Modlitwa contra okultystyczny spektakl Madonny
Autor |
Wiadomość |
silgar
|
 Re: Modlitwa contra okultystyczny spektakl Madonny
Val napisał(a): Jajko napisał(a): I gdzie ta awaria prunda, co? Widocznie pomylono adresy Podobno niedawno całe Indie były bez prądu. Widać moc jest, tylko precyzja słaba 
|
Cz sie 02, 2012 9:25 |
|
|
|
 |
pająk
|
Podobno nie było żadnego skandalu z udziałem Madonny przynajmniej tak słyszałem. Widocznie wystraszyła się fanatyków że coś zrobią.
|
Cz sie 02, 2012 9:28 |
|
 |
Johnny99
|
No to pozdrawiamy wszystkich, którzy kręceniem d***mi z Madonną uczcili rocznicę wydarzenia, które kosztowało życie ponad 200 tysięcy ludzi i zakończyło się zrównaniem miasta z ziemią. Na pewno wszyscy są teraz w świetnych humorach, skoro "katolom" się nie udało zepsuć im zabawy. Grunt to dobry humor i dobra zabawa.
_________________ I rzekłem: «Ach, Panie Boże, przecież nie umiem mówić, bo jestem młodzieńcem!» Pan zaś odpowiedział mi: «Nie mów: "Jestem młodzieńcem", gdyż pójdziesz, do kogokolwiek cię poślę, i będziesz mówił, cokolwiek tobie polecę. (Jr 1, 6-8)
|
Cz sie 02, 2012 11:05 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Johnny99 napisał(a): No to pozdrawiamy wszystkich, którzy kręceniem d***mi z Madonną uczcili rocznicę wydarzenia, które kosztowało życie ponad 200 tysięcy ludzi i zakończyło się zrównaniem miasta z ziemią. Natomiast wielki patriota J99 opalał się wraz z drugą połową na plaży 7 lipca w czasie gdy były rocznice: 1734 – Wojna o sukcesję polską: 1834 – Pożar w Pile strawił około 200 domów i ratusz wraz z miejskim archiwum. 1941: W Radziłowie na Podlasiu doszło do mordu na miejscowej ludności żydowskiej. Zginęło ok. 800 osób, z czego ok. 500 spalono żywcem. W Skałacie koło Tarnopola miejscowi Ukraińcy dokonali pogromu na 560 Żydach. 1942 – Na Przełęczy Hałbowskiej w Beskidzie Niskim hitlerowcy rozstrzelali 1250 Żydów z Nowego Żmigrodu. 1943 – Hitlerowcy dokonali pacyfikacji wsi Szaulicze (w dawnym woj. białostockim, powiat wołkowyski), mordując 336 osób, w tym 120 dzieci Zmarł: 1304 – Benedykt XI, papież, błogosławiony katolicki (ur. 1240) Więc jak widzisz @J99- najpierw sam się pokalaj, żeś leżał plackiem na plaży w tak smutnym dniu a później pouczaj uczestników koncertu 
|
Cz sie 02, 2012 11:26 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Johnny99 napisał(a): No to pozdrawiamy wszystkich, którzy kręceniem d***mi z Madonną uczcili rocznicę wydarzenia, które kosztowało życie ponad 200 tysięcy ludzi i zakończyło się zrównaniem miasta z ziemią. Już nie przesadzaj. Nikt nie traktował koncertu Madonny jako jakiejś alternatywy wobec uczczenia rocznicy powstania. Johnny99 napisał(a): Na pewno wszyscy są teraz w świetnych humorach, skoro "katolom" się nie udało zepsuć im zabawy. Grunt to dobry humor i dobra zabawa. No cóż, sam Bóg zdecydował,że nie wysłucha usilnych próśb swoich najbardziej gorliwych wyznawców. Pogódź się z tym. 
|
Cz sie 02, 2012 11:34 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Johnny99 napisał(a): No to pozdrawiamy wszystkich, którzy kręceniem d***mi z Madonną uczcili rocznicę wydarzenia, które kosztowało życie ponad 200 tysięcy ludzi i zakończyło się zrównaniem miasta z ziemią. A dla mnie 1 sierpnia to zwyczajny dzień, jak każdy inny. Nie bawiłem się, bo nie miałem okazji, i tyle. Nie widzę powodu, żeby czcić rocznice kolejnych polskich bezsensownych zrywów, kończących się tak, jak było od początku do przewidzenia. W tym przypadku gorzej nawet... Decyzję o powstaniu przeforsował gen. Leopold Okulicki, który na naradzie Komendy Głównej AK w lipcu 1944 mówił: "Musimy się zdobyć na czyn, który wstrząśnie sumieniem świata. W Warszawie mury się będą walić i krew poleje się strumieniami, aż opinia światowa zmusi rządy trzech mocarstw do zmiany decyzji z Teheranu". Hekatomba tysięcy mieszkańców Warszawy, zniszczenie miasta, to wszystko od początku zostało zamierzone jako "ofiara" dla wstrząśnięcia sumieniem świata. Celem powstania było poniesienie gigantycznych ofiar, które zwrócą uwagę aliantów zachodnich, porażą ich swoim rozmiarem.
