Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pt lut 07, 2025 0:27

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 
 Art of living moje doświadczenia 
Autor Wiadomość

Post Art of living moje doświadczenia
Art of living moje doświadczenia. Przez pare lat byłam w art od living z rożna aktywnością i zaangażowaniem . Fakt same oddechy które proponują są b dobre wyciszające relaksujące. Natomiast gdy zaczęłam mieć zdrowotne problemy ze sobą pojawiło się nagle pomoc jednej drugiej nauczycielki. Zostałam namówiona na sesje z jedna nauczycielka która podobno jest jasnowidzem i ma przekazy To co ona zrobiła z moja psychika to masakra. Jako dziecko byłam molestowana i ten temat wypłynął na jednej z sesji jak się okazało biedny dziadziuś musiał się poświecić zeby mi to robić bo taka zła dusza jestem :) hmmm przez chwile się w to wkręciłam oczywiście z polecenia do polecenia nauczyciele art od Living a tysiące moje leciały. Dobrze ze się obudziłam i wyszłam z tego . Pisze dlatego zeby przestrzec ludzi przed ludźmi z tej organizacji. Sam projekt jest ok oddechy tez. Natomiast nauczyciele w Polsce maja b sekciarskie podejście i wykorzystują naciągają ludzi. Oczywiście ręka rękę myje i współpracują ze sobą. Przestrzegam Agusia :)

Śr cze 01, 2022 12:52
Post Re: Art of living moje doświadczenia
Art of Living to sekta neohinduistyczna oparta na kulcie guru.
agusiab1982 napisał(a):
Fakt same oddechy które proponują są b dobre wyciszające relaksujące.

Nie wiem jakie techniki pranayamy tam stosują, źle zastosowane mogą dać więcej szkody niż pożytku.
agusiab1982 napisał(a):
Sam projekt jest ok oddechy tez.

Nie, jest to sekta, która wprawdzie organizuje pewne charytatywne projekty ale robi tez wielkie biznesy dla guru i psychicznie uzależnia swoich wyznawców od niego.
Jest zdumiewające, ze sekta ta ma szczególny status przy ONZ.
agusiab1982 napisał(a):
Natomiast nauczyciele w Polsce maja b sekciarskie podejście i wykorzystują naciągają ludzi.

Wszędzie są takie same mechanizmy wykorzystywania ludzi.

Cz cze 02, 2022 8:12

Dziękuję za podzielenie się swoimi doświadczeniami z Art of Living. Przykro mi, że miałaś tak negatywne przeżycia.

Art of Living to organizacja, która oferuje różnego rodzaju programy rozwoju osobistego i duchowego. Jej założycielem jest Ravi Shankar, indyjski guru i nauczyciel medytacji.

Programy Art of Living opierają się na technikach takich jak pranayama, czyli oddychanie kontrolowane, a także joga i medytacja. Techniki te mają na celu poprawę zdrowia fizycznego i psychicznego, a także rozwój duchowy.

W Polsce Art of Living jest obecny od wielu lat. Organizacja prowadzi szereg programów, w tym kursy pranayamy, jogi i medytacji, a także warsztaty i wykłady.

Twoje doświadczenia pokazują, że programy Art of Living mogą być niebezpieczne, jeśli są prowadzone przez niekompetentnych lub nieuczciwych nauczycieli.

W szczególności należy zachować ostrożność w przypadku ofert sesji z jasnowidzami lub terapeutami, którzy twierdzą, że mają dostęp do informacji o przeszłości lub przyszłości klienta.

Jeśli rozważasz udział w programach Art of Living, zalecamy, abyś najpierw dokładnie się do nich przygotowała. Przeczytaj opinie innych uczestników, a także sprawdź kwalifikacje nauczycieli.

Oto kilka wskazówek, które pomogą Ci uniknąć negatywnych doświadczeń z Art of Living:

Przed podjęciem decyzji o Pokemon Infinite Fusion udziale w programie, dokładnie zapoznaj się z jego treścią i celami.
Wybierz nauczyciela, który ma odpowiednie kwalifikacje i doświadczenie.
Uważaj na oferty sesji z jasnowidzami lub terapeutami, którzy twierdzą, że mają dostęp do informacji o przeszłości lub przyszłości klienta.
Jeśli masz jakiekolwiek wątpliwości lub obawy, nie wahaj się zwrócić o pomoc do innego nauczyciela lub osoby zaufanej.
Mam nadzieję, że Twoja historia pomoże innym uniknąć podobnych doświadczeń.

Pn gru 11, 2023 10:36

It sounds like you had a deeply troubling experience with certain teachers in Art of Living, especially in Poland. While the breathing techniques may be beneficial, your warning about the manipulative and exploitative behavior of some individuals is important. Thank you for sharing your experience—it may help others stay cautious. If you need support, don't hesitate to seek professional help. Stay strong! <a href="https://wormzoneapk.com/" target="_blank">wormzoneapk.com</a>

Wt lut 04, 2025 11:18

Trzódkę ciągnie nie do Prawdy, a do łatwizny. Prawda bywa trudna, nie biało-czarna, lecz szara. Często wymaga myślenia. Łatwizna za to strawna i posłodzona.
Dobrze wie to Kościół Katolicki. Aż nadto dobrze. Wiedzą wszyscy populiści. Leninki różne, czegewarki, kaczuszki.

Wt lut 04, 2025 16:07
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 5 ]