PO - partią antykatolicką
Autor |
Wiadomość |
pilaster
|
 Re: PO - partią antykatolicką
Johnny99 napisał(a): pilaster napisał(a): Bo też była to właśnie partyjna impreza sensu stricto, a "oddanie hołdu" było tylko pretekstem. .. jak stwierdził pilaster, zatem to prawda Skoro organizowała to partia PIS, odbywało się to za pieniądze partii PIS i udział w tym wzięli działacze, członkowie i stronnicy partii PIS, to znaczy, ze była to impreza partii PIS QED Cytuj: Cytuj: jakoś dziwnym trafem to prognozy polityczne pilastra oparte rzekomo na niezdolności widzenia rzeczywistości taką jaka jest, się sprawdzają Która mianowicie się sprawdziła? Że PO nie zawiąże żadnej koalicji z Palikotem. Że PO, w razie kłopotów z PSL zbliży się do i będzie kokietować SLD. Że nikt z PO (poza Gibałą) nie będzie przechodził ani do Palikota, ani do PIS. Że w wyborach w roku 2011 PO odniesie zdecydowane zwycięstwo nad PIS. Cytuj: Cytuj: Ależ są.  W końcu ktoś te wszystkie "gazety polskojęzyczne", "śmieci" i "od rzeczy" kupuje. Ktoś kupuje, ale bynajmniej nie "fanatycy PiS" Zatem kto? Te tytuły są formatowane pod "fanatyka PIS" - genetycznego patriotę. Obraz Polski i świata który się z nich wyłania jest tak wypaczony i wykoślawiony, że przeciętny czytelnik nie ma tam czego szukać. Tak samo jest z "faktoidami", tyle że te są formatowane pod target Palikotowy, chociaż piszą praktycznie to samo, co media pisowskie, to jednak nieco innym językiem. Cytuj: No chyba, że uznamy, iż Wyborczą czy Politykę kupują fanatycy PO - wtedy zgoda Oczywiście że nie. zarówno Wyborcza, jak i polityka są znacznie na lewo od PO. Cytuj: Cytuj: A dlaczego poparcie PO spadło? Bo zdaniem tej części elektoratu PO nie robi tego co "powinno", względnie robi to zbyt wolno. Nie, panie pilasterku, pytanie brzmiało nie " dlaczego poparcie PO spadło", tylko dlaczego " poparcie dla PO spadło szybciej niż poparcie dla PIS" Właśnie dlatego, ze PO nie ma fanatyków, tylko zwykłych wyborców, którzy kalkulują swój interes i szanse na jego spełnienie przez PO, czy też przez inną partię. Dlatego wyborcy łatwo porzucają PO, kiedy ta nie spełnia ich oczekiwań w stopniu ich satysfakcjonującym. Tym chętniej ją porzucą jeżeli pojawi się atrakcyjniejsza alternatywa. natomiast w PIS jest dokładnie na odwrót. PIS nie ma wyborców, tylko wyznawców (w końcu to sekta), którzy opuszczają pisowskie szeregi "patriotów" wyłącznie nogami do przodu. Dlatego poparcie dla PO jest niestabilne i fluktuuje w szerokim zakresie, a poparcie dla PIS spada co prawda stale, ale bardzo powoli, wraz z wymieraniem "weteranów walki o wyzwolenie narodowe i społeczne" zapełniających ongiś szeregi PZPR. Cytuj: Cytuj: Gdyby tak było, to nie ubolewałby J99 po ostatnich wyborach, że porażka w nich koalicji PIS-Palikot jest "najgorszym wynikiem z możliwych" Oczywiście, jak zwykle nic takiego nie miało miejsca Oczywiście, wszak takie właśnie wypieranie opisał Ziemkiewicz Post Johnnego99 z 10 października 2011 roku: Cytuj: Mamy ostateczne wyniki:
PO: 39,18% PiS: 29,89% RPP: 10,02% PSL: 8,36% SLD: 8,24%
czyli spełnił się najgorszy, obopowski scenariusz. Ale oczywiście Johnny99 nigdy tego nie napisał, to jawna prowokacja Władzy (PO). Wszyscy to wiedzą, zatem to prawda. Cytuj: Cytuj: Zresztą sam Ziemkiewicz napisał, ze "przestał być formowany jako pisowiec" czyli dla pisowców znów stał się wrogiem i zdrajcą. Ciekawe, co musiałby zrobić J99, żeby "przestać być formowany jako pisowiec", J99 jest bardzo ciekaw  Przecież to bardzo proste. musiałby Johnny99 po prostu przestać być pisowcem (konkretnie np zacząć przykładać taką samą miarę do PIS , co do PO, a nie udawać, że skoro PIS twierdzi jakoby Tusk zlikwidował 817 z istniejących 817 posterunków policji, to nie znaczy wcale, ze Tusk zlikwidował wszystkie posterunki policji.  )
