Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Śr sie 06, 2025 12:57

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 
 !! Szukam ciekawych świata osób duchownych z Krakowa !! 
Autor Wiadomość

Post !! Szukam ciekawych świata osób duchownych z Krakowa !!
Witajcie,
jestem nowy na tym forum. Studiuje psychologię i w ramach jednego z przedmiotów muszę przeprowadzić wywiad psychologiczny. Żeby nie było to powtarzanie tego, co robią setki innych studentów postanowiłem przeprowadzić ten wywiad z Osobą Duchowną.
Wywiad nie potrwa więcej niż 1,5 godz. Będzie całkowicie anonimowy, uzyskany materiał będzie jedynie omówiony na moich zajęciach ( oczywiście tam też ta osoba pozostanie anonimowa). Zawsze istnieje odmowa odpowiedzi na któroś z pytań, nie ma obowiązku odpowiedzi np. wbrew sobie.
Może to zaś być ciekawe i interesujące doświadczenie dla osoby, z którą wywiad przeprowadzę. Stąd serdecznie zapraszam

Więc, jeżeli jesteś Osobą Duchową z Krakowa i masz ochotę wziąść udział w takim przedsięwzięciu proszę daj mi znać.
Jeżeli nie jesteś Osobą Duchowną ale znasz kogoś, kto byłby zainteresowany proszę przekaż mu tę wiadomość.

mój adres email : dziewulmaster@wp.pl ; GG : 2712165

Czekam !! Losy mojego zaliczenia leżą w Waszych rękach.

Pn mar 05, 2007 21:07

Czy Ty nie jesteś oby zbyt wygodny? Co się dzieje z obecnymi studentami, wszystko chcą mieć podane na tacy, a stwierdzenie "moje zaliczenie w twoich rękach" jest chyba dalece nie na miejscu - nie uważasz?

Gdybyś mieszkał w małej mieścinie, gdzie jest wiecznie zapracowany ksiądz proboszcz, któremu strasznie podpadłeś mogłabym jeszcze zrozumieć, że szukasz kogoś do pomocy w sieci, ale wybacz w Krakowie jest więcej niż dużo księży i o ile sam pójdziesz i popytasz/podzwonisz na pewno któryś się zgodzi.

Ech studenci schodzą na psy... :(

ps. też jestem studentką więc mi zaraz nie pisz, że nie wiem o czym piszę... gdzie się podziała ambicja? Gdzie prestiż z powodu możliwości kontynuowania nauki? ech...

Użytkownik rzadko obecny na forum.

Pn mar 05, 2007 21:36

Sądziłem, że zaglądają tutaj i księża, albo ich znajomi i ktoś się znajdzie. Taaaaaaak, i zszedłem na psy bo nie mam czasu biegać za księżami to wolałem ogłoszenie dać :D
fajne środowisko.
możecie usunąć ten wątek :D
nara

Wt mar 06, 2007 5:52

Mihau - nie potrafisz sam podejść po prostu do jakiegoś księdza i poprosić o tę rozmowę i odpowiedź na pytania :?:

Bz przesady, w Krakowie duchownych i księży jest multum...

Nie dziwię się reakcji mrówki - idziesz, koleś, na łatwiznę. Zamiast pójść samemu, poszukać rozmówcy.

Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www

Wt mar 06, 2007 8:41
Zobacz profil WWW
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 4 ]