof Fuszera przedstawiła argumentację Anglików i Niemców za uznaniem związków kazirodczych, a PiS odczytał to jako akceptację Fuszery dla związków. http://www.rodzinakatolicka.pl/index.ph ... przeprosinTeraz gdy ktoś kolejny przedstawi argumentację Hitlera, może równie dobrze zostać okrzyknięty faszystą....a może jeszcze ukarany za propagowanie faszyzmu.
|
Pn paź 13, 2014 11:29 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Alus napisał(a): Prof Fuszera przedstawiła argumentację Anglików i Niemców za uznaniem związków kazirodczych, a PiS odczytał to jako akceptację Fuszery dla związków. http://www.rodzinakatolicka.pl/index.ph ... przeprosinTeraz gdy ktoś kolejny przedstawi argumentację Hitlera, może równie dobrze zostać okrzyknięty faszystą....a może jeszcze ukarany za propagowanie faszyzmu. Nie chodzi tylko o wypowiedź na temat związków kazirodcze, ale w ogóle poglądy Fuszary, chyba nie powiesz, że jest praktykująca katoliczką .
|
Pn paź 13, 2014 12:34 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
co z tego, że nie jest praktykująca katoliczką? Może winna być "katoliczką mówiącą jako i my odpuszczamy i po wyjście ze Mszy bluźnić innym.
|
Pn paź 13, 2014 12:39 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Alus napisał(a): co z tego, że nie jest praktykująca katoliczką? Może winna być "katoliczką mówiącą jako i my odpuszczamy i po wyjście ze Mszy bluźnić innym. Kolejna demagogia! Oczywiście, że nie każdy ateista walczy z Kościołem. Tematem wątku jest:PO-partią antykatolicką i Fuszara w rządzie Platformy jest tego ewidentnym przykładem, co więcej; Ty dobrze o tym wiesz, ale jak zwykle udajesz Greka. Nieliczni konserwatyści nie mają już nic w Platformie do powiedzenia.
|
Pn paź 13, 2014 12:53 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Czyzby tylko katolicy mogli byc w Polsce ministrami? @gita to w Konstytucji znalazla?
@gita zdecydowanie nie odroznia niekatolika od antykatolika
|
Pn paź 13, 2014 12:55 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
gita napisał(a): Tematem wątku jest:PO-partią antykatolicką i Fuszara w rządzie Platformy jest tego ewidentnym przykładem, co więcej; Ty dobrze o tym wiesz, ale jak zwykle udajesz Greka. Nieliczni konserwatyści nie mają już nic w Platformie do powiedzenia. A masz cokolwiek do powiedzenia poza pomówieniami na temat minister Fuszary? Nic poza oszczerstwami i pomówieniami nie przedstawiłaś.
|
Pn paź 13, 2014 13:00 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Kozioł napisał(a): gita napisał(a): Tematem wątku jest:PO-partią antykatolicką i Fuszara w rządzie Platformy jest tego ewidentnym przykładem, co więcej; Ty dobrze o tym wiesz, ale jak zwykle udajesz Greka. Nieliczni konserwatyści nie mają już nic w Platformie do powiedzenia. A masz cokolwiek do powiedzenia poza pomówieniami na temat minister Fuszary? Nic poza oszczerstwami i pomówieniami nie przedstawiłaś. Tak? Kiedy minister Fuszara nawróciła się, nic o tym nie wiem, a więc czekam na potwierdzenie tej radosnej wiadomości.
|
Pn paź 13, 2014 13:18 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Niestety, pomimo najlepszych chęci nie znalazłam informacji o nawróceniu Fuszary, ale znalazłam jakie zadania ma do wykonania: http://adamostolski.natemat.pl/110849,5 ... ry-fuszary
|
Pn paź 13, 2014 13:24 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Według jakiegoś pismaka. Ja równie dobrze mogę napisać, że gita ma za zadanie zgładzenie ludzkości.
|
Pn paź 13, 2014 14:37 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
A jakie wysiłki włożyłaś w szukanie nawrócenia min spraw wewnętrznych i marszałka sejmu w dobie IV RP i częstego gościa studia RM. Nie przeszkadzał ci facet w kolejnym 3 czy 4 związku małżeńskim?.....a może sama przynależność do PiS czyniła z niego nawróconego praktykującego katolika? Kandydat PiS w 2010r na prezydenta Warszawy zdeklarowany ateista też Ci nie wadził? Zdeklarowany ateista min zdrowia w rządzie PiS też nie wadził? Czyli znów nasz ateista to dobry ateista, ich ateista to wysłaniec piekła.
|
Pn paź 13, 2014 14:42 |
|
|
|