Modlitwa contra okultystyczny spektakl Madonny
Autor |
Wiadomość |
Nunka
|
 Re: Modlitwa contra okultystyczny spektakl Madonny
Alus napisał(a): Nie mówiłam - historia się kłania  Zrozum, Twoje insynuacje odnośnie mojej znajomości historii, naprawdę mnie nie interesują. Zadałem Ci to pytanie w konkretnym celu(który osiągnąłem), a za odpowiedź dziękuje.
_________________ Dla ludu religia jest prawdą, dla mędrców fałszem, a dla władców jest po prostu użyteczna - Seneka Młodszy
|
Śr sie 01, 2012 15:35 |
|
|
|
 |
piok333
|
Qwerty2011 napisał(a): To, co tam się teraz dzieje to jakiś wybuch zła. Ludzie są opętani nienawiścią do Kościoła i wszystkiego, co święte. Takie to przykre... To, co mówisz jest prawdą. Zresztą tu także to widać. To też jest przykre, ale można tu znów przytoczyć dwa adekwatne fragmenty Pisma: Mt 5, 11-12, Łk 6, 22-23.
_________________ http://img407.imageshack.us/img407/7421/mjdomtowieczno1.jpg
|
Śr sie 01, 2012 15:52 |
|
 |
Qwerty2011
|
Antek69 napisał(a): Mike29 napisał(a): Póki co nie ma żadnych protestów fanatyków religijnych, ale liczę na to, że się nie rozczaruję i troszeczkę rozerwę ich widokiem przed koncertem Szatana, który zawita na stadion dopiero o 21:30  By nie upaść z sił podczas koncertu proponuję zabrac ze soba napój energetyczny Demon  Dobre jest też piwko Satan Gold ale to juz bardziej na afterparty. PS Jakbyscie trafili na rozmodlonych opętańców to zróbcie kilka fotek i wklej je tutaj. Trochę rozrywki nie zaszkodzi a śmiech to zdrowie. I tak moi drodze zło demaskuje się samo. Po co jakieś szumne wypowiedzi o wolności artystycznej - jak widać powyżej - już wiadomo o co chodzi naprawdę. Z potoku pięknych słówek ostatecznie wychodzi demoniczne szyderstwo i umiłowanie Szatana, nawet jeśli sam autor nie do końca zdaje sobie sprawę z tego czyim stał się narzędziem. My zostańmy przy swoim. Kochani - módlmy się dzisiaj szczególnie gorąco. Pokój z Wami
_________________ "Przechowujemy zaś ten skarb w naczyniach glinianych, aby z Boga była owa przeogromna moc, a nie z nas" (2 Kor 4)
|
Śr sie 01, 2012 15:58 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Qwerty2011 napisał(a): I tak moi drodze zło demaskuje się samo.
Tak, picie Demona to ZŁO. A używanie do frytek ketchupu kotlin i popijanie ich sokiem Fortuna to zbrodnia większa niż holocaust. Qwerty2011 napisał(a): Kochani - módlmy się dzisiaj szczególnie gorąco.
Nie traćcie czasu. Bóg Was nie wysłucha za ten obciach jaki mu robicie.
Ostatnio edytowano Śr sie 01, 2012 16:20 przez Anonim (konto usunięte), łącznie edytowano 1 raz
|
Śr sie 01, 2012 16:01 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Nunka napisał(a): Alus napisał(a): Nie mówiłam - historia się kłania  Zrozum, Twoje insynuacje odnośnie mojej znajomości historii, naprawdę mnie nie interesują. Zadałem Ci to pytanie w konkretnym celu(który osiągnąłem), a za odpowiedź dziękuje. Nie było moim zamiarem urażenie Ciebie, jeśli tak odebrałaś to przepraszam . Napisałam o historii, bo odpowiedź o kogo chodzi wydawała mi się oczywista - liczba ok 100 milionów ofar komunizmu w świecie, mówi sama za siebie.
|
Śr sie 01, 2012 16:16 |
|
|
|
 |
Nunka
|
Alus napisał(a): Nie było moim zamiarem urażenie Ciebie, jeśli tak odebrałaś to przepraszam . Nie uraziłaś mnie, więc nie masz za co przepraszać Cytuj: Napisałam o historii, bo odpowiedź o kogo chodzi wydawała mi się oczywista Interesował mnie sposób w jaki na to pytanie odpowiesz. Takie małe - socjologiczne hobby 
_________________ Dla ludu religia jest prawdą, dla mędrców fałszem, a dla władców jest po prostu użyteczna - Seneka Młodszy
|
Śr sie 01, 2012 17:21 |
|
 |
piok333
|
Qwerty2011 napisał(a): My zostańmy przy swoim. Kochani - módlmy się dzisiaj szczególnie gorąco. Amen!
