Autor |
Wiadomość |
łamacz szczękowy
|
 Czy "to" cie ubogaca
odpowiedzi w ankiecie prosze skomentowac
_________________ Only God Can Judge Me
|
Wt sty 06, 2004 12:52 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Chcialbym wyraznie powiedziec, ze......nie bede bral udzialu w sondzie....a moj komentarz jest taki:
Szczekolamaczu
Badania socjologiczne na "wybranej losowo grupie osob" nie sa przeze mnie mile widziane i niezbyt im ufam.
Dlatego. jezeli chcesz uslyszec moj komentarz...to najpierw sam zajmij stanowisko.
pozdrowka
|
Wt sty 06, 2004 18:20 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Imadło !
Szukasz "dziury w całym" gdzie się tylko da na tym Forum...
A nic Ci z tego nie wychodzi !
Jeżeli chcesz robić sobie jakieś bzdurne akniety, bez jasnego określenia założeń, to ja się do tego na pewno nie dołączę...
Bo cała ta Twoja ankieta wygląda mi bardziej na ...popisy dziecka z podstawówki, niż na wywody inteligentnego człowieka...
Belizariusz  !
|
Wt sty 06, 2004 18:31 |
|
|
|
 |
boa
|
No i chyba znalazł (dziure w nie koniecznie całym).Jestem na tym forum od nie dawna i nie wiedze w tym pytaniu zadnych zarzutów względem niego. Jesli jednak ktos broni się mimo braku ataku, znaczy to ze musi miec cos na sumieniu.
|
Wt sty 06, 2004 18:43 |
|
 |
Sotar
|
HEHEHE!
Cytuj: Imadło !
Szukasz "dziury w całym" gdzie się tylko da na tym Forum... A nic Ci z tego nie wychodzi !
NO nie, ddv163, od kogo jak od kogo, ale od Ciebie takiego zarzutu nie spodziewałem się usłyszeć... pod niczym adresem. Zechciej wykazać się odrobiną samokrytyki i spojrzeć na własne posty. POzdrawiam.

|
Wt sty 06, 2004 20:01 |
|
|
|
 |
Sotar
|
A co do mnie - forum trochę mi pomogło. Pozwoliło mianowicie skrystalizować niektóre z moich poglądów. Żeby je zwerbalizować, niektóre myśli czasem trzeba uściślić, poukładać sobie. Do tego takie dyskusje przydają się mnie
|
Wt sty 06, 2004 20:17 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Jak się dziwicie, to spójrzcie na głupoty, które ten człowiek wypisuje w temacie
"Sekty. Świadkowie Jehowy":
viewtopic.php?t=381&start=30
"Metody sprawowania kontroli nad wierzacymi sa porownywalne do wychowywania dzieci przez bicie ich kazde przewinienie. Nie prowadzi do rozwoju i dobra, a do frustracji, poczucia winy i zanizonej samooceny. "
Napisał to bez żadnego uzasadnienia (za co zresztą otrzymał ode mnie odpowiedź w tym temacie)
Nie mówię już o treści innych wypowiedzi ani o 2 "PW", ( z tego 1 otrzymane dzisiaj) którymi to mnie kompletnie rozbroił...
Pozdrawiam !
ddv
|
Śr sty 07, 2004 0:16 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
"Łamaczu" !
viewtopic.php?p=8363#8363
2 link do tego samej mojej odpowiedzi...
Chyba zaczynamy rozmawiać rzeczywiście trochę nazbyt ostro... I dlatego proponuję "zawieszenie broni" dla ochłonięcia...
pozdrawiam !
ddv
|
Śr sty 07, 2004 20:20 |
|
 |
pol_kownik
|
hmm....
ddv163 to belizariusz?
hmm...
styl by sie zgadzal...
ehh...
_________________ no to pa
|
Wt lut 10, 2004 2:56 |
|
 |
pol_kownik
|
a co do tematu
potwierdzilo sie moje zdanie, ze niektorzy nigdy nie dorosna
_________________ no to pa
|
Wt lut 10, 2004 3:04 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Witam
polkowniku.....czyzby??......tak twierdzisz?? STYL SIE ZGADZA?
Niestety mylisz sie. Ja i ddv to dwie rozne osoby, ale nie przecze, poglady mamy bardzo podobne.
Pisalem juz kiedys i tutaj i na czacie......ze ja sie nigdy nie podszywam pod inna osobe. Nicku rowniez tak latwo nie zmieniam.
Ja sie po prostu nie mam przed czym kryc
Niestety Twoja obsesja na moim punkcie.......osiaga juz apogeum.......nie wydaje ci sie, ze czas poddac sie specjalistycznemu leczeniu??
pozdrowka
|
Wt lut 10, 2004 8:47 |
|
 |
jo_tka
|
Pol - a skąd ten wniosek, bo nie rozumiem? Tylko ze stylu?
_________________ Aby we wszystkim był Bóg uwielbiony
|
Wt lut 10, 2004 11:11 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
A na czym ma według Ciebie, Polkowniku, polegać to "dorastanie" ?
|
Śr lut 11, 2004 12:57 |
|
 |
Julia
|
to wsztstko zalezy od tego, czego sie oczekuje wchodzac na forum. łamaczu myskle, ze wskazany bylby najpierw twoj komentarz, a nie... rzucenie tematu ot tak...
_________________ Niebo gwiaździste nade mną, prawo moralne we mnie...
|
Pt wrz 17, 2004 11:44 |
|
|