|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 9 ] |
|
Ankieta dla wszystkich!!! BARDZO PILNE
Autor |
Wiadomość |
violav
|
 Ankieta dla wszystkich!!! BARDZO PILNE
Witajcie,
zwracam się do was z gorącą prośbą o wypełnienie poniższej ankiety, która jest mi niezbędna w pisaniu pracy licencjackiej. Nazwałam to tak zwanym "łańcuszkiem ankietowym", czyli każda osoba, która ją wypełni przesyła ją swoim znajomym do wypełnienia i tak dalej, a wszystkie wypełnione trafiają do mojej skrzynki i tym samym pomagacie mi. Oto link:
http://rapidshare.com/files/110025906/ANKIETA.doc.html
Liczę na waszą pomoc i z góry dziękuje. Zależy mi na jak największej liczbie wypełnionych ankiet, ankietę przesyłajcie do POŁOWY MAJA.
|
Cz kwi 24, 2008 12:32 |
|
|
|
 |
cau_kownik
|
To jest forum dyskusyjne, nie tablica ogloszen pod tytulem "wszyscy razem wspolnie pomagamy leniuchom".
Zly adres.
_________________ ---
teh podpiss
|
Cz kwi 24, 2008 21:11 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Się (nawet!) zgodzę z przedmówcą. Nie wspomagamy leniwych a na pewno nie mam zamiaru wysyłać łańcuszków w tej sprawie.
Tym bardziej, że umieszczenie ankiety na RapidShare powoduje u mnie koszmarne poczucie dewaluacji kształcenia wyższego.
Crosis
|
Cz kwi 24, 2008 21:36 |
|
|
|
 |
hitman
|
Crosis napisał(a): Tym bardziej, że umieszczenie ankiety na RapidShare powoduje u mnie koszmarne poczucie dewaluacji kształcenia wyższego.
Nie da się zaprzeczyć.
|
Cz kwi 24, 2008 22:22 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
No ja się zgadzam z przedmówcami, ale:
Cytuj: To jest forum dyskusyjne, nie tablica ogloszen
cau_kownik, ten dział się nazywa "ogłoszenia i informacje"
Biorąc pod uwagę ilość ankiet, które wszędzie są wciskane do wypełniania zaczynam podejrzewać, że w Polsce co drugi student kształci się na ankietera. Co to jest jakiś nowy kierunek?
|
Wt kwi 29, 2008 19:13 |
|
|
|
 |
cau_kownik
|
Rita napisał(a): No ja się zgadzam z przedmówcami, ale: Cytuj: To jest forum dyskusyjne, nie tablica ogloszen cau_kownik, ten dział się nazywa "ogłoszenia i informacje"  Racja  W swej nieuwadze przeoczylem ten drobny szczegolik  Rita napisał(a): Biorąc pod uwagę ilość ankiet, które wszędzie są wciskane do wypełniania zaczynam podejrzewać, że w Polsce co drugi student kształci się na ankietera. Co to jest jakiś nowy kierunek?
Tak. Nazywa sie "szukanie jeleni stosowane"
Co to sie porobilo, kiedys to studentow sie wynajmowalo do czarnej roboty, teraz studenci zlecaja ja innym, bylekomu, byle cos napisal, cos wypelnil, byle duzo i najlepiej na jutro.
_________________ ---
teh podpiss
|
Wt kwi 29, 2008 20:01 |
|
 |
olinka
|
Bądźmy wyrozumiali  , bez Internetu nie da się żyć. Tak jak firmy i instytucje nie potrafią funkcjonować bez zbierania wiadomości o nas.
Jednak studenci mogliby nieco spokornieć , wykazać się większą inicjatywą i wyjść do ludzi w realu. 
_________________ Make a good thing better.
Mój Bóg i moje wszystko.
|
Wt kwi 29, 2008 21:01 |
|
 |
Stanisław Adam
|
Rita napisał(a): zaczynam podejrzewać, że w Polsce co drugi student kształci się na ankietera. Co to jest jakiś nowy kierunek?
Nie widzisz co się dzieje. Dziś sondaż to instrument sprawowania władzy.
Władzy nad umysłami, portfelami - jeleni.
Ankieter, zawód z przyszłością.
Wt kwi 29, 2008 22:38 |
|
 |
kawa
|
Zastanawiam się, jaką wartość merytoryczną i statystyczną mają te netowe ankiety. Prowadzący nie ma nawet możliwości sprawdzenia, czy ankietowany jest z przedstawicielem odpowiedniej grupy spolecznej.
|
Wt kwi 29, 2008 23:52 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 9 ] |
|
|