_________________ Brothers, what we do in life, echoes in eternity
Jest inaczej - Blog człowieka leniwego
|
Wt mar 25, 2014 9:11 |
|
|
|
 |
Johnny99
|
Alus napisał(a): To mój kraj i mam pełne prawo wybierać emocjonalnie A ja mam prawo cię przekonywać, że jest to głupie. Cytuj: choćby mądrale uznawali, że jestem lemingiem polskojęzycznym wybierającym irracjonalnie, bo akurat nie podzielam ich przekonań.  Nie - dlatego, że nie potrafisz przedstawić żadnych racjonalnych argumentów za swoim wyborem..
_________________ I rzekłem: «Ach, Panie Boże, przecież nie umiem mówić, bo jestem młodzieńcem!» Pan zaś odpowiedział mi: «Nie mów: "Jestem młodzieńcem", gdyż pójdziesz, do kogokolwiek cię poślę, i będziesz mówił, cokolwiek tobie polecę. (Jr 1, 6-8)
|
Wt mar 25, 2014 11:33 |
|
 |
Johnny99
|
Gdzie? Cytuj: Że PO nie zawiąże żadnej koalicji z Palikotem. Że PO, w razie kłopotów z PSL zbliży się do i będzie kokietować SLD. Że nikt z PO (poza Gibałą) nie będzie przechodził ani do Palikota, ani do PIS. Poczekajmy do okresu wyborczego Cytuj: Zatem kto? Te tytuły są formatowane pod "fanatyka PIS" - genetycznego patriotę. W jaki sposób? Cytuj: Obraz Polski i świata który się z nich wyłania jest tak wypaczony i wykoślawiony, że przeciętny czytelnik nie ma tam czego szukać. Oczywiście, nie jest, a na pewno nie bardziej, niż obraz Polski i świata przekazywany przez Wyborczą czy Politykę Cytuj: Tak samo jest z "faktoidami", tyle że te są formatowane pod target Palikotowy, chociaż piszą praktycznie to samo, co media pisowskie, to jednak nieco innym językiem. No proszę, co dopiero pilaster twierdził, że tym samym językiem, używając nawet tych samych sformułowań  Jest postęp Cytuj: Oczywiście że nie. zarówno Wyborcza, jak i polityka są znacznie na lewo od PO. W którym miejscu? Cytuj: Właśnie dlatego, ze PO nie ma fanatyków, tylko zwykłych wyborców, którzy kalkulują swój interes i szanse na jego spełnienie przez PO, czy też przez inną partię. Dlatego wyborcy łatwo porzucają PO, kiedy ta nie spełnia ich oczekiwań w stopniu ich satysfakcjonującym. Tylko wciąż pozostaje do wyjaśnienia kwestia, jak racjonalnie wytłumaczyć "kalkulację", polegającą na gotowości oddania władzy PiS tylko dlatego, że PO jest wprawdzie najlepszą władzą od 1950, ale mogłaby być jeszcze lepsza Cytuj: Ale oczywiście Johnny99 nigdy tego nie napisał, to jawna prowokacja Władzy (PO). Wszyscy to wiedzą, zatem to prawda.  I w którym miejscu J99 napisał, że wynikiem najgorszym z możliwych jest "porażka koalicji PiS-Palikot"? Cytuj: Przecież to bardzo proste. musiałby Johnny99 po prostu przestać być pisowcem (konkretnie np zacząć przykładać taką samą miarę do PIS , co do PO, J99, niestety, nie może przestać być pisowcem, bo nigdy nim nie był, w przeciwieństwie np. do pilastra, który zapewne z tego powodu zachorował na POwski fanatyzm, podobnie jak np. Niesiołowski i paru innych Przykładanie takiej samej miary do PiS i PO będzie możliwe wtedy, kiedy obydwie te partie znajdą się w tej samej sytuacji - tzn. np. żadna z nich nie będzie dzierżyła władzy, albo też obydwie będą razem dzierżyć władzę. J99 hołduje bowiem zasadzie, że władzę się z zasady atakuje, natomiast wobec opozycji należy być, w rozsądnych granicach, wyrozumiałym. Cytuj: a nie udawać, że skoro PIS twierdzi jakoby Tusk zlikwidował 817 z istniejących 817 posterunków policji, to nie znaczy wcale, ze Tusk zlikwidował wszystkie posterunki policji.  ) Pilaster sądzi, że Tusk zlikwidował wszystkie posterunki policji? Bo J99 jakoś tego nie zauważył 