|
Cz sie 02, 2012 11:47 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Było wspaniale!!! Super show ten kto nie był niech żałuje! Trochę kulało naglośnienie, Madonna zaliczyła wpadkę spóźniając się godzinę, ale wynagrodziła fanom fantastycznym koncertem. Choreografia, efekty, światła, sceneria wszystko na najwyższym poziomie. Oby więcej takich koncertów na Narodowym!!! Jeśli chodzi o kwestię Madonna vs katolicy. Były w sumie tylko dwie sceny uważam o wiele mniej "bluźniercze" niż na poprzedniej trasie. Na początku koncertu odprawiona została msza, fajne było wahające się gigantyczne kadzidło, przebrani za zakonników tancerze modlili się. Potem Madonna wyłoniła się z kościoła w wiszącej kaplicy, w której się modliła przepraszając Boga za grzechy, a potem rozwaliła katedrę i zaczęła się piosenka "Girl Gone Wild" http://www.youtube.com/watch?v=I5rWnbDK ... ature=plcp Drugi i już chyba ostatni moment kontrowersyjny to było wykonanie do utworu "I Don't Give A", w trakcie którego Nicki Minaj dośpiewywała Madonnie przebrana za zakonnice, a pod koniec utworu Madonna odesłała Kościół do piekła, a sama odegrała rolę cierpientnicy, która odkupiła kościelne grzechy http://www.youtube.com/watch?v=UhcIWmAt ... page#t=99s Innych elementów nie dostrzegłem, do których mogliby się przyczepić fanatycy religijni. Aha no i nie było żadnych protestów przed koncertem.
Ostatnio edytowano Cz sie 02, 2012 12:24 przez Anonim (konto usunięte), łącznie edytowano 1 raz
|
Cz sie 02, 2012 12:19 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Nawet szatańska Madonna tak nie zbeszcześci rocznicy powstania jak zrobią to polscy katolicy głosujący na PiS http://natemat.pl/25679,owacja-dla-maci ... cznicowychhttp://www.tvnwarszawa.pl/informacje,ne ... 54156.html
|
Cz sie 02, 2012 12:21 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
mauger napisał(a): No cóż, sam Bóg zdecydował,że nie wysłucha usilnych próśb swoich najbardziej gorliwych wyznawców. Man plans, God laughs :)
|
Cz sie 02, 2012 12:26 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Johnny99 napisał(a): No to pozdrawiamy wszystkich, którzy kręceniem d***mi z Madonną uczcili rocznicę wydarzenia, które kosztowało życie ponad 200 tysięcy ludzi i zakończyło się zrównaniem miasta z ziemią. Na pewno wszyscy są teraz w świetnych humorach, skoro "katolom" się nie udało zepsuć im zabawy. Grunt to dobry humor i dobra zabawa. Sami powstańcy wypowiadali się, że m.in po to walczyli, żeby dzisiaj ludzie mogli się swobodnie bawić im Madonna nie przeszkadzała! Jednak niektórzy "katole" jak sam o sobie mówisz, wiedzą lepiej!!! Tu wcale nie chodzi o żaden koncert, ani Madonnę, ani datę, tylko o wieczne wojenki, które tak bardzo ubóstwiacie.
|
Cz sie 02, 2012 13:21 |
|
 |
Nunka
|
Mike29 napisał(a): Sami powstańcy wypowiadali się, że m.in po to walczyli, żeby dzisiaj ludzie mogli się swobodnie bawić. Jednak niektórzy "katole" jak sam o sobie mówisz, wiedzą lepiej!!! Nic dodać, nic ująć...
_________________ Dla ludu religia jest prawdą, dla mędrców fałszem, a dla władców jest po prostu użyteczna - Seneka Młodszy
|
Cz sie 02, 2012 13:25 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
akruk napisał(a): Alus napisał(a): Jajko napisał(a): Ciekawe czemu bogowie (w tym wypadku Jahwe) nie dają ludziom tak widocznych znaków? Wg mnie, bo ich po prostu nie ma, ale może macie swoje wytłumaczenia? Nie smuć się, na 1000% masz gwarantowane, że po zakończeniu życia doczesnego osobiście się przekonasz, że owszem "ich nie ma", bo jest On Jedyny. Nie smuć się, na 1000% masz gwarantowane, że po zakończeniu życia doczesnego osobiście się przekonasz, że nie ma Jego, bo jest tylko Bogini. Chwała Eris! "Bo jest"....czyli niezależnie od płci, Najwyższa Istota JEST......i kto będzie się miał z pyszna? 
Ostatnio edytowano Cz sie 02, 2012 13:46 przez Anonim (konto usunięte), łącznie edytowano 1 raz
|
Cz sie 02, 2012 13:41 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Alus napisał(a): Będziesz miał sie z pyszna gdy okaże się, że mam rację  Będziesz miał sie z pyszna gdy okaże się, że mam rację 
|
Cz sie 02, 2012 13:46 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Alus, nie przeszkadza Ci, że co i rusz zmieniają Ci płeć? 
|
Cz sie 02, 2012 13:57 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
MARIEL napisał(a): Alus, nie przeszkadza Ci, że co i rusz zmieniają Ci płeć?  Nie Choć szczerze mówiąc mam już serdecznie dość coraz bardziej napastliwej, aroganckiej, niby "dyskusji" o "nienawiści" Kościoła, który nie chce zaakceptować dekalogu osób wrogich Kościołowi i Bogu. Forum staje się monotematyczne 
|
Cz sie 02, 2012 14:12 |
|
|
|