Przepowiednie na temat Papieża
Autor |
Wiadomość |
Blacki
|
WItam
Co sądzicie na temat Przepowiednia ... wedłog ktorych obecny papierz jest ostatnio z reki boga nastepny ma byc ( czarnoskory z afryki ) i ma byc małą bestia... Ktora sie zgodzi na chipy  wszczepiane ludziom... Poniewaz rzad bedzie potrzebowal poparcia u wladz religijnych..a obecny papierz sie nato nie zgodzi... .Podobno juz teraz niektore wladze koscielne sa "po stronie zla" dlatego nie zostala opublikowana 3 tajemnica fatimska...Nasz papiez ma zostac "usuniety" nie zabity ale poprostu niby bedzie "zastary" i uda sie do polski poczym wstapi nowy ... .Ztego co wiadomo ma to sie odbyc miej wiecej 2006 rok potem krach 2007 chipy rok stabilnosci i wszystko sie zacznie 2009 do 2012.... .
Chipy posiadam duzo materiało na ich temat sa znamieniem besti... ( 666 ) .W bibli jest napisane nie pamietam dokladnie jak  kto przyjmie znak besti na prawa reke lub na czolo nie bedzie mogl ani sprzedac ani kupic... zostanie potepiony i skreslony z listy wiecznej baranka....
Pozostanie jedynie uciekac...
|
Cz wrz 30, 2004 10:05 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
|
Cz wrz 30, 2004 10:40 |
|
 |
zielona_mrowka
|
PTR dobrze powiedziane ja rowniez -
Blacki (nawiasem mowiac fajny nick jak na takie wypowiedzi) - "nastepny ma byc ( czarnoskory z afryki ) i ma byc małą bestia" - jak chcesz sobie uskuteczniac swoja polityke to chyba lepiej poszukaj innego forum, bo mnie tutaj pochnie juz powoli jakims rasizmem a tego nie toleruje
_________________ Nie nam, Panie, nie nam, lecz Twemu imieniu daj chwałę za łaskę i wierność Twoją...
Użytkownik rzadko obecny na forum.
|
Cz wrz 30, 2004 10:51 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Blacki
Takie wizje to sie miewa pod wplywem narkotykow lub upojenia alkoholowego.........tak wiec zadbaj o swoje zdrowie i nie uzywaj tego za duzo....  :D:D
Jak bedziesz za duzo pil to ci wszczepia "chipa" na tylek....to sie nazywa esperal  :P:P:P:P
pozdrowka 
|
Cz wrz 30, 2004 11:11 |
|
 |
Asienkka
|
Blacki  , a skąd Ty wiesz o takich rewelacjach, tzn - przepowiedniach?
W Biblii " jest też napisane" o fałszywych prorokach  .........
Pozdrawiam  .
_________________ Mądremu tłumaczyć nie trzeba, głupi i tak nie zrozumie.
|
Cz wrz 30, 2004 11:57 |
|
|
|
 |
Blacki
|
 ^^
Witam nie jestem rasista  ani sie niczego nie czepiam mowie tylko o faktach poszukam na kompie tych przepowiedni .. to nie ja moje ale ogolnie dostepne na necie wystarczy chciec poszukac....
Kiedys ktos powiedzial najwieksza zaletą zła jest to ze ludzie w nie nie wierzą....
"Blacki , a skąd Ty wiesz o takich rewelacjach, tzn - przepowiedniach?
W Biblii " jest też napisane" o fałszywych prorokach ......... "
Rewelacje sa wszedzie wystarczy patrze na ziemie co sie dzieje....
Miej oczy otwarte bo nie znasz dnia ani godziny
Fałszywi prorcy tak oczywiscie ale ja nie jestem prorokiem nie namawiam nikogo na wiare , poswiece duszy lub cokolwiek tylko Na Uwage...zwaram uwage;)
|
Cz wrz 30, 2004 13:30 |
|
 |
jo_tka
|
Przepowiednia jest niczym, Blacki. Nie znaczy nic. Jak każda wróżba.
A to co napisałeś - wybacz - przypomina film SF i to nie najwyższego lotu
_________________ Aby we wszystkim był Bóg uwielbiony
|
Cz wrz 30, 2004 13:38 |
|
 |
Dojo
|
No tak, była gdzieś strona o takim jakimś katolickim proroku ktory coś w tym stylu "przepowiadał". Ja to uznałem za brednie. Myśle ze proroctwa nigdy nie będą takie konkretne. Gdyby były bardzo konkretne to Jezus naukowo wrecz moglby byc uznany za Boga. Bóg chyba jednak pozostawia swoją prawde w tajemnicy, ktora nie zostaje objawiona wszystkim. Tylko tym, którzy przez wiarę przychodzą do Niego.
Poszukam tej strony o tym katoliku prorokujacym (to byl jakis obcokrajowiec)
_________________ Jezus umarł za nas jako za grzesznikow, gdysmy byli bezsilni
|
Cz wrz 30, 2004 14:39 |
|
 |
Dojo
|
Got it
http://home.ica.net/~domurad/a.htm
Blacki, zweryfikuj, czy ty o tym samym myslales
|
Cz wrz 30, 2004 14:42 |
|
 |
Astronom
|
 Astronom
Żyjący w XVI wieku hiszpański mistyk, św. Jan od Krzyża podaje rozsądną metodę pozwalającą rozstrzygać autentyczność wizji, objawień itp. Według niego, są trzy potencjalne źródła objawień:
1. diabeł
2. stan chorobowy
3. Bóg.
_________________ "Kościół nie może iść z duchem czasów - z tego prostego powodu, że duch czasów donikąd nie idzie. (...) Nie chcemy Kościoła, który, jak to piszą gazety, zmienia się wraz ze światem. Chcemy Kościoła, który zmieni świat".
[G.K.Chesterton]
|
Pt paź 01, 2004 6:50 |
|
 |
jo_tka
|
To co zawiera link pachnie mi punktem drugim...
_________________ Aby we wszystkim był Bóg uwielbiony
|
Pt paź 01, 2004 6:54 |
|
 |
Desverger
|
Punkty są w kolejności prawdopodobieństwa ?
|
Pt paź 01, 2004 18:38 |
|
 |
Dojo
|
Cytuj: Żyjący w XVI wieku hiszpański mistyk, św. Jan od Krzyża podaje rozsądną metodę pozwalającą rozstrzygać autentyczność wizji, objawień itp
Jaka to metoda, bo chyba tak naprawde nie podałeś jej  To tylko klasyfikacja 
|
Pt paź 01, 2004 20:56 |
|
 |
Julia
|
hmmmm...... a gdzie w bilii jest napisane o wszczepianiu chipow gdziekolwiek, a szczegolnie na prawa reke i czolo? to ciekawe, a swoja droga, dlaczego wlasnie w te miejsca?
a moze jeszcze podasz Blacki dokladna date i godzine odnosnie tych swoich rewelacji?
_________________ Niebo gwiaździste nade mną, prawo moralne we mnie...
|
So paź 16, 2004 21:37 |
|
 |
makawity
|
Julia....
toć Apokalipsa - "znak Bestii na rękę lub czoło"...
_________________ Głosząc Boga,
zamknij usta
i otwórz serce
|
So paź 16, 2004 22:12 |
|
|
|