_________________ I rzekłem: «Ach, Panie Boże, przecież nie umiem mówić, bo jestem młodzieńcem!» Pan zaś odpowiedział mi: «Nie mów: "Jestem młodzieńcem", gdyż pójdziesz, do kogokolwiek cię poślę, i będziesz mówił, cokolwiek tobie polecę. (Jr 1, 6-8)
|
Wt mar 25, 2014 11:44 |
|
|
|
 |
pilaster
|
Johnny99 napisał(a): Cytuj: Obraz Polski i świata który się z nich wyłania jest tak wypaczony i wykoślawiony, że przeciętny czytelnik nie ma tam czego szukać. Oczywiście, nie jest, Oczywiście że jest, skoro jawnie tam głosi się, że sytuacja Polski jest o wiele gorsza niż była w 1989 Cytuj: Cytuj: Tak samo jest z "faktoidami", tyle że te są formatowane pod target Palikotowy, chociaż piszą praktycznie to samo, co media pisowskie, to jednak nieco innym językiem. No proszę, co dopiero pilaster twierdził, że tym samym językiem, używając nawet tych samych sformułowań  Jest postęp "nieco" inny to nie jest jakaś powalająca różnica.Sprowadza się ona do tego, że "bogatych i wpływowych", tych których się będzie "rozliczać" PIS nazywa "agentami, larwami, lemingami i osobami o pokroju oficerów WSI", natomiast Palikoty "watykańczykami", "kleruchami, "papieską stonką", etc... W obu przypadkach chodzi jednak o tych samych "bogatych i wpływowych" Cytuj: Cytuj: Właśnie dlatego, ze PO nie ma fanatyków, tylko zwykłych wyborców, którzy kalkulują swój interes i szanse na jego spełnienie przez PO, czy też przez inną partię. Dlatego wyborcy łatwo porzucają PO, kiedy ta nie spełnia ich oczekiwań w stopniu ich satysfakcjonującym. Tylko wciąż pozostaje do wyjaśnienia kwestia, jak racjonalnie wytłumaczyć "kalkulację", polegającą na gotowości oddania władzy PiS Oczywiście nie ma żadnej "gotowości oddania władzy PIS" jak łże Johnny99. Od wyborów w roku 2011, PIS stracił wyborców, a nie ich zyskał. Cytuj: Cytuj: Ale oczywiście Johnny99 nigdy tego nie napisał, to jawna prowokacja Władzy (PO). Wszyscy to wiedzą, zatem to prawda.  I w którym miejscu J99 napisał, że wynikiem najgorszym z możliwych jest "porażka koalicji PiS-Palikot"? Skoro realny wynik był "najgorszy z możliwych", to koalicja PIS-Palikot, albo nawet SLD - Palikot była dla johnnego99 znacznie lepsza. Cytuj: Przykładanie takiej samej miary do PiS i PO będzie możliwe wtedy, kiedy obydwie te partie znajdą się w tej samej sytuacji - tzn. np. żadna z nich nie będzie dzierżyła władzy, albo też obydwie będą razem dzierżyć władzę. J99 hołduje bowiem zasadzie, że władzę się z zasady atakuje, natomiast wobec opozycji należy być, w rozsądnych granicach, wyrozumiałym. Oczywiście zasada ta obowiązuje od roku 2007. Wcześniej bowiem obowiązywała zasada odwrotna. Jakoś żadnych wpisów Johnnego99 krytykujących PIS w czasach kiedy PIS rządził, znaleźć nie można. Cytuj: Cytuj: a nie udawać, że skoro PIS twierdzi jakoby Tusk zlikwidował 817 z istniejących 817 posterunków policji, to nie znaczy wcale, ze Tusk zlikwidował wszystkie posterunki policji.  ) Pilaster sądzi, że Tusk zlikwidował wszystkie posterunki policji? No proszę. Johnny99 uważa, ze pilaster jest PISem.  Ciekawe co na to lekarze? 
