Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
Znalzałam link mówiący o tym, do czego dochodzi gdy sie uprawia seks przedmałżeński, pokazujący, że tak naprawde to chodzi o samego siebie, o zaspokojenie tylo swoich pragnień i tym, że ta druga osoba jest nic nie warta http://kobieta.interia.pl/news?inf=778522
|
Śr sie 09, 2006 11:37 |
|
|
|
 |
No
|
Cytuj: mówiący o tym, do czego dochodzi gdy sie uprawia seks przedmałżeński, pokazujący, że tak naprawde to chodzi o samego siebie, o zaspokojenie tylo swoich pragnień i tym, że ta druga osoba jest nic nie warta
Gdzie ty to widzisz w tym artykule??
|
Śr sie 09, 2006 11:55 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Trzeba umieć czytać. A może nie potrafisz zrozumieć takich słów? Cytuj: Brakuje mi bowiem tego, co było między nami na początku: ciepłych słów, miłych gestów, patrzenia w oczy... Nie potrafię mu się oddać, a on oczekuje ode mnie tylko tego. Twierdzi, że go nie zaspakajam. Ja tak nie chce dłużej!
|
Śr sie 09, 2006 12:02 |
|
|
|
 |
No
|
Nadinterpretacja.
Autorka pisała o kłopotach w związku których źródłem było niedopasowanie seksualne niema ani słowa o tym,że przyczyną był stosunek, takie problemy pojawiają się tak samo po jak i przed ślubem.
|
Śr sie 09, 2006 12:15 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
No rzeczywiście facet może swojej dziewczynie/ żonie powiedzieć : bo tylko od tego płeć kobieca jest - od tego by się facet zaspokoił 
|
Śr sie 09, 2006 12:27 |
|
|
|
 |
No
|
Cytuj: No rzeczywiście facet może swojej dziewczynie/ żonie powiedzieć : że go nie zaspakajam Oczywiście, że może. Cytuj: bo tylko od tego płeć kobieca jest - od tego by się facet zaspokoił
Między innymi
A męska od tego by zaspokoiła się kobieta...
|
Śr sie 09, 2006 12:33 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: A męska od tego by zaspokoiła się kobieta... nie neguje Cytuj: Oczywiście, że może. wg mnie nie - dla mnie to przedmiotowe traktowanie, a w dalszej perspektywie z takiego nastawienia może się zrodzić postawa: nie zaspokajasz mnie więc sobie znajde inną, która mnie zaspokoi, nawet nie jest ważne że jesteś moją żoną i że ślubowałem ci wiernośc.
|
Śr sie 09, 2006 13:18 |
|
 |
angua
|
A ja przypominam, że tematem wątku są szanse nie-dziewicy. Tematów dotyczących na przykład współżycia przed ślubem mamy na forum dowolnie wiele i w nich również można rozmawiać 
Pozdrawiam 
_________________ Czuwaj i módl się bezustannie, a czyń to dla Boga, dla ludzi i dla samego siebie. Nie ma piękniejszego zadania, które zostałoby człowiekowi dane do wypełnienia, niż kontemplacja. P. M. Delfieux
|
Śr sie 09, 2006 16:00 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Ale dzięki temu co napisałam ja i inni nie-dziewica przygotowywuje się psychicznie na to co ją spotka ze strony faceta/facetów i nie będzie dla niej szkokiem to, że jednak faceci zachowują się stereotypowo nawet jak coś innego głoszą/deklarują 
|
Śr sie 09, 2006 18:55 |
|
 |
Incognito
|
Stereotypowe to jest Twoje zdanie na temat mężczyzn.
_________________ Opuściłem forum wiara.pl i mój profil czeka na usunięcie.
Pożegnanie jest tutaj
|
Śr sie 09, 2006 19:32 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Incognito napisał: Cytuj: Stereotypowe to jest Twoje zdanie na temat mężczyzn. nie mój drogi - mówie tylko co zauważyłam czy przeczytałam a moje zdanie jest zupełnie inne.
|
Śr sie 09, 2006 19:54 |
|
 |
Incognito
|
W takim razie pisz proszę w taki sposób aby można było poznać kiedy przedstawiasz swoje zdanie, a kiedy zdanie innych, bo zdanie twierdzące w poście odbierane jest jako opinia autora.
_________________ Opuściłem forum wiara.pl i mój profil czeka na usunięcie.
Pożegnanie jest tutaj
|
Śr sie 09, 2006 20:05 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Dobrze, postaram się 
|
Śr sie 09, 2006 20:06 |
|
 |
Stanisław Adam
|
to Ja  napisał(a): nie mój drogi - mówie tylko co zauważyłam czy przeczytałam a moje zdanie jest zupełnie inne.
"mój drogi" ? ? ?
Jaka ta młodzież szybka ...
Śr sie 09, 2006 21:06 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Stanisław Adam napisał: " Cytuj: mój drogi" ? ? ? Jaka ta młodzież szybka ... jak się zdenerwuje to słodze  to źle??
|
Śr sie 09, 2006 21:17 |
|
|
|