PO - partią antykatolicką
| Autor |
Wiadomość |
|
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: PO - partią antykatolicką
Cytuj: Alus, odnieś się do swoich słów i tego co popiera Twoja partia. Nie podoba Ci się katolik odchodzący do innej, a czy tak samo nie podobają Ci się związki partnerskie wpsierane przez antykatolicką PO uderzjące rodzinę w oczach Boga  Z żadną obsesją, zatem i z tą na punkcie PO i Marii z Irlandii, dyskusja jest bezprzedmiotowa.
|
| Pt lis 07, 2014 8:46 |
|
|
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Komu ten antykatolicki nierząd służy aby niszczyć Polskę, ludzi i nawet dzieci. Ale przyjdzie czas że Polacy odzyskają Polskę i Polacy będą rządzić naszym krajem dla naszego dobra, a nie aby nas niszczyć, demoralizować od dzieci. ,,Terror edukacji seksualnej Fuszary
Pełnomocniczka rządu ds. równego traktowania Małgorzata Fuszara chce by MEN wprowadził obowiązkowe zajęcia z edukacji seksualnej dla wszystkich dzieci. Tak Fuszara chce zniszczyć nasze dzieci ... Jak zachowa się minister edukacji Narodowej? Czy podejmie odpowiednie kroki by zniszczyć niewinność dzieci w szkołach podstawowych? Czy razem z Fuszarą doprowadzą do tego, że polska młodzież będzie taka jak np. w Wielkiej Brytanii (największy odsetek młodych młodych osób w ciąży)! Stop seksualizacji polskich dzieci! Trzeba za wszelką cenę zatrzymać ten niebezpieczny i niszczący człowieka walec!''http://www.fronda.pl/a/terror-edukacji- ... 45052.html
|
| N gru 14, 2014 12:51 |
|
 |
|
Soul33
Moderator
|
Jak myślisz. Ta edukacja seksualne w UK ma przeciwdziałać wysokiemu odsetkowi ciąż wśród nastolatek, czy być tego przyczyną?
Poza tym takie "artykuły" mogą co najwyżej symbolizować upadek dziennikarstwa. Same hasła i histeria.
_________________ Don't tell me there's no hope at all Together we stand, divided we fall ~ Pink Floyd, "Hey you"
|
| N gru 14, 2014 13:47 |
|
|
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Soul33 napisał(a): Jak myślisz. Ta edukacja seksualne w UK ma przeciwdziałać wysokiemu odsetkowi ciąż wśród nastolatek, czy być tego przyczyną?
Edukacja seksualna, edukacja pedofilsko-sodomistyczno-genderowska, wspierana z zewnątrz przez obce siły które chcą zniszczyć katolicyzm, demoralizować ludzi i dzieci i propagują wszelkie prawa szatana na podległe kolonie EU ma na celu niszczenie ludzi. To jest szerzenie demoralizacji, to seksualizacja dzieci, pośrednie działanie dla homolobby, to działanie na rzecz pedofilii, to sprzyjanie większej ilości gwałtów, a także swoje żniwo na tym zbiorą aborcyjne mordownie dzieci, to też pośredni atak na katolicyzm, Kościół, wartości...to jeden z wielu obecnych elementów ostatecznej wojny wypowiedzianej Bogu przez armię szatana działającej na wiele narodów. Armia szatana poprzez takie działanie zbierze żniwo dla tego któremu służy, na bardzo rozległym polu, na wielu frontach.
|
| N gru 14, 2014 17:31 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: Poza tym takie "artykuły" mogą co najwyżej symbolizować upadek dziennikarstwa. Same hasła i histeria. Generalnie aktualnie na punkcie gender panuje totalna histeria. Parę lat temu zabawne przedstawienie, skecze w których chłopcy grali role dziewcząt, a dziewczęta chłopców, stanowiły dobrą zabawę. Aktualnie biskup ordynariusz w liście do wiernych straszy takimi zabawami  A biedny quas jest ofiarą tej histerii.
|
| N gru 14, 2014 17:34 |
|
|
|
 |
|
Acro
|
Quas po prostu siebie zna i wie, że skoro teraz ledwo się powstrzymuje, to jeśliby wziął udział choć w jednym takim przebieranym przedstawieniu, to niechybnie zostałby gejem i pedofilem... 