|
Wt mar 25, 2014 12:41 |
|
 |
Johnny99
|
pilaster napisał(a): Oczywiście że jest, skoro jawnie tam głosi się, że sytuacja Polski jest o wiele gorsza niż była w 1989 Może jakiś cytacik, czy jak zwykle nie? Cytuj: W obu przypadkach chodzi jednak o tych samych "bogatych i wpływowych" Co stwierdza pilaster, zatem to prawda Cytuj: Oczywiście nie ma żadnej "gotowości oddania władzy PIS" jak łże Johnny99. Od wyborów w roku 2011, PIS stracił wyborców, a nie ich zyskał. Pilasterek nadal nie rozumie, że nie ma to żadnego znaczenia, wystarczy, żeby PO straciła ich więcej  A sam pilasterek przecież głosi, że PO traci ich szybciej Cytuj: Skoro realny wynik był "najgorszy z możliwych", to koalicja PIS-Palikot, albo nawet SLD - Palikot była dla johnnego99 znacznie lepsza.  Chodziło o "najgorszy z możliwych", panie pilasterek Cytuj: Oczywiście zasada ta obowiązuje od roku 2007. Wcześniej bowiem obowiązywała zasada odwrotna.  Oczywiście nie obowiązywała Cytuj: Jakoś żadnych wpisów Johnnego99 krytykujących PIS w czasach kiedy PIS rządził, znaleźć nie można. Jak pilasterek sam mógłby się łatwo przekonać, J99 dołączył do forum w 2008 r., więc rzeczywiście byłoby to dość trudne Cytuj: No proszę. Johnny99 uważa, ze pilaster jest PISem.  Ciekawe co na to lekarze?  Oczywiście, że pilaster jest PiSem - przynajmniej biorąc pod uwagę cechy, jakie zwykle fanatycy PO przypisują PiS  Czyli np. odmawianie tym, którzy się z nimi nie zgadzają, prawa do polskości A tekst z programu PiS jest zapewne po prostu literówką - w 2008 r. rzeczywiście było 817 posterunków Policji, ale zlikwidowano nie "817", tylko ok. 380 
|
Wt mar 25, 2014 12:52 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Johnny99 napisał(a): Alus napisał(a): Tiaaa  ....wszyscy szlachetni "biedacy", którzy odeszli ze stanowisk, odeszli na "skutek mściwości Tuska", albo "nie godzili się z nieprawidłowościami w PO".....tylko w czasie sprawowania funkcji/urzędu nie przeszkadzały im ani mściwość, ani nieprawidłowości  A co to ma do rzeczy w kwestii tego, że Tusk jest mściwy, więc nie powinnaś chcieć go u władzy? Wolę "mściwego" Tuska, niż "chrześcijanina" Kaczyńskiego, niezdolnego przez ołtarzem podać reki drugiemu człowiekowi. I rzesze nie zwolenników PiS, podobnych Johnnemu, nigdy nie zrobi ze mnie zwolennika PiS
|
Wt mar 25, 2014 13:14 |
|
 |
Johnny99
|
Alus napisał(a): Wolę "mściwego" Tuska, niż "chrześcijanina" Kaczyńskiego, niezdolnego przez ołtarzem podać reki drugiemu człowiekowi. Czyli - wolisz mściwego Tuska od mściwego Kaczyńskiego, a to dlatego, że Kaczyński jest mściwy  Porażająca logika Cytuj: I rzesze nie zwolenników PiS, podobnych Johnnemu, nigdy nie zrobi ze mnie zwolennika PiS Czy ty Alus autentycznie uważasz, że jak się nie jest zwolennikiem PO, to automatycznie trzeba być zwolennikiem PiS, po prostu żadnego innego wyjścia nie ma? 
