Ubiór kobiecy - jaki powinien być?
| Autor |
Wiadomość |
|
Bartas
Dołączył(a): N wrz 24, 2006 18:13 Posty: 2267 Lokalizacja: Poznań
|
eldan napisał(a): Wybacz, ale Ciebie Bartasie kobiety w taki sposób po prostu podniecają, czy roztaczasz w tej chwili wokół siebie aurę czystości i nieskazitelnej dziewiczej - czerni??!! 
Raczej to drugie!
Poza tym: mnie żadne nie podniecają!! Spokojnie "kochający inaczej" też nie jestem. Boże broń! Ale z jeśli z jakąś przyjdzie mi się w życiu spotkać i ją naprawę polubię to tylko zostaniemy w koleżeńskich stosunkach 
_________________ [i]Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś sam[/i] :)
|
| N lis 25, 2007 21:28 |
|
|
|
 |
|
eldan
|
Może tylko tłamsisz w sobie "zwierzęce instynkty"? Ich ubiór powinien być taki na jaki się czują. Mnie się niemal wszystko podoba, jeśli dobrze w nim dziewczyna wygląda.
Czemu "broń Boże" nie kochający inaczej? Ja jestem bi i czekam na swoją księżniczkę, bądź księcia na białym koniu 
|
| N lis 25, 2007 21:54 |
|
 |
|
Mroczny Pasażer
|
Bartas napisał(a): eldan napisał(a): Ubierajcie się kobiety tak, jak chcecie. Grunt, by nie nago, chyba, że na imprezie po pijanemu, to się jeszcze wybacza ;) Tak, wybaczyć zawsze można, ale to w końcu ludzka głupota. Moim zdaniem jeśli chodzi o zwyczajny strój to kobiety powinny nosić zwykłe spodnie jeansy, ale takie damskie, lub bardzo dłuuuuuugą spódnice do kolan, workowate t-shirty, a więc takie jak u facetów, żadnych obcisłych - jak to się mówi - topów. Nie ma mowy o żadnej spódniczce mini, choćby nie wiem jak zgrabne dziewczyna miała nogi. Żadnych odkrytych pępków. Biada! Jeśli ma być to strój elegancki to żakiet i spodnie kanty. Jakie Buty? Polecam glany bądź jakieś coś a'la szczurki z tymże damskie. W żadnym wypadku buty na obcasach, bo strasznie hałasują i są niestosowne. Co jeszcze? Aha! Powinno być bardzo dużo czerni :-) :D
A ja wręcz przeciwnie. Dżiny obcisłe biodróweczki są miodzio. Do tego topik z delikatnym biustem i oczywiście odsłaniającym troszkę brzuszek z pępkiem (uwielbiam ten widok szczególnie na mojej kobiecie). Mini? Obowiązkowo, ale oczywiście nie codziennie. Również mam słabość do kobiecych nóg, a więc jak najbardziej lubię je oglądać. Szpilki? Mioooodzio! Najbardziej szpilki lubię wtedy gdy... kobieta (moja oczywiście) ma tylko je na sobie. :twisted:
A ubioru proponowanego przez Ciebie nie widzę latem gdy w cieniu jest 30 stopni. Kobiety chyba też nie. I dzięki Bogu.
_________________ "Problem z cytatami w internecie jest taki, że każdy od razu automatycznie wierzy w ich prawdziwość" - Abraham Lincoln
|
| N lis 25, 2007 22:53 |
|
|
|
 |
|
Bartas
|
Mroczny Pasażer napisał(a): A ubioru proponowanego przez Ciebie nie widzę latem gdy w cieniu jest 30 stopni. Latem powinna być długa sukienka do kostki ewentualnie z odkrytymi ramionami, ale bez dekoltu lub dżiny i t-shirt z krótkim rękawem Mroczny Pasażer napisał(a): Kobiety chyba też nie. I dzięki Bogu.
Nie, nie mam kobiety i Bogu Najlepszemu za to dzięki 
_________________ [i]Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś sam[/i] :)
|
| Pn lis 26, 2007 16:14 |
|
 |
|
eldan
|
Bartas napisał(a): Nie, nie mam kobiety i Bogu Najlepszemu za to dzięki 
Czyżby powrót do obrazu kobiety jako demona soczystych nocy i krzyczących szczytów O.O ?
|
| Pn lis 26, 2007 16:16 |
|
|
|
 |
|
Mroczny Pasażer
|
Cytuj: Latem powinna być długa sukienka do kostki ewentualnie z odkrytymi ramionami, ale bez dekoltu lub dżiny i t-shirt z krótkim rękawem A co my w kraju przepraszam islam mamy? Do kostki w upale 30sto stopniowym, lol, człowieku, to że Ty lubisz się pocić nie znaczy, że inni też to preferują. Cytuj: Nie, nie mam kobiety i Bogu Najlepszemu za to dzięki
Mówiłem, że kobiety nie stosują się do Twoich wizji.
