|
|
|
|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
| Autor |
Wiadomość |
|
mojamodlitwa
|
 moja modlitwa
Zapraszam na stronę www.mojamodlitwa.pl.
|
| Wt kwi 05, 2011 22:03 |
|
|
|
 |
|
Adim44
|
 Re: moja modlitwa
"Oprócz modlitwy nic nie mam, co bym ofiarował Panu Bogu: uważać ją mogę za jedyny mój datek. Pościć mi nie wolno, jałmużnę nie bardzo jest z czego dawać, do pracy sił nie ma. Cierpieć i modlić się tylko mi zostaje. Większych jednak skarbów nie miałem nigdy i nie chcę więcej" św. Rafał Kalinowski
_________________ ,,Proście więc Pana żniwa, żeby wyprawił robotników na swoje żniwo" (Łk 10, 2)
|
| Śr kwi 06, 2011 6:11 |
|
 |
|
jumik
|
Jeśli dodajemy strony, to proszę, piszmy coś więcej, a nie tylko link, tytuł strony i tyle. To pomoże czytającym i bardziej zachęci ich do zajrzenia tam. jumik
_________________ Piotr Milewski
|
| Śr kwi 06, 2011 14:28 |
|
|
|
 |
|
mojamodlitwa
|
Na stronie mojamodlitwa.pl zamieszczone zostały modlitwy objawione św. Brygidzie przez Chrystusa Pana o Jego Męce. Wejdź i przeczytaj co objawił Pan Jezus św. Brygidzie i jakie złożył obietnice wobec osób odmawiających przekazane modlitwy (dział "Modlitwy dla wytrwałych"). Oprócz tego na stronie jest wiele litanii, koronek i innych modlitw. Zapraszam serdecznie do wspólnej modlitwy.
|
| So kwi 09, 2011 17:06 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
|