_________________ http://img407.imageshack.us/img407/7421/mjdomtowieczno1.jpg
|
Śr sie 01, 2012 17:23 |
|
 |
Jajko
Dołączył(a): Pn lut 23, 2009 22:34 Posty: 10131 Lokalizacja: Pierdzisłąwice
|
I gdzie ta awaria prunda, co?
_________________ Z zarozumialcami i debilami nie rozmawiam... no chyba że zrobię edukacyjny wyjątek
|
Śr sie 01, 2012 22:44 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Jajko napisał(a): I gdzie ta awaria prunda, co? Widocznie pomylono adresy 
|
Śr sie 01, 2012 22:56 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Jajko napisał(a): I gdzie ta awaria prunda, co? Tak jak pisałem wcześniej: Antek69 napisał(a): Qwerty2011 napisał(a): Kochani - módlmy się dzisiaj szczególnie gorąco.
Nie traćcie czasu. Bóg Was nie wysłucha za ten obciach jaki mu robicie.
|
Śr sie 01, 2012 22:57 |
|
 |
Jajko
Dołączył(a): Pn lut 23, 2009 22:34 Posty: 10131 Lokalizacja: Pierdzisłąwice
|
A ja bym się poważnie zastanowił, gdyby jednak do jakiegoś zaciemnienia doszło (i gdyby wykluczyć akcję terrorystyczną czyli wszelkie umyślne działania ludzkie). Myślę, że wielu wątpiących by przemyślało swój światopogląd. Ciekawe czemu bogowie (w tym wypadku Jahwe) nie dają ludziom tak widocznych znaków? Wg mnie, bo ich po prostu nie ma, ale może macie swoje wytłumaczenia?
_________________ Z zarozumialcami i debilami nie rozmawiam... no chyba że zrobię edukacyjny wyjątek
|
Śr sie 01, 2012 23:11 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Modlitwy katolików okazały się skuteczne! Rozpoczęcie koncertu opóźniało się przez prawie godzinę. Póżniej jednak siły piekielne przemogły i Madonna pojawiła się na scenie… http://warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,34862,12235289,Fani_czekaja_na_koncert_Madonny__Godzina_opoznienia.html
|
Śr sie 01, 2012 23:26 |
|
 |
pająk
|
Cytuj: Modlitwy katolików okazały się skuteczne! Rozpoczęcie koncertu opóźniało się przez prawie godzinę. Póżniej jednak siły piekielne przemogły i Madonna pojawiła się na scenie… Chyba jednak nie awarii prądu nie było a było takie straszenie. Cytuj: Póżniej jednak siły piekielne przemogły i Madonna pojawiła się na scenie Madonna ma tyle wspólnego z szatanem co ja z Islamem. 
|
Cz sie 02, 2012 6:12 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Jajko napisał(a): A ja bym się poważnie zastanowił, gdyby jednak do jakiegoś zaciemnienia doszło (i gdyby wykluczyć akcję terrorystyczną czyli wszelkie umyślne działania ludzkie). Myślę, że wielu wątpiących by przemyślało swój światopogląd. Ciekawe czemu bogowie (w tym wypadku Jahwe) nie dają ludziom tak widocznych znaków? Wg mnie, bo ich po prostu nie ma, ale może macie swoje wytłumaczenia? Nie smuć się, na 1000% masz gwarantowane, że po zakończeniu życia doczesnego osobiście się przekonasz, że owszem "ich nie ma", bo jest On Jedyny.
|
Cz sie 02, 2012 8:19 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Alus napisał(a): Jajko napisał(a): Ciekawe czemu bogowie (w tym wypadku Jahwe) nie dają ludziom tak widocznych znaków? Wg mnie, bo ich po prostu nie ma, ale może macie swoje wytłumaczenia? Nie smuć się, na 1000% masz gwarantowane, że po zakończeniu życia doczesnego osobiście się przekonasz, że owszem "ich nie ma", bo jest On Jedyny. Nie smuć się, na 1000% masz gwarantowane, że po zakończeniu życia doczesnego osobiście się przekonasz, że nie ma Jego, bo jest tylko Bogini. Chwała Eris!
|
Cz sie 02, 2012 8:54 |
|
|
|