Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest So lis 15, 2025 1:54

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 
 Skazana na antykoncepcje.. nie wiem co robić. 
Autor Wiadomość

Post Skazana na antykoncepcje.. nie wiem co robić.
Witam wszystkich, jestem tu nowa.
Mam problem nie wiem jak go rozwiązać...
Zaczął sie on wraz z pojawieniem się pierwszej miesiączki- dosłownie umierałam wtedy (bardzo obfite krwawienie trwające minimum 6 dni!, ból brzucha, pleców, miałam mdłości i robiło mi się słabo), to trwało 5 lat bo w wieku 19 lat trafiłam do ginekologa, ten po badaniach hormonalnych zapisał mi preparat Diane 35 który mnie wybawił! do tej pory biore go na zmiane z innym preparatem(biore Diane ze względu na trądzik, a pracuje w zawodzie w którym musze mieć idealną cere). Tak więc mam 22 lata i mam zaplanowany ślub na wrzesień '11. Nie wiem co mam robić... po odstawieniu hormonów mój horror powróci a przecież nie moge co miesiąc brać L4 ani też nie współżyć z moim mężem bo nie o to w małżeństwie chodzi.
Poradzcie mi coś prosze czy możliwa jest jakaś dyspensa? Co mam robić? NPR mi nie pomoże.. więc mam cierpieć przez następne 30 lat?:(

Pozdrawiam!

Pn kwi 04, 2011 22:25

Post Re: Skazana na antykoncepcje.. nie wiem co robić.
Nie ma sensu dyskutować o tym samym w kilku tematach - proszę dołączyć się do dyskusji tutaj:
viewtopic.php?f=26&t=28021

Pn kwi 04, 2011 22:46
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 2 ]