|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 7 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Guigo
|
 Stronka o kartuzach
Witam! Chciałbym serdecznie zaprosić do odwiedzenia stronki o zakonie kartuzów: http://www.kartuzi.pl/. Czekam na Wasze opinie
Pozdrawiam,
Paweł[/url]
|
Wt lut 21, 2006 18:08 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Merytorycznie nie oceniam, smieszy mnie jedynie motto strony o kreceniu sie Ziemii, podczas gdy to kosciol byl za dodaniem dziela Kopernika do indeksu ksiag zakazanych. Ale to tak na marginesie.
Technicznie i kodowo... koszmar. CSS prosze autorow! CSS jest podstawa tworzenia stron!
Poza tym, polecam jednak nauke HTMLa a nie korzystanie z frontPage, a to z nastepujacych powodow:
- FP generuje kod niezgodny ze standardami
- kod jest koszmarnie zasmiecony i nieczytelny
- zawiera bledy
- ma przerost rozmiarow.
To w sumie wszystko.
Crosis
|
Wt lut 21, 2006 22:31 |
|
 |
ToMu
Dołączył(a): Cz kwi 14, 2005 9:49 Posty: 10063 Lokalizacja: Trójmiasto
|
O kartuzach - jednej ze wspólnot w tym duchu - jest również na http://chsb-polska.webpark.pl/ 
_________________ Wiara polega na wierzeniu w to, czego jeszcze nie widzisz. Nagrodą wiary jest zobaczenie wreszcie tego, w co wierzysz. (św. Augustyn z Hippony)
Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www
|
Wt lut 21, 2006 22:38 |
|
|
|
 |
zielona_mrowka
|
Jak już jesteśmy w duchu św. Brunona to jeszcze monaster na pustyni > http://betlejemitki.ovh.org/
_________________ Nie nam, Panie, nie nam, lecz Twemu imieniu daj chwałę za łaskę i wierność Twoją...
Użytkownik rzadko obecny na forum.
|
Śr lut 22, 2006 19:35 |
|
 |
ToMu
|
Betlejemitki są niedaleko ode mnie, w takim lesie między Chwaszczynem a Wejherowem  Nazwy nie pamiętam  Nigdy tam nie byłem, ale wiem, że klasztor tam jest 
_________________ Wiara polega na wierzeniu w to, czego jeszcze nie widzisz. Nagrodą wiary jest zobaczenie wreszcie tego, w co wierzysz. (św. Augustyn z Hippony)
|
Śr lut 22, 2006 23:06 |
|
|
|
 |
zielona_mrowka
|
hehe... ja tam nie wiem ale ode mnie są daleko, na tyle daleko, żeby dojeżdzać do nich raz na 1-2miesiące. A popatrz myślałam, że to samo miasto jesteśmy A siostry mają monaster w lesie za Szemudem 
_________________ Nie nam, Panie, nie nam, lecz Twemu imieniu daj chwałę za łaskę i wierność Twoją...
Użytkownik rzadko obecny na forum.
|
Śr lut 22, 2006 23:50 |
|
 |
ToMu
|
Mniejsza o dokładną lokalizację - wiemy, o co chodzi 
|
Cz lut 23, 2006 8:07 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 7 ] |
|
|