|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
LLIPSK11
|
 PROSBA
POMAGAJMY SOBIE NAWZAJEM, SZUKAM KOGOŚ KTO MI POMOŻE, MOŻE TY?
Zbieram pocztówki ,widokówki różne zapisane dawniejsze jak i teraźniejsze, czyste jak i zapisane, świąteczne też , zbieram znaczki ,różne też dawniejsze jak i z bieżącej korespondencji ze stemplem jak i bez ,karty telefoniczne ,różne komórkowe też. Byłbym bardzo wdzięczny dla Państwa ,żeby Państwo przysyłało znaczki dla mnie z korespondencji która to przychodzi do was ,pocztówki, karty telefoniczne ,kalendarzyki kieszonkowe. Prosiłbym bardzo gorąco i serdecznie Państwa o nagłośnienie i rozesłanie, mojej prośby wśród swoich znajomych koleżanek i kolegów. Może oni zechcą tez pomóc. Z wdzięcznością i głębokim szacunkiem dla Państwa, Eugeniusz Sawicki . Jak coś Państwo macie i chcecie mi to przesłać .
PROSZE ODPISAC , podam adres; Lub daj SMSA (numer wykasowany- saxon) To co ja zbieram to zazwyczaj ludzie wyrzucają na śmietnik i nie chcą mi ich przesłać. Proszę nie wyrzucać prześlij dla mnie. Ok.
(mail wykasowany- saxon)
OTO CO ZBIERAM
|
Śr mar 12, 2008 10:23 |
|
|
|
 |
hitman
|
 Re: PROSBA
LLIPSK11 napisał(a): POMAGAJMY SOBIE NAWZAJEM, SZUKAM KOGOŚ KTO MI POMOŻE, MOŻE TY? Zbieram pocztówki ,widokówki różne zapisane dawniejsze jak i teraźniejsze, czyste jak i zapisane, świąteczne też , zbieram znaczki ,różne też dawniejsze jak i z bieżącej korespondencji ze stemplem jak i bez ,karty telefoniczne ,różne komórkowe też. Byłbym bardzo wdzięczny dla Państwa ,żeby Państwo przysyłało znaczki dla mnie z korespondencji która to przychodzi do was ,pocztówki, karty telefoniczne ,kalendarzyki kieszonkowe. Prosiłbym bardzo gorąco i serdecznie Państwa o nagłośnienie i rozesłanie, mojej prośby wśród swoich znajomych koleżanek i kolegów. Może oni zechcą tez pomóc. Z wdzięcznością i głębokim szacunkiem dla Państwa, Eugeniusz Sawicki . Jak coś Państwo macie i chcecie mi to przesłać . PROSZE ODPISAC , podam adres; Lub daj SMSA [...] To co ja zbieram to zazwyczaj ludzie wyrzucają na śmietnik i nie chcą mi ich przesłać. Proszę nie wyrzucać prześlij dla mnie. Ok. [...]
OTO CO ZBIERAM
Mam kilkadziesiąt starych znaczków. Chciałem je wyrzucić bo nie wiedziałem co z nimi zrobić, ale jak chcesz to Ci je wyślę.
|
Śr mar 12, 2008 15:48 |
|
 |
saxon
|
Pod podanym numerem nic o tym nie wiadomo - zadzwoniłem i sprawdziłem - tak więc to zapewne głupi kawał - temat zablokowany do czasu ewentualnego wyjaśnienia mi tego przez autora na PW
|
Śr mar 12, 2008 18:40 |
|
|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
|