Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Cz lis 20, 2025 18:29

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 96 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona
 Czy to dręczenie przez demony czy zaburzenia psych.? 
Autor Wiadomość

Post Re: Czy to dręczenie przez demony czy zaburzenia psych.?
Praktykowałam LD, ale takich dziwnych snów czy co to jest, to nie miałam

So gru 26, 2009 22:40

Heh no to teraz czekamy :D

Platon

N gru 27, 2009 18:11

Witam, jestem nowa na forum, przez przypadek (?!) znalazłam ten temat. Widzę, że Neya kompletnie nie zdaje sobie sprawy z zagrożenia, z sytuacji, w której się znajduje! Jesteś na wojnie!Nie daj się dziewczyno!Mówię z autopsji, na pierwszym miejscu Sakrament Pojednania i potem Komunia Św., szatan wszystko zrobi, żeby Cie od tego odwieźć (jak na razie mu to super wychodzi).Módl się dużo na różańcu, koronce do Bożego Miłosierdzia, pość. Czytaj Pismo Święte. Bez Jezusa nie dasz rady. Są tez inne modlitwy, np. do Św. Michała Archanioła....
A tak na marginesie, nie mogłam się zarejestrować na to forum, kopiowałam hasło i cały czas wychodziło, że wpisałam inne do potwierdzenia!!!Dopiero jak się pomodliłam do Maryi, poszło.Chwała Panu!
Nie poddawaj się!Szatan już dawno został przez Jezusa pokonany, on chce żeby inni byli tak samo nieszczęśliwi jak on, zrobi wszystko, żebyś się odłączyła od Jezusa.Twoją siłą jest Twoja WOLA, nie może Cię zmusić.Módl się do Jezusa, Maryi o wsparcie, siłę, na pewno przyjdą Ci z pomocą. Do spowiedzi możesz iść z kartką.Wypisz sobie wszystkie grzechy, po dokładnym rachunku sumienia. Szatan jest ojcem kłamstwa. On oszukuje. Zobacz jak Cię zwodzi. Pokój z Tobą!Niech Pan Cię pobłogosławi i strzeże!

Śr gru 30, 2009 21:10

Myślę, że Neya już sobie (przynajmniej częściowo) zdaje sprawę, skoro już radziła się egzorcysty :)

Śr gru 30, 2009 22:25

Zgadza się Silva. Mam się dobrze jak na razie :-D

Śr gru 30, 2009 23:31

Ale wiesz, że "na razie" nie można poprzestać? :clever: Miałaś modlitwy o uwolnienie? Masz stały kontakt z egzorcystą? Przygotowujesz się do spowiedzi i do Komunii? :clever:

Cz gru 31, 2009 11:34

Cieszę się.

Cz gru 31, 2009 15:09

Sama odmawiałam modlitwy o uwolnienie. Na razie nie mam czasu na przygotowania, bo studia, praca, ale zaraz po sesji zajmę się tym. Z tym egzorcystą nie kontaktowałam się drugi raz.

Cz gru 31, 2009 17:20

Post Re:
monika001 napisał(a):
Wg mnie jest to dręczenie, może nawet opętanie, choć tego wiedzieć nie mogę. Natomiast faktem jest, że osoby parające się magią, wróżbiarstwem, okultyzmem mają problemy podobne do twoich, ponieważ w ten sposób otwierają się na działanie szatana w ich życiu.
Na pewno dobrze, że trafiłąś pod opiekę ks. egzorcysty. Myślę, że on dalej pokieruje cię odpowiednio.
A do spowiedzi i Komunii Św, może nie od razu, bo wymaga to jakiejś drogi i przygotowania, ale powinnaś przystapić. To jest najskuteczniejsza broń przeciw siłom zła. Szatan nienawidzi Eucharystii i boi się jej. Gdy będziesz przyjmowała Ciało Chrystusa do swojego serca - ze strony szatana nic ci nie grozi.

