|
|
|
|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 6 ] |
|
| Autor |
Wiadomość |
|
klaudiusz
|
 wizje
witajcie,
mam 16 lat i pochodzę z niewielkiej miejscowości. niedawno mój kolega był u swojej rodziny w dużym mieście gdzie odwiedził sklep znany jako dopalacze. oczywiście przywiózł stamtąd coś na spróbowanie.. nigdy wcześniej nie miałem konktatku z żadnymi substancjami psychoaktywnymi, jednak po zażyciu tej poczułem się bardzo źle. na początku bolała mnie głowa, a po jakichś 10 minutach odniosłem wrażenie jakby wyostrzyły mi się zmysły.
wtedy wydarzyło się to. moja dziewczyna ktora siedziała obok i zwalczyła pokusę spróbowania nagle się zmieniła. dokładnie jej twarz. wykrzywiła się. nabrała demonicznego wyrazu. nagle zaczęła do mnie mówić coś po łacinie. nic nie zrozumiałem, a ona nigdy nie uczyła się tego języka. zacząłem krzyczeć, bałem się. po jakimś czasie gdy mi przeszło okazało się, że nikt nic podobnego nie widział... było mi wstyd.
co mam o tym myśleć? brak mi odwagi
|
| N maja 16, 2010 13:30 |
|
|
|
 |
|
Elbrus
|
 Re: wizje
Witaj. klaudiusz napisał(a): odwiedził sklep znany jako dopalacze. oczywiście przywiózł stamtąd coś na spróbowanie..
(...)co mam o tym myśleć? Tylko tyle, że biorąc takie środki czekają cię dziwne (straszne) wizje. Chyba że wierzysz w szamańskie widzenia po "magicznych fajkach"...
_________________ The first to plead is adjudged to be upright, until the next comes and cross-examines him. (Proverbs 18:17)
Słuszna decyzja podjęta z niesłusznych powodów może nie być słuszna. (Weatherby Swann)
Ciemny lut to skupi. (Bardzo Wielki Elektronik)
|
| N maja 16, 2010 13:36 |
|
 |
|
jumik
|
Lepiej nie bierz takich rzeczy...
_________________ Piotr Milewski
|
| N maja 16, 2010 16:09 |
|
|
|
 |
|
maly_kwiatek
zbanowany na stałe
|
Elbrus napisał(a): Chyba że wierzysz w szamańskie widzenia po "magicznych fajkach"... Elbrus nie rób dziecku wody z mózgu. Nie w co wierzyć bo te magiczne fajki są metodą na zniszczenie umysłów, ciał i dusz młodego polskiego pokolenia a nie metodą wejścia w jakieś szamańskie widzenia.
_________________ Mały kwiatek pod stopami Boga - św. Teresa od Dzieciątka Jezus Zbrodnia państwowa to i państwowe morderstwo i terror demokracji. Gdy działa Duch Święty, wzrasta wiara, nadzieja, miłość Boga i bliźniego, ginie kłamstwo, nienawiść, magia.
|
| N maja 16, 2010 17:17 |
|
 |
|
Elbrus
|
Cytuj: maly_kwiatek napisał(a): Elbrus napisał(a): Chyba że wierzysz w szamańskie widzenia po "magicznych fajkach"... Elbrus nie rób dziecku wody z mózgu. Toteż zaznaczyłem, że nie są to wizje związane z Bogiem.
_________________ The first to plead is adjudged to be upright, until the next comes and cross-examines him. (Proverbs 18:17)
Słuszna decyzja podjęta z niesłusznych powodów może nie być słuszna. (Weatherby Swann)
Ciemny lut to skupi. (Bardzo Wielki Elektronik)
|
| N maja 16, 2010 17:21 |
|
|
|
 |
|
Silva
|
Jak bierzesz jakieś świństwa to nic dziwnego że masz takie wizje. Z dziewczyną zapewne wszystko w porządku, to ty byłeś "pod wpływem". Nauczka na przyszłość żeby nie brać.
_________________ "Niech przeto ten, komu się zdaje, że stoi, baczy, aby nie upadł." (1 Kor 10, 12)
|
| N maja 16, 2010 19:38 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 6 ] |
|
|