|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 8 ] |
|
A może tak Wrocław? Spotkanie? Piwo? Cola?
Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
Słuchajcie ludzie. Było nie było, na tym forum jesteśmy już wiele czasu. Ja na przykład parę lat. Z wieloma osobami te parę lat spędziłem na dyskusjach, sporach i kłotniach, ale generalnie spędziłem ten czas... z pożytkiem.
Chciałem coś zaproponować. Na początek propozycja dotyczy ludzi z Wrocławia, ewentualnie z okolic.
A wygląda ona tak:
spiknijmy się raz albo dwa w jakimś fajnym miejscu, jeśli chcemy, żeby była to jakaś miła knajpka to jestem w stanie coś znaleźć. Ale mniejsza o miejsce.
Jeśli sobie zrobimy takie spotkanie i uda nam się sensownie pogadać, a może nawet spotykać się częściej - zawsze możemy stworzyć taką "grupę kontaktową" dla innych użytkowników, którzy akurat w naszym mieście zawitają, a będą mieli wolny wieczór, żeby się spotkać i pogadać.
Zainteresowanych zapraszam na PW.
Ale głosujcie i piszcie, czy idea się podoba.
Crosis
|
Pn sie 24, 2009 15:20 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Wiedzę, że ludzie głosują głównie na opcję 3. Mam rozumieć, że nie ma forumowiczów wiary we Wrocławiu? Nie muszą się ujawniać, mogą zawsze anonimowo zagłosować na odpowiednią opcję...
Crosis
|
Śr sie 26, 2009 22:01 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Ej, ludziska z Wrocławia... nikt nie chce iść na piwo z ateistą? Ja stawiam
Crosis
|
Cz sie 27, 2009 21:59 |
|
|
|
 |
saxon
|
Jak to nikt? - ja dałem opcję 3
EDIT - aaaa - no fakt, ja nie jestem z Wrocka 
|
Cz sie 27, 2009 22:00 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Podpadłeś... i jeszcze korzysta z adminowych funkcji i edytuje sobie posta... zamiast jak każdy inny user napisać drugiego  :P:P
Crosis
|
Pt sie 28, 2009 9:08 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Ja mam do wrocławia ponad 60 kilosów... nie dam rady Proponowałbym w Opolu.. ale wtedy z wrocławia, czyli tobie będzie za daleko ni to nici.... mnie nie będzie. Ale jak chcesz to mogę się z tobą spotkać w innym miejscu w internecie.... proponuję www.kurnik.pl Jak umiesz pograć w szachy to zapraszam.
|
Cz wrz 10, 2009 14:46 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Chyba wyraźnie napisałem, że chodzi o spotkanie w realu. Do niektórych to jednak nie dociera...
Crosis
|
Cz wrz 10, 2009 20:54 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
No ale pisałem że w realu mnie nie spotkasz,
Dociera?
Więc dałem alternatywę, jednak jak sądzę, nie skożystasz z zaproszenia. Ok rozumiem.
|
Cz wrz 10, 2009 21:52 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 8 ] |
|
|