|
Wt mar 25, 2014 13:27 |
|
 |
pilaster
|
Johnny99 napisał(a): Cytuj: Oczywiście nie ma żadnej "gotowości oddania władzy PIS" jak łże Johnny99. Od wyborów w roku 2011, PIS stracił wyborców, a nie ich zyskał. Pilasterek nadal nie rozumie, że nie ma to żadnego znaczenia, wystarczy, żeby PO straciła ich więcej  A sam pilasterek przecież głosi, że PO traci ich szybciej A Johnnik, ani zresztą nikt inny z PIS, nadal nie może pojąć, że ci wyborcy wcale nie zniknęli i nie wymarli  I nie mają najmniejszej ochoty na rządy PIS. Zatem przed następnymi wyborami albo znajdą sobie kogoś innego, albo wrócą do PO. Cytuj: Cytuj: Skoro realny wynik był "najgorszy z możliwych", to koalicja PIS-Palikot, albo nawet SLD - Palikot była dla johnnego99 znacznie lepsza.  Chodziło o "najgorszy z możliwych", panie pilasterek No cóż Johnniku, czyżby lepszy, niż faktycznie osiągnięty wynik PIS nie był w ogóle możliwy? Czyżby 10% to było absolutne maksimum tego co mógł osiągnąć Palikot? Cytuj: Cytuj: Jakoś żadnych wpisów Johnnego99 krytykujących PIS w czasach kiedy PIS rządził, znaleźć nie można. Jak pilasterek sam mógłby się łatwo przekonać, J99 dołączył do forum w 2008 r., więc rzeczywiście byłoby to dość trudne No właśnie. Dopóki PIS było Władzą, to krytykowanie go ani nie było johnnikowi w główce Cytuj: Cytuj: No proszę. Johnny99 uważa, ze pilaster jest PISem.  Ciekawe co na to lekarze?  Oczywiście, że pilaster jest PiSem No właśnie. Co na to lekarze? Cytuj: A tekst z programu PiS jest zapewne po prostu literówką - w 2008 r. rzeczywiście było 817 posterunków Policji, ale zlikwidowano nie "817", tylko ok. 380  Niemniej PIS wyraźnie napisało że zlikwidowano 817. Czyli wszystkie. 
