Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest So paź 11, 2025 11:26

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 
 A może tak Wrocław? Spotkanie? Piwo? Cola? 

Czy spotkałbyś się z innymi użytkownikami?
Jestem z Wrocławia i chętnie się spotkam. 8%  8%  [ 1 ]
Jestem z Wrocławia i mam to gdzieś. 0%  0%  [ 0 ]
Nie jestem z Wro, ale fajnie byłoby przy okazji móc się spotakać z ludźmi z Wrocławia. 85%  85%  [ 11 ]
Spotkania w realu mam ogólnie gdzieś. 8%  8%  [ 1 ]
Liczba głosów : 13

A może tak Wrocław? Spotkanie? Piwo? Cola? 
Autor Wiadomość
Post A może tak Wrocław? Spotkanie? Piwo? Cola?
Słuchajcie ludzie. Było nie było, na tym forum jesteśmy już wiele czasu. Ja na przykład parę lat. Z wieloma osobami te parę lat spędziłem na dyskusjach, sporach i kłotniach, ale generalnie spędziłem ten czas... z pożytkiem.

Chciałem coś zaproponować. Na początek propozycja dotyczy ludzi z Wrocławia, ewentualnie z okolic.

A wygląda ona tak:
spiknijmy się raz albo dwa w jakimś fajnym miejscu, jeśli chcemy, żeby była to jakaś miła knajpka to jestem w stanie coś znaleźć. Ale mniejsza o miejsce.

Jeśli sobie zrobimy takie spotkanie i uda nam się sensownie pogadać