Małe forum katolickie (dopiero się rozwija)
Autor |
Wiadomość |
klarowna
|
 Małe forum katolickie (dopiero się rozwija)
Mówią, że małe jest piękne a więc zapraszam na forum (niemoje)
http://www.maryja.mojeforum.net/index.php
Pn maja 22, 2006 12:53 |
|
|
|
 |
ToMu
Dołączył(a): Cz kwi 14, 2005 9:49 Posty: 10063 Lokalizacja: Trójmiasto
|
Tylko skąd wziąć czas, żeby bywać na tych wszystkich forach 
_________________ Wiara polega na wierzeniu w to, czego jeszcze nie widzisz. Nagrodą wiary jest zobaczenie wreszcie tego, w co wierzysz. (św. Augustyn z Hippony)
Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www
|
Pn maja 22, 2006 17:03 |
|
 |
klarowna
|
ToMu ty sie nie nabijaj  , każde forum zaczyna od zera  A co!!!!
Pn maja 22, 2006 18:08 |
|
|
|
 |
Stanisław Adam
|
ToMu napisał(a): Tylko skąd wziąć czas, żeby bywać na tych wszystkich forach 
Z ogromnym bólem, ale ze świadomością że to dla dobra Sprawy, zaakceptujemy mniejszą obecność Ciebie na tym Forum. 
Pn maja 22, 2006 18:45 |
|
 |
klarowna
|
Ciemno wszędzie (na forum) głucho wszędzie (na forum) kto tu będzie...ToMu będzie 
Pn maja 22, 2006 19:02 |
|
|
|
 |
Mieszek
|
wcale tak ciemno i głucho tu nie ma
poza tym klarowna twoja odpowiedź do ToMu pasuje jak pięść do nosa on o tym pisze, ze nie ma czasu, a ty mu odpowiadasz by się nie nabijał... trochę dziwnie zabrzmiało nawet jesli faktycznie z żartem to powiedział to nie jest to nabijanie się 
_________________ Niech żyje cywilizacja łacińska !!!
więc śpiewaj duszo ma... BÓG JEST MIŁOŚCIĄ...
|
Pn maja 22, 2006 19:33 |
|
 |
klarowna
|
Pięśc do nosa pasuje a owszem.Zależy z jakiej perspektywy ją przysłożysz  . A mi chodziło o tamto maciupeńkie forum, że byc może jak sie odpowiednio rozwinie to ToMu się na nim zjawi  .No co nadzieje mieć można, ale co mnie tam... to nie moje forum, ale zupełnie sympatyczna osoba je prowadzi, więc wierzę, że inni sie na nie skuszą 
Pn maja 22, 2006 19:47 |
|
 |
ToMu
|
Klarowna - nie nabijam się, po prostu nie mam czasu na siedzenie na forach, gdzie dotychczas piszę; co dopiero nowe...
Ale mam nadzieję, że będzie się ładnie rozwijało
Stasiu, swoje złośliwości zachowaj dla siebie. Albo pisz na PW, coby nie zaśmiecać.
_________________ Wiara polega na wierzeniu w to, czego jeszcze nie widzisz. Nagrodą wiary jest zobaczenie wreszcie tego, w co wierzysz. (św. Augustyn z Hippony)
|
Pn maja 22, 2006 20:32 |
|
 |
angua
|
No byłam tam. Forum zwie się Wszystko o Jezusie i Maryi, a nie ma działu ani o Jezusie, ani o Maryi...
Swoją drogą - dawniej każdy miał bloga. Teraz czas na forum?
I w sumie tyle miałam do powiedzenia w temacie tego forum.
_________________ Czuwaj i módl się bezustannie, a czyń to dla Boga, dla ludzi i dla samego siebie. Nie ma piękniejszego zadania, które zostałoby człowiekowi dane do wypełnienia, niż kontemplacja. P. M. Delfieux
|
Pn maja 22, 2006 21:34 |
|
 |
ToMu
|
A wiesz, Anguo, że ciekawa ta uwaga
Muszę Ci przyznać rację.
Tylko że forum to nie blog. No chyba, że ktoś zakłada że sam sobie będzie zakładał tematy, i pisał w nich posty 
|
Pn maja 22, 2006 21:52 |
|
 |
Meg
|
Stanisław Adam napisał(a): Z ogromnym bólem, ale ze świadomością że to dla dobra Sprawy, zaakceptujemy mniejszą obecność Ciebie na tym Forum.
Pj Stasiu, jak Ty czasami coś napiszesz 
|
Pn maja 22, 2006 23:07 |
|
 |
angua
|
ToMu napisał(a): A wiesz, Anguo, że ciekawa ta uwaga Muszę Ci przyznać rację. Tylko że forum to nie blog. No chyba, że ktoś zakłada że sam sobie będzie zakładał tematy, i pisał w nich posty 
No, na początku na ogół to tak wygląda. Dobrze, jeśli się zmienia. Ale przeważnie te fora nie wychodzą z fazy niemowlęcej. Wystarczy sobie przejrzeć ranking for [nigdy nie wiem, jak to się odmienia  ] zakładanych na fora.pl - po kategoriach. Teraz chyba akurat nie działa
Jesli ktoś ma pomysł na całkiem nowe [inne] forum, to ok. Ale tysięczne dokładnie takie samo? Z wszystkimi działami [ba, nie tylko działami, ale i opisami do nich  ] ściągniętymi z jakiegoś większego forum?* Chyba tylko po to, żeby to było moje forum. Bo różnić się będzie tylko ilością użytkowników
_________________ Czuwaj i módl się bezustannie, a czyń to dla Boga, dla ludzi i dla samego siebie. Nie ma piękniejszego zadania, które zostałoby człowiekowi dane do wypełnienia, niż kontemplacja. P. M. Delfieux
|
Wt maja 23, 2006 9:13 |
|
 |
SweetChild
|
angua napisał(a): Jesli ktoś ma pomysł na całkiem nowe [inne] forum, to ok. Ale tysięczne dokładnie takie samo? Z wszystkimi działami [ba, nie tylko działami, ale i opisami do nich  ] ściągniętymi z jakiegoś większego forum?* Chyba tylko po to, żeby to było moje forum. Bo różnić się będzie tylko ilością użytkowników 
Nie zapominajmy o osobie administratora czy moderatora. Na moim forum to ja jestem szefem. Mogę zadecydować, jaki post ocenzurować albo wyciąć, jaki wątek zamknąć, kogo zbanować... Nie to, żebym Wam zazdrościł, ale czasem jestem w stanie zrozumieć takie pokusy 
|
Wt maja 23, 2006 10:08 |
|
 |
angua
|
No ok. To mniej więcej mieściło się pod pojęciem " moje forum". Problem jest taki, że na ogół wycinać można albo siebie, albo któregoś z zaproszonych znajomych [przeważnie właściciela bliźniaczego forum]. Co jakiś czas pojawiają się u nas linki do takich for - na każdym to samo, ci sami moderatorzy [nie będę rzucać nickami, bo nie o osoby, a o zjawisko tu chodzi], tylko administrator inny. Z czego by wynikało, że to nawet nie kwestia moderowania, a administrowania.
Przebić się z nowym forum jest bardzo trudno. Nawet jak jest inne niż wszystkie, z pomysłem i dobrymi dyskutantami na starcie. Taka Śfinia Wujowa wymagała [i dalej wymaga] ogromnego nakładu sił i czasu. A niewątpliwie oryginalna jest. Osobiście więc nie widzę szans na przebicie się kolejnego niczym nie wyróżniającego się forum o Jezusie i Maryi, świętych, KK czy jak kto sobie je nazwie...
|
Wt maja 23, 2006 10:24 |
|
 |
ToMu
|
Na Śfini nie piszę - ale masz rację, zainteresowanie tym forum jest spore
Również uważam, że mnożenie forów o tematyce religijnej mija się z celem. Lepiej skupić dyskusję na kilku już istniejących.
|
Wt maja 23, 2006 10:25 |
|
|
|