|
Wt mar 25, 2014 14:36 |
|
 |
Johnny99
|
pilaster napisał(a): Zatem przed następnymi wyborami albo znajdą sobie kogoś innego, albo wrócą do PO. Albo w ogóle nie pójdą głosować - co wiadomo komu będzie sprzyjało  Albo wyjadą z Polski - jak wynika z niedawnych badań, rozważa to aż 83% Polaków: http://wyborcza.biz/biznes/1,100896,156 ... zdzac.htmlCytuj: No cóż Johnniku, czyżby lepszy, niż faktycznie osiągnięty wynik PIS nie był w ogóle możliwy? Czyżby 10% to było absolutne maksimum tego co mógł osiągnąć Palikot?  W tamtej sytuacji tak, a wynik Palikota, co wszyscy przyznawali, był wręcz cudem Cytuj: No właśnie. Dopóki PIS było Władzą, to krytykowanie go ani nie było johnnikowi w główce  Wprawdzie żadnych dowodów pilaster na to nie ma, ale przecież tak twierdzi, zatem to prawda Cytuj: No właśnie. Co na to lekarze? Sam jestem ciekaw, co by o pilasterku powiedzieli Cytuj: Niemniej PIS wyraźnie napisało że zlikwidowano 817. Czyli wszystkie.  Pilasterek rozumie słowo "literówka"?  Nie, nie wszystkie, ledwie połowę 
|
Wt mar 25, 2014 15:38 |
|
 |
pilaster
|
Johnny99 napisał(a): pilaster napisał(a): Zatem przed następnymi wyborami albo znajdą sobie kogoś innego, albo wrócą do PO. Albo w ogóle nie pójdą głosować - co wiadomo komu będzie sprzyjało Na to liczycie.  Jednak przeliczycie się. Pójdą, pójdą, jeżeli tylko zwycięstwo PIS będzie się wydawać realne Cytuj: Albo wyjadą z Polski - jak wynika z niedawnych badań, rozważa to aż 83% Polaków: Niemniej najwięcej wyjechało w latach 2005-2007. Cytuj: Cytuj: No właśnie. Dopóki PIS było Władzą, to krytykowanie go ani nie było johnnikowi w główce  Wprawdzie żadnych dowodów pilaster na to nie ma, ale przecież tak twierdzi, zatem to prawda Przecież gdyby jakakolwiek taka krytyka PIS ze strony johnnika w tamtym czasie istniała, to by ją przytoczył. Cytuj: Cytuj: Niemniej PIS wyraźnie napisało że zlikwidowano 817. Czyli wszystkie.  Pilasterek rozumie słowo "literówka"?  Nie, nie wszystkie, ledwie połowę  Eech ta pisowska matematyka... Po pierwsze 380 to mniej niż połowa z 817 Po drugie mamy do czynienia nie z "literówka" tylko z trzema 'literówkami" pod rząd i to dokładnie takimi, żeby te dwie liczby się pokryły. Zatem zakładając że w ogóle popełnienie "literówki" jest prawdopodobne jak 1: 10 000 (taka mniej więcej jest proporcja błędów literowych w "programie" PIS), a prawdopodobieństwo, że jedna cyfra zostanie zastąpiona jakąś inna, konkretną, wynosi 1:10, to prawdopodobieństwo, że liczba "380" zamieniła się na "817" czystym przypadkiem wynosi (1: 10 000*1:10)^3 = 1:10^15 Czyli nie był to żaden błąd, tylko świadomy zamiar. 
|
Wt mar 25, 2014 16:22 |
|
 |
Johnny99
|
pilaster napisał(a): Na to liczycie.  Jednak przeliczycie się. Jacy "my"? Cytuj: Pójdą, pójdą, jeżeli tylko zwycięstwo PIS będzie się wydawać realne Pożyjemy, zobaczymy  Cytuj: Niemniej najwięcej wyjechało w latach 2005-2007. To była jedynie pierwsza fala emigracji, wywołana impulsem w postaci wejścia do UE. Teraz zaczyna się druga fala: http://serwisy.gazetaprawna.pl/praca-i- ... -osob.htmlJak pilaster sądzi - wyjeżdżają raczej wyborcy PiS, czy raczej wyborcy PO? Cytuj: Przecież gdyby jakakolwiek taka krytyka PIS ze strony johnnika w tamtym czasie istniała, to by ją przytoczył. Tzn. pilasterek nadal nie zrozumiał, że wówczas J99 w ogóle nie było na forum? Cytuj: Po pierwsze 380 to mniej niż połowa z 817 Owszem, dlatego "ledwie połowę" Cytuj: Po drugie mamy do czynienia nie z "literówka" tylko z trzema 'literówkami" pod rząd i to dokładnie takimi, żeby te dwie liczby się pokryły. Zatem zakładając że w ogóle popełnienie "literówki" jest prawdopodobne jak 1: 10 000 (taka mniej więcej jest proporcja błędów literowych w "programie" PIS), a prawdopodobieństwo, że jedna cyfra zostanie zastąpiona jakąś inna, konkretną, wynosi 1:10, to prawdopodobieństwo, że liczba "380" zamieniła się na "817" czystym przypadkiem wynosi (1: 10 000*1:10)^3 = 1:10^15 Czyli nie był to żaden błąd, tylko świadomy zamiar.  Pilasterek jednak jest głupiutki  Świadomy zamiar napisania nieprawdy jeszcze można mieć - ale żeby mieć świadomy zamiar napisania takiej nieprawdy, żeby każdy od razu się zorientował, że jest to nieprawda (wszyscy widzą, że jakieś posterunki Policji jednak w Polsce zostały  ) - to już by musiała być świadoma dywersja  Możliwe nawet, że POwska Oczywiście, to była zupełnie "normalna" literówka - piszącemu dwa razy się napisała ta sama cyfra i tyle, każdy normalny człowiek to widzi, niestety, pilasterek normalny już dawno nie jest 
|
Wt mar 25, 2014 16:51 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Odpowiem tutaj na zgłoszenia, które wpływają. Wiem, że to nie jest na temat, ale musiałabym tu być 24/dobę, żeby to upilnować. Od tego momentu wycinam wszystko co jest nie na temat.
