|
|
|
|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|
Skazana na antykoncepcje.. nie wiem co robić.
| Autor |
Wiadomość |
|
ZiarnoPiasku
Dołączył(a): Pn kwi 04, 2011 22:14 Posty: 206 Lokalizacja: Poznań, Wielkopolskie
|
 Skazana na antykoncepcje.. nie wiem co robić.
Witam wszystkich, jestem tu nowa. Mam problem nie wiem jak go rozwiązać... Zaczął sie on wraz z pojawieniem się pierwszej miesiączki- dosłownie umierałam wtedy (bardzo obfite krwawienie trwające minimum 6 dni!, ból brzucha, pleców, miałam mdłości i robiło mi się słabo), to trwało 5 lat bo w wieku 19 lat trafiłam do ginekologa, ten po badaniach hormonalnych zapisał mi preparat Diane 35 który mnie wybawił! do tej pory biore go na zmiane z innym preparatem(biore Diane ze względu na trądzik, a pracuje w zawodzie w którym musze mieć idealną cere). Tak więc mam 22 lata i mam zaplanowany ślub na wrzesień '11. Nie wiem co mam robić... po odstawieniu hormonów mój horror powróci a przecież nie moge co miesiąc brać L4 ani też nie współżyć z moim mężem bo nie o to w małżeństwie chodzi. Poradzcie mi coś prosze czy możliwa jest jakaś dyspensa? Co mam robić? NPR mi nie pomoże.. więc mam cierpieć przez następne 30 lat?:(
Pozdrawiam!
|
| Pn kwi 04, 2011 22:25 |
|
|
|
 |
|
saxon
|
 Re: Skazana na antykoncepcje.. nie wiem co robić.
Nie ma sensu dyskutować o tym samym w kilku tematach - proszę dołączyć się do dyskusji tutaj: viewtopic.php?f=26&t=28021
|
| Pn kwi 04, 2011 22:46 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|
|