|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 7 ] |
|
Forum dla poszukujących, wątpiących, potrzebujących wsparcia
| Autor |
Wiadomość |
|
yaga
|
 Forum dla poszukujących, wątpiących, potrzebujących wsparcia
_________________ "...swoim aniołom nakazał w twej sprawie, aby cię strzegli na wszystkich twych drogach." (Ps 91,11)
|
| Śr kwi 11, 2007 9:58 |
|
|
|
 |
|
ToMu
Dołączył(a): Cz kwi 14, 2005 9:49 Posty: 10063 Lokalizacja: Trójmiasto
|
Wręcz ogroomna  ilość działów...
Ostrzegam - fora.pl ma tendencje do wywalania się bardzo często, jak kiedyś pisałem na forum umieszczonym na tym serwisie, to częściej była awaria, niż działał.
_________________ Wiara polega na wierzeniu w to, czego jeszcze nie widzisz. Nagrodą wiary jest zobaczenie wreszcie tego, w co wierzysz. (św. Augustyn z Hippony)
Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www
|
| Śr kwi 11, 2007 10:56 |
|
 |
|
yaga
|
Zależało mi na tym, aby różne ważne sprawy uchwycić. Z czasem działy, które nie będą popularne, usunę. Na razie jest jak jest. I chyba nigdzie nie jest napisane, ile działów powinno zawierać forum?...  Dopiero zaczynam, nie mam w tym wprawy, więc proszę o wyrozumiałość.
A jeśli chodzi o awarie, to nic mi nie mów... Wczoraj już jedną zaliczyłam. 
_________________ "...swoim aniołom nakazał w twej sprawie, aby cię strzegli na wszystkich twych drogach." (Ps 91,11)
|
| Śr kwi 11, 2007 11:27 |
|
|
|
 |
|
ToMu
Dołączył(a): Cz kwi 14, 2005 9:49 Posty: 10063 Lokalizacja: Trójmiasto
|
Niestety, jak chcesz mieć forum stabilne, to trzeba je umieścić na płatnym koncie.
_________________ Wiara polega na wierzeniu w to, czego jeszcze nie widzisz. Nagrodą wiary jest zobaczenie wreszcie tego, w co wierzysz. (św. Augustyn z Hippony)
Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www
|
| Śr kwi 11, 2007 12:37 |
|
 |
|
yaga
|
Żeby mieć płatne konto, trzeba mieć pieniążki...
Na razie nie narzekam. Miesiąc od założenia minął, a była tylko jedna awaria. Będzie dobrze.
A ilość działów już ograniczyłam. 
|
| Śr maja 09, 2007 11:05 |
|
|
|
 |
|
TOMASZ32
|
W sumie wiele pieniedzy na to nie trzeba, chyba, że chce się miec serwer z zabezpieczeniami, z większymi możliwościami jeśli chodzi o bazę i transfer, ale na poczatek za serwer nie trzeba az tak wiele płacić, zawsze można przenieść wszystko na lepszy, gdy pieniążki się znajdą.
Ale każdy robi jak uważa. Znam gorsze darmowe fora niż "fora.pl, choćby webplus czy moje forum.net - znacznie częściej siadały te fora niż "fora.pl". Tyle, że "fora.pl" maja mniej tych wszystkich opcji, które posiadaja te dwa wymienione. Tylko czy tutaj opcje są najistotniejsze czy same dyskusje. Owwszem, niektore się przydają, ale za cenę stabilniejszego działania nie pakował bym się na te Webplusy czy Moje Frum.net i pozostałbym przy "fora.pl". Do tej pory mam stare forum na "fora.pl" i zawsze jak wchodzę to nie mażadnych problemów.
Pozdrawiam
| Cz maja 10, 2007 0:58 |
|
 |
|
yaga
|
Na razie naprawdę nie mam zbyt wielu powodów do narzekań.
Zgadzam się, że dyskusje są ważniejsze niż funkcje. Najciekawiej było, gdy na moje Forum trafiła satanistka. W pewnym momencie zrobiło się tak (piekielnie  ) gorąco, że musiałam wprowadzić konieczność rejestracji, żeby uciąć jej agitatorskie zapędy (uważała, że na tym forum ma "misję" do spełnienia i zachęcała do satanizmu).
Pozdrawiam serdecznie.
|
| Cz maja 10, 2007 9:20 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 7 ] |
|
|