_________________ "Problem z cytatami w internecie jest taki, że każdy od razu automatycznie wierzy w ich prawdziwość" - Abraham Lincoln
|
| Pn lis 26, 2007 17:09 |
|
 |
|
Bartas
|
Mroczny Pasażer napisał(a): Dżiny obcisłe biodróweczki są miodzio Są okropne. Gorszą. Poza tym dziewczyna, która nosi takie spodnie bardzo szybko może zachorować na nerki. Mroczny Pasażer napisał(a): Do tego topik z delikatnym biustem i oczywiście odsłaniającym troszkę brzuszek z pępkiem (uwielbiam ten widok szczególnie na mojej kobiecie) Tylko po to masz kobietę? Ja nie wiem, od kiedy jest taka moda tych obcisłych bluzeczek  Dziewczynie jest o wiele ładniej w męskim T-shircie  Mroczny Pasażer napisał(a): Najbardziej szpilki lubię wtedy gdy... kobieta (moja oczywiście) ma tylko je na sobie. 
Jestem zbulwersowany!  :o:o
|
| Śr sty 23, 2008 17:21 |
|
 |
|
Zencognito
|
Bartas napisał(a): Mroczny Pasażer napisał(a): Dżiny obcisłe biodróweczki są miodzio Są okropne. Gorszą. Nieliczne wyjątki. Bartas napisał(a): Tylko po to masz kobietę? Ja nie wiem, od kiedy jest taka moda tych obcisłych bluzeczek  Dziewczynie jest o wiele ładniej w męskim T-shircie  Bartas napisał(a): Mroczny Pasażer napisał(a): Najbardziej szpilki lubię wtedy gdy... kobieta (moja oczywiście) ma tylko je na sobie.  Jestem zbulwersowany!  :o:o
A ja zażenowany - Twoją erotofobiczną reakcją.
|
| Śr sty 23, 2008 17:29 |
|
 |
|
mateola
|
Bartas napisał(a): Dziewczynie jest o wiele ładniej w męskim T-shircie  A może na sobie mieć coś jeszcze oprócz tego ?
/no, nie mogłam się powstrzymać 
|
| Śr sty 23, 2008 17:40 |
|
 |
|
Bartas
|
mateola napisał(a): A może na sobie mieć coś jeszcze oprócz tego ? No, jeśli to jest lato, no to ten t-shirt i jakieś przyzwoite spodnie krótkie, bądź sukienkę max 10 cm za kolana, na nogach trampki, adidasy lub ewentualnie sandały  mateola napisał(a): no, nie mogłam się powstrzymać 
No, spokojnie, przecież o tym dyskutujmy 
|
| Śr sty 23, 2008 20:18 |
|
 |
|
Zencognito
|
Bartas napisał(a): No, jeśli to jest lato, no to ten t-shirt i jakieś przyzwoite spodnie krótkie, bądź sukienkę max 10 cm za kolana, na nogach trampki, adidasy lub ewentualnie sandały 
Tia - i mamy dziewczynę ubraną jak zbuntowana gimnazjalistka, która jest właśnie w drodze z lumpeksu na lekcję wf-u. 
|
| Śr sty 23, 2008 20:55 |
|
 |
|
angua
|
Półtora miesiąca mnie nie było, ale tutaj wszystko po staremu
Bartas na posterunku 
_________________ Czuwaj i módl się bezustannie, a czyń to dla Boga, dla ludzi i dla samego siebie. Nie ma piękniejszego zadania, które zostałoby człowiekowi dane do wypełnienia, niż kontemplacja. P. M. Delfieux
|
| Śr sty 23, 2008 22:17 |
|
 |
|
Bartas
|
angua napisał(a): Półtora miesiąca mnie nie było, ale tutaj wszystko po staremu ![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif) Bartas na posterunku 
To znaczy? Dobrze czy źle? Bartas to obrońca moralności!!!!  :D:D
|
| Śr sty 23, 2008 22:32 |
|
 |
|
angua
|
Dla stabilności sytuacji na forum pewnie dobrze. Wraca się jak do domu  Dla moralności niekoniecznie, bo moralność nie potrzebuje sztucznej przesady i ubierania kobiet w męskie t-shirty i adidasy. Wypaczanie moralności z jej obroną ma niewiele wspólnego 
_________________ Czuwaj i módl się bezustannie, a czyń to dla Boga, dla ludzi i dla samego siebie. Nie ma piękniejszego zadania, które zostałoby człowiekowi dane do wypełnienia, niż kontemplacja. P. M. Delfieux
|
| Śr sty 23, 2008 22:44 |
|
 |
|
Zencognito
|
Bartas napisał(a): Bartas to obrońca moralności!!!!  :D:D
Raczej inkarnacja erotofobii. Już wyobrażam sobie minę Twojej panny Jones, gdybyś zaproponował jej męski t-shirt i trampeczki. 
|
| Śr sty 23, 2008 23:06 |
|
|
|