Zgadzam sie :shock:

Pn lut 08, 2010 16:45

Post Re:
Joda napisał(a):
Miej świadomość, że szatan tak łatwo nie rezygnuje z kogoś, kto należał do niego. Tak zwyczajnie nie wypuszcza zdobyczy z rąk.
Po modlitwie u egzorcysty może być chwilowa radość, wolność, pokój aż do następnego razu, kiedy zły przypuści kolejny atak. Łatwo nie będzie. Dobrze by było, byś miała stałe wsparcie modlitewne lub "przytuliła się" do jakieś grupy modlitewnej. Raz poczyniony wybór Boga w swoim życiu będzie Cię skłaniał do podejmowania ciągle nowych większych i mniejszych decyzji - Tak! Chcę należeć tylko do Ciebie Boże! Ty jesteś moim jedynym Panem i Królem!
Ale Bóg jest Wszechmocny! Życzę Ci radości neofity.

:brawo: Sila w Tobie!, w nas!

Pn lut 08, 2010 16:55

Chciałam poinformować, że u mnie nadal wszystko w porządku, więc myślę, że nie mam się już czego obawiać :-D

Pt lut 12, 2010 18:51

nie wiem Neya, przeczytałam cały wątek, ja bym była ostrożna ponieważ może tak być że szatan jest przyczajony, chce uśpić Twoją czujność, a potem zaatakuje znienacka. Myślę że warto przyjąć w końcu tą Komunię Św. i potem często uczestniczyć w Eucharystii - to najlepsza obrona przed złym.
Modlę się za Ciebie i proszę, nie rezygnuj z walki. Pan Bóg bardzo Cię kocha i pragnie żebyś wróciła do Niego, czeka tylko aż powiesz "tak" :)
pozdrawiam

Wt lut 23, 2010 23:28

Przedwczoraj miałam dziwną sytuację na wykładzie. Jakby coś we mnie siedziało. Myślałam, że zwariuję, ale trwalo to tylko kilka minut. Będziecie krzyczeć :( Ostatnio przesiaduję na ezoforum :(

Cz lut 25, 2010 0:48

(Tak, będę krzyczeć, ale tylko z troski o ciebie:)

Żadnych ezoforów!!!

Już po sesji (najprawdopodobniej), więc pora najwyższa wziąć się za siebie.

Utrzymuj stały kontakt z egzorcystą, niech się nad tobą modli.

Przygotuj się do spowiedzi (bardzo dokładnie, najlepiej z pomocą jakiegoś księdza lub innej osoby która zna się na zagadnieniach zagrożeń duchowych) i przyjęcia Komunii.

Módl się dużo - modlitwa wzmacnia więź z Bogiem i odstrasza złego ducha. Tylko nie zrozum mnie źle: po 1. nie chodzi o to, żebyś się ciągle tylko modliła a po 2. sama modlitwa na pewno cię nie uwolni. Jako modlitwy polecam: do św. Michała Archanioła, do Maryi ("Potężna Królowo niebios..."), Koronkę do Miłosierdzia Bożego a jak będziesz miała dłuższą chwilę to np. Litanię do Krwi Pana Jezusa albo różaniec. Szczególnie różaniec. No i pamiętaj żeby w ciągu dnia "być w kontakcie" z Panem Bogiem - możesz na przykład w myślach modlić się jakąś krótką modlitwą, psalmem czy aktem strzelistym.

I przede wszystkim:
ŻADNEGO KONTAKTU Z EZOTERYKĄ!!!
Jak Pan Bóg ma cię uwalniać skoro ty sama pchasz się w takie... ekhm, bagno? On nie może zrobić nic wbrew tobie, a jeśli ty sama się od Niego odwracasz to co ma zrobić?

I pamiętaj:
Szatan nie śpi ani nie poszedł sobie cichaczem. Tu potrzeba na prawdę ZDECYDOWANYCH działań, nie możesz nic odkładać bo "na razie" jest wszystko w porządku. BO NIE JEST. Szatan tylko czeka na dobrą chwilę żeby znowu pokazać swoją obecność, ale cały czas jest i trzyma cię w swoich łapach (jak się ostatnio przekonałaś).

Cz lut 25, 2010 8:46
zbanowana na stałe

`ten z ogonem` boi się BOGA, jest tchórzem . Pamiętaj o tym. on nie ma nad nami mocy.

Został pokonany. Pamiętaj, że Twoim jedynym BOGIEM jest PAN BÓG TRÓJJEDYNY.

W wielu miejscach w Polsce są Modlitwy o Uwolnienie.

Napisz z jakiego Województwa jesteś.

Cz lut 25, 2010 15:22
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 96 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona