Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pt lis 21, 2025 19:48

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 4 ] 
 Forum Biblia2 
Autor Wiadomość

Post Forum Biblia2
Zapraszam na forum http://www.biblia2.fora.pl. Jest to forum w głównej mierze biblijne, ale mozna znaleźć także coś dla ducha ;-) . Jest to forum czatu o tej samej nazwie na Onecie :-D

Śr sty 18, 2006 9:06

Forum zmieniło domenę. Aktualny adres to www.biblia.webd.pl/forum (lub łatwiejsza nazwa www.biblia.prv.pl)
Zapraszam :-D

Śr cze 07, 2006 10:32

Forum zmieniło domenę. Aktualny adres to www.biblia.webd.pl/forum (lub łatwiejsza nazwa www.biblia.prv.pl)
Zapraszam :-D

Przyznam, że czasami zaglądam, ale ...
Dla mnie katolika brak oczywistości w prowadzeniu tego forum (chodzi mi o określoną orientację religijną forum i prowadzących) jest poważną przeszkodą w uczestnictwie w dyskusji. Wydaje mi się, że na taką dyskusję mogą się zdobyć tylko specjaliści od Biblii. Narażanie się na subiektywne komentarze bez ostatecznego odniesienia do autorytetu Kościoła (jakiegokolwiek) wydaje mi się chodzeniem po omacku. Przepraszam za te słowa, jeśli kogoś uraziły. Pozdrawiam.

Śr cze 07, 2006 11:57
Zobacz profil WWW

Jeśli chodzi o twoje spostrzeżenia to nie do końca jest tak jak mówisz...
Admini sa odpowiednio: katolikiem oraz przedstawicielem jednego z Kosciołów protestanckich. Moderatorzy oraz użytkownicy, też należą do jakies organizacji, chocby do jednoosobowej :P .
Mowisz, że moga sie wypowiadac, tylko specjaliści od Biblii. Może nikt nie jest teologiem z zawodu, jednak każdy rozumie Biblię, tak jak jego Kościół naucza i DŚ mu przekazał. Wiem, że nie każdy, kto wypowiada się na temat Biblii "wie o co naprawde chodzi", ale myśle, ze nie odchodzimy od standardów. Przecież na tym forum nie wypowiadają sie sami teolodzy, ale również ludzie prosto rozumujący, co Biblia przekazuje.

Póki co narazie na naszym forum się mało dzieje, a to w związku z tym, że nie przenioslem wszystkich postów (przenoszę je ręcznie)

Pozdrawiam :-) [/url]

Cz cze 08, 2006 9:14
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 4 ]