Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Cz sie 07, 2025 16:14

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 9 ] 
 Patricia z Ekwadoru 
Autor Wiadomość

Post Patricia z Ekwadoru
ObrazekObrazek
Obrazek
Jako nastolatka miewała objawienia przed kilkunastoma laty w Ekwadorze.
Maryja ukazywała się jej jako "Strażniczka Wiary, tytuł ten został zaaprobowany przez Kościół niezależnie od nadprzyrodzoności jego żródeł -Kościół ostatecznego stanowiska w sprawie wizji nie zajął. Patricia jest bardzo znana z posłuszeństwa wobec władzy kościelnej. Znany mariolog ks. Rene Laurentin należy do zwolenników tych objawień. Zapowiadają one nadejście Sądu (nie mylic z Sądem Ostatecznym) który doświadczy wszystkich żywych mieszkańców Ziemi odsłaniając przed nimi stan ich dusz jako szansa na przemianę ku lepszemu przed czasem Boleści, kiedy to nadejdą Kary (tu akurat widac jakby punkty wspólne z przestrogą o Karach w orędziach z Akita, już uznanych przez Kościół)

więcej o Patricii na: http://www.pdtsigns.com/pachi.html i http://www.dailycatholic.org/issue/99Mar/index.htm

Pn kwi 04, 2011 15:12
Post Re: Patricia z Ekwadoru
Są jakiej informacje po polsku na jej temat, bo nic nie mogę znaleść?

I mam pytanie czy ktoś słyszał o PATRICII MUNDROF i jej objawieniach??

Pn kwi 04, 2011 16:41

Po polsku czytałem o niej wypowiedż ks. Laurentina w czasopiśmie voxdomini. O Patricii Mundrof to zaraz sobie zobaczę na internecie :)

Pn kwi 04, 2011 16:50

To jest chyba główna strona propagatorów orędzi Patricii Mudrof.
http://www.giftstor.org/pat01fst.htm
Jest na niej oświadczenie:
The messages on this site may or may not be approved by the Catholic Church. We only post these messages for the interest of others and for the continued growth in our faith. As always, use discernment thru the Holy Spirit when reading any messages.
Więc stosunek Kościoła jest obecnie neutralny a autorzy strony deklarują przyjęcie ostatecznego werdyktu z posłuszeństwem. O ile dobrze zrozumiałem tą angielszczyznę :)

Pn kwi 04, 2011 16:53

A po co ci ta druga Patrycja? :D Tak skojarzyłeś przy identyczności imion?

Pn kwi 04, 2011 16:54
Chciałem się dowiedzieć coś o ekwadorskiej i trafilem na amerykańską. Pewnie bym pominął, ale preczytałem fragment jej orędziu o końcu świata i wydało mi się bardzo podobne tego co powiedział Pan Jezus Ojcu Pio, więc byłem ciekawy co na to KK, bo podobieństwo można dostrzec. Matka Boża, zdaję się też coś oznajmiła w podobnym kontekście.

http://chomikuj.pl/TRADITION/PATRICIA+MUNDROF+-+OR*c4*98DZIA+MATKI+BO*c5*bbEJ+KR*c3*93LOWEJ+*c5*9aWIATA+(Czas+Wielkiego+Ostrze*c5*bcenia)+,406302700.pdf

Pn kwi 04, 2011 20:33

Nie chodzi o koniec świata tylko o koniec czasów jako koniec epoki - tak wynika po dokładnym obeznaniu z zagadnieniem. A ten chomik to coś ma luki w prawidłowym rozeznaniu objawień - wystarczy, że umieścił coś z Katarzyną Szymon - jej wizje zostały odrzucone przez Kościół.

Wt kwi 05, 2011 10:17
Jak zwał tak zwał - niech będzie powtórne przyjście Chrystusa.
No ma luki, jak cały chomik, pewnie wrzuca co tylko się da, ale zaznajomić sie można zawsze.

Wt kwi 05, 2011 11:15

Tyle że nie ma tam żadnych dat na temat Przyjścia Jezusa - to ważne, bo inaczej wzbudziłoby to we mnie nieufnośc.

Wt kwi 05, 2011 12:14
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 9 ]