_________________ Religia to para kul potrzebnych jedynie tym, którzy mają słabe nogi (Denis Diderot)
|
| N gru 14, 2014 17:52 |
|
 |
|
mikkel
|
Acro napisał(a): to niechybnie zostałby gejem i pedofilem...  Dla quasa to zapewne pleonazm. Chciałem powiedzieć: jedno i to samo. 
|
| N gru 14, 2014 18:20 |
|
 |
|
Acro
|
Tylko i wyłącznie jedno i to samo! 
_________________ Religia to para kul potrzebnych jedynie tym, którzy mają słabe nogi (Denis Diderot)
|
| N gru 14, 2014 20:05 |
|
 |
|
Straho
|
Powiem więcej, PO jest partią antypolską.
|
| Pn gru 15, 2014 14:16 |
|
 |
|
Acro
|
I satanistyczną! A Tusk ma takie wilcze oczy!
|
| Pn gru 15, 2014 14:57 |
|
 |
|
Johnny99
|
Szczerze mówiąc, po lekturze ostatniej Gazety Świątecznej, w której pewien yntelektualysta zaczął dowodzić, że póki Polska nie zrówna związków partnerskich z małżeństwami, póty nie będzie mogła się uważać za pełnoprawnego członka "Zachodu" zacząłem doceniać usilne starania PO, by jedno mówić (dla spokoju), a drugie (nie)robić. Od 7 lat rządzi Polską partia podobno "nowoczesna" i "europejska", poklepywana na Zachodzie, który jej lidera wpuścił na reprezentacyjne w UE stanowisko, popierana przez skrajnie lewicowe (jak Polityka) media i Jerzego Urbana - a związków partnerskich jak nie było, tak nie ma i nie wygląda, by w najbliższym czasie miały być. To jest realne osiągnięcie.
_________________ I rzekłem: «Ach, Panie Boże, przecież nie umiem mówić, bo jestem młodzieńcem!» Pan zaś odpowiedział mi: «Nie mów: "Jestem młodzieńcem", gdyż pójdziesz, do kogokolwiek cię poślę, i będziesz mówił, cokolwiek tobie polecę. (Jr 1, 6-8)
|
| Wt gru 16, 2014 7:58 |
|
 |
|
Acro
|
Taaaa... Szkoda tylko, że stosy zlikwidowali... Prawda, Johnny?
|
| Wt gru 16, 2014 9:32 |
|
 |
|
Johnny99
|
Kto, PO?
_________________ I rzekłem: «Ach, Panie Boże, przecież nie umiem mówić, bo jestem młodzieńcem!» Pan zaś odpowiedział mi: «Nie mów: "Jestem młodzieńcem", gdyż pójdziesz, do kogokolwiek cię poślę, i będziesz mówił, cokolwiek tobie polecę. (Jr 1, 6-8)
|
| Wt gru 16, 2014 9:45 |
|
 |
|
bert04
|
Johnny99 napisał(a): Kto, PO? Acro napisał(a): Taaaa... Szkoda tylko, że stosy zlikwidowali... Prawda, Johnny? Pewnie Rewolucja Francuska... 
_________________ Wszystko ma swój czas i jest wyznaczona godzina na wszystkie sprawy pod niebem ...
(Koh 3:1nn)
|
| Wt gru 16, 2014 10:16 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Zgadzam się z Terlikowskim. HGW reprezentuje wartości antychrześcijańskie, wręcz staje w szeregu z wrogami Bogami by niszczyć Prawo Boga. Taka osoba na czele pochodu to zdrada chrześcijaństwa, to byłby już brak godności i honoru. ,,Tomasz Terlikowski jest zasmucony tym, że warszawski Orszak Trzech Króli „rezygnuje z chrześcijańskiego zakorzenienia”. Decyzję, by na czele pochodu stała prezydent Warszawy nazywa zdradą chrześcijaństwa. ''http://www.fronda.pl/a/terlikowski-orsz ... 45740.html
|
| Pt sty 02, 2015 11:37 |
|
|
|