Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pt lis 21, 2025 20:44

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 
 Homoseksualizm-Czy słuchać Boga i walczyć z tym 
Autor Wiadomość

Post Homoseksualizm-Czy słuchać Boga i walczyć z tym
Witam. Jestem nowy na forum i chciałbym tutaj przedstawić swoje świadectwo oraz podzielić się z wami informacjami na temat Homoseksualizmu.

Homoseksualizm – wymawiając to słowo rodzą się podstawowe pytania.
Czy należy z nim walczyć? Czy możemy zmienić naszą homoseksualną orientacje? Czy to co mówią „specjaliści”, media o konieczności akceptacji swojej inności jest fałszem?
Na każde z tych pytań odpowiedź jest taka sama : TAK.
Każdy z nas z czasem zapomina co powinno być autorytetem w jego życiu. Naszymi autorytetami stali się psychologowie, lekarze, których nigdy ten problem nie dotknął. Autorytetem stała się większość książek i Internet, które zmuszają nad do akceptacji swojej inności. Autorytetem stało się prawo, które zaczyna legalizować związki tej samej płci.
Jeżeli jesteś facetem, który uważa się za homoseksualistę przypomnij sobie jak było na początku.
Na początku twierdziłeś, że to Ci minie. Później zacząłeś się tym przejmować i szukać pomocy u wyżej wspomnianych autorytetach. No i teraz prawdopodobnie pod wpływem tych twoich autorytetów akceptujesz Się i twierdzisz, że to normalne, nie da się tego zmienić i że Bóg kocha ciebie jako homoseksualiste.

Człowieku obudź się. ! ! !
Dlaczego nie zaufałeś Sobie i Bogu? Autorytetem każdego z nas powinnien być rozum, serce a przede wszystkim wiara I Bóg. Przestaliśmy podążać ścieżką prawdy i znaleźliśmy łatwiejsze i mniej brutalniejsze złudne rozwiązanie.

Pomoc 2002 jest organizacją, a właściwie grupą wsparcia, która przez podane na początku „autorytety” nie cieszy się uznaniem. Z niewiadomych przyczyn większość Homoseksualistów skutecznie zmyśla przeróżne kłamstwa na temat Pomocy2002. Do owej Pomocy2002 ja sam należę. Ludzie tutaj zgłaszają się głównie z odczuciami homoseksualnymi. I wiecie co? Ludzie ci zmieniają się. Zanika w nich ekscytacja tą samą płcią. Ja sam niezmiernie cieszę się, że Bóg w jakiś sposób postawił na mej drodze tę grupę ludzi, którzy są żywym świadectwem na to, że Homoseksualizm jest tylko kwestią wyboru i to od nas zależy i od naszej pracy nad sobą, czy będziemy chcieli coś zrobić w tym kierunku. Dokonaj mądrego wyboru i zastanów się co Ci podpowiada serce i Bóg , a co mówią ci media , Internet i masa psychologów.
Zacznij o siebie walczyć i nie ulegnij ponownie „złudnym autorytetom”.

WWW.POMOC2002.PL

„Błądzenie jest rzeczą ludzką, ale dobrowolne trwanie w błędzie jest rzeczą diabelską”

Jeżeli znasz osobę homoseksualną wspomnij jej o POMOCY2002.

Jeżeli masz jakieś pytanie do mnie bądź obawy przed napisaniem do Pomocy2002 to napisz do mnie na email : homo.prawda@gazeta.pl

Niech Bóg będzie z Wami.

Wt kwi 12, 2011 21:30

Post Re: Homoseksualizm-Czy słuchać Boga i walczyć z tym
viewtopic.php?f=47&t=28114

Wt kwi 12, 2011 21:50
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 2 ]