|
Wt mar 25, 2014 17:32 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Wieczorem gościem w TVP był Tomasz Adamek, nasz mistrz w boksie. Platformę Obywatelską podsumował mniej więcej jako partię zwalczającą w Polsce Kościół i miał rację bo jest to partia antykatolicka. http://www.youtube.com/watch?v=v0T_aHPBF44Fragment rozmowy, oczywiście słowa o platformie zostały wycięte. Jestem pod wrażeniem, jego słowa są budujące. Potrzeba takiego głosu w mediach i polityce, potrzeba takiej walki ze zgorszeniem jakie jest wylewane na Polskę za rządów Platformy i w czasie ich zmasowanej walki z Kościołem. Potrzeba w Polsce zdecydowanej i twardej walki z aborcją, invitro, homopropagandą.... jakie wspiera Platforma niszcząc nasz kraj. Adamek powiedział jasno, dla krajów które przyjmują to nie ma błogosławieństwa, jest to droga do upadku i miał rację. Aborcja to zabijanie naszych dzieci i widać Adamek ma jaja, to twardy gość który potrafi walczyć i jest nieugięty. Dla wielu młodych jest autorytetem, sportowym idolem, jego głos będzie miał duży wpływ i dotarcie także do młodych ludzi. Brawo Tomasz Adamek 
|
N kwi 06, 2014 22:19 |
|
 |
pilaster
|
quas napisał(a): Wieczorem gościem w TVP był Tomasz Adamek, nasz mistrz w boksie. Platformę Obywatelską podsumował mniej więcej jako partię zwalczającą w Polsce Kościół i miał rację bo jest to partia antykatolicka. On tak powiedział, zatem to prawda. Cytuj: za rządów Platformy i w czasie ich zmasowanej walki z Kościołem. Tak zmasowanej, że trudno przytoczyć choć jeden przykład Cytuj: Potrzeba w Polsce zdecydowanej i twardej walki z aborcją, invitro, homopropagandą.... Jak bardzo zdecydowanie i twardo prowadzi quas walkę z aborcją invitro i homopropagandą? Co konkretnego uczynił quas w tym zakresie?
|
Pn kwi 07, 2014 7:52 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
@quas jako porzadny katolik wychowany w socjalizmie uwaza, ze to "KTOS" powinien twardo walczyc. Najlepiej, zeby wszystko "gora" zalatwila, zeby na dole byl porzadek. Bo jak "gora" zabroni, to narod poslucha  Dlatego, najprawdopodobniej, quas bylby za silnymi rzadami, ale tylko "swojego" faworyta, ktory trzymalby krotko domniemanych wrogow quasa. Tylko, co by quas powiedzial, gdyby jego faworyt trzymal krotko ... wszystkich, zeby jemu nikt nie podskoczyl? Ja z zasady nie wierze w jakiekolwiek dobrodziejstwa rzadow tyranow. Albo kazdy bedzie odpowiadal za siebie i trzymal porzadek wokol siebie, albo nic dobrego dziac sie nie bedzie.
|
Pn kwi 07, 2014 8:08 |
|
|
|