|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
 Witam wszystkich.
Nie znalazłem wątku przeznaczonego aby nowi uczestnicy się przedstawiali, więc zakładam taki siłą obecnej na innych internetowych forach internetowej tradycji.
No więc chciałem się przywitać i przedstawić.
Nazywam się Maciek i jestem z Gdańska (co po moim podpisie widać). Jestem chrześcijaninem, a pozatym studentem (co prawda niehumanistycznego kierunku, ale jednak) informatyki. uważam się za umiarkowanego konserwatystę. Nie należę do żadnej partii politycznej, Mensy, masonerii ani do klubu monarchistów, szachistów, "linuksowców", zbieraczy znaczków czy czegokolwiek innego. Spotkać mnie można na różnych forach webowych, kiedyś prowadziłem różne strony www, obecnie wszystkie zlikwidowane.
Pozdrawiam wszystkich.
|
Pn lip 24, 2006 23:02 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
A watek jest... wystarczy poszukac w wyszukiwarce
Crosis
|
Pn lip 24, 2006 23:14 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
to widać nieprzyklejony. to przepraszam moderatorów za problem, ale skasujcie to i przenieście mój post tam.
|
Pn lip 24, 2006 23:16 |
|
|
|
 |
angua
|
viewtopic.php?t=5050
Przyklejony. Na samej górze: viewforum.php?f=43
W związku z tym ten zamykam. Ale od razu witam 
_________________ Czuwaj i módl się bezustannie, a czyń to dla Boga, dla ludzi i dla samego siebie. Nie ma piękniejszego zadania, które zostałoby człowiekowi dane do wypełnienia, niż kontemplacja. P. M. Delfieux
|
Pn lip 24, 2006 23:38 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
|