|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
matistef
|
 Moja strona o powolaniu
_________________ "Kapłan jest człowiekiem żyjącym samotnie po to, aby inni nie byli samotni"
|
Śr lut 11, 2009 9:09 |
|
|
|
 |
ToMu
Dołączył(a): Cz kwi 14, 2005 9:49 Posty: 10063 Lokalizacja: Trójmiasto
|
Jedna mała uwaga - guziczek z linkiem do wejścia na właściwą stronę nieco ginie w tej stronie głównej
Ładna strona, przejrzysta, sporo treści.
Popracowałbym nad dopasowaniem kroju czcionek - tych w menu z tymi na poszczególnych stronach (są różne na każdej, nie bardzo pasują też do kroju czcionki w menu).
_________________ Wiara polega na wierzeniu w to, czego jeszcze nie widzisz. Nagrodą wiary jest zobaczenie wreszcie tego, w co wierzysz. (św. Augustyn z Hippony)
Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www
|
N lut 22, 2009 9:32 |
|
 |
zipper
|
TO CO ZŁE:
kontakt", "księga gości", "o mnie" i tego rodzaju linki moim zdaniem powinny być łatwiej dostępne w oddzielnym menu, niż poniewierać się gdzieś z konkretnymi tematami.
Głowne okno nie powinno się rozszerzać , powinno byś stałe.
Strona jest zrobiona w "tabelach" (stary nawyk, w XHTML już się robi w div-ach), normalnie to mógłbym coś pogrzebać i poszukać, ale za dużo nagmatwane.
TO CO DOBRE:
tak naprawdę wszystko inne nie wymienione wyżej, strona: ładna, dobra kolorystyka, estetyczna, ciekawa, odólnie daję 9/10
_________________ Apostoł Paweł napisał: "Wszystko mi wolno, ale nie wszytsko przynosi korzyść.Wszystko mi wolno, ale ale ja niczemu nie oddam się w niewolę." (1 Kor 6, 12)
Nie dajmy się!
|
N lut 22, 2009 18:21 |
|
|
|
 |
matistef
|
Dzięki:)
_________________ "Kapłan jest człowiekiem żyjącym samotnie po to, aby inni nie byli samotni"
|
Wt lip 07, 2009 14:50 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
|