Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pn sie 18, 2025 20:56

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 929 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 62  Następna strona
 PO - partią antykatolicką 
Autor Wiadomość
Post Re: PO - partią antykatolicką
Dariusz-555 napisał(a):
to solidne zrodlo to widok ruin , zgliszcsz i pogorzeliska w Rzeczpospolitej . dobre zrodlo ?

A smoków nie widziałeś ? :D :D

So wrz 26, 2015 12:39

wolalbym widziec smoki niz moja Polske , z ktorej prawie caly swiat sie nabija .

So wrz 26, 2015 12:50
Dariusz-555 napisał(a):
wolalbym widziec smoki niz moja Polske , z ktorej prawie caly swiat sie nabija .

Z tego nabijania importuje z RP towary o wartości kilkudziesięciu miliardów Euro :brawo:
"Ruiny i zgliszcza" są potentatem w eksporcie produktów rolniczych, spożywczych, w meblarstwie, sprzęt AGD, produkty chemiczne, motoryzacyjne.

So wrz 26, 2015 12:55

czas bys oderwala sie od klawiaturki i spjrzala jaka jest rzeczywistosc . przemysl chemiczny , twoja ulubiona Koparka i jej kompani , pogrzebali juz ostatecznie ok 2 lata temu .
mnie , ten " potentat " nie interesuje juz od 3 i pol roku . no , fajny to potentat , ktorego dlug dochodzi juz do 2 bilionow dolcow . dlug grecki to przy " potentacie " maly pikus .

So wrz 26, 2015 13:11
Dariusz555, cos dla ciebie, zebys ruin nie przeoczyl
https://m.facebook.com/notifications.ph ... 1179377504

So wrz 26, 2015 13:24

nie czytam " kopiuj-wklej " .

Kael , lepiej wracaj do Polski , wszak ( wg Alicji ) Rzeczpospolita to POTENTAT .

co ty robisz tam u tych Niemcow i Szwajcarow . wracaj do kraju , ktory ( wg bylego prezydenta ) przezywa "zloty wiek" .

So wrz 26, 2015 13:32
Dariusz-555 napisał(a):
nie czytam " kopiuj-wklej " .

To czemu zaśmiecasz inne wątki linka kopiuj-wklej?

Cytuj:
Kael , lepiej wracaj do Polski , wszak ( wg Alicji ) Rzeczpospolita to POTENTAT .

co ty robisz tam u tych Niemcow i Szwajcarow . wracaj do kraju , ktory ( wg bylego prezydenta ) przezywa "zloty wiek" .

Kael mieszka w Niemczech od kilku lat, to ty płaszczysz się do Anielci i plujesz na rękę, która cię żywi.

So wrz 26, 2015 13:38
Dariusz555, uwagi personalne to gdzie indziej. Ja czekam na twoje dowody, na twoja teze, ze PO Polske zrujnowalo.
Nie chcesz linkowac uznanych zrodel cudzych, to mozesz wlasna uznana prace. Np doktorska ;-)

So wrz 26, 2015 13:54

pluje ? wielokrotnie chwalilem ja i pisalem ze dobrze mi pod troskliwymi skrzydelkami Kanclerki Anielci . zgadza sie ?

apropos slowa " potentat" . jest taki kraj . ktory jest swiatowym potentatem w dziedzinie ilosci nie wyjasnionych afer . czy nasza ulubiona Alus juz odgadla o jaki kraj chodzi ?

do Kael , dowody ? przyjedz na dwie godziny do kraju-potentat i dostaniesz gotowa odpowiedz .

So wrz 26, 2015 13:58
Dariusz-555 napisał(a):
pluje ? wielokrotnie chwalilem ja i pisalem ze dobrze mi pod troskliwymi skrzydelkami Kanclerki Anielci . zgadza sie ?

Klasyka ....cudze chwalicie, swego nie znacie, sami nie wiecie co posiadacie.
Twoje posty w 90% lamenty, ubolewania, uskarżania, wyraźnie sprawiają ci radość....człowiek odczuwający przyjemność w umyślnym zadawaniu sobie cierpień psychicznych, w wyszukiwaniu problemów, kłopotów....

So wrz 26, 2015 14:21

dzieki kelnerom z restauracji SOWA dowiedzielismy sie jakim jestesmy " potentatem " .

So wrz 26, 2015 14:39
Bywam w Polsce regularnie i dluzej niz 2 godziny. Jakos te ruiny mi umykaja.
Jezeli przyjezdzasz do Polski samochodem i nie wybierasz polnych drog, tyko najszybsze polaczenia, to tez powinienes zauwazyc roznice. Na lepsze.

Stwierdzam niniejszym, ze po raz kolejny po prostu pomawiasz bez zadnych dowodow, bo ci tak (jak przypuszczam) RM i inne media tego nurtu wmowily. Im wierzysz bez zastrzezen, wlasnym oczom - nie.

So wrz 26, 2015 15:16

wybieram najszybsze poloczenia ( niestety platne ) , i nie zauwazam by choc jedno z nich bylu ukonczone w calosci .

media rydzykowego nurtu potwierdzaja to co widza moje oczy .

So wrz 26, 2015 15:23
Platne, bo w wiekszosci krajow Europy sa platne. Nawet Niemcy dojrzeli do tego, ze autostrady powinny byc platne. Jezeli nie zauwazyles, ze z Niemiec do Torunia masz od kilku lat tylko bardzo maly kawalek bez autostrady (konkretnie Gniezno-Torun), to moze idz do okulisty?
Jezeli nie zauwazyles, ze mozesz dojechac predzej, to moze przyspiesz nieco? W Polsce na autostradzie mozna jezdzic szybciej niz 90.
Jezeli jujdzisz szybko i zawsze tyle samo czasu ci zajmowalo, to znaczy, ze przedtem lamales przepisy i stanowiles zagrozenie dla innych kierowcow.

Mam ci przypomniec ile kilometrow autostrad zbudowal PIS?

So wrz 26, 2015 15:33

w takim razie wracaj do kraju , ktory jest potentatem w autostradach .

So wrz 26, 2015 15:45
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 929 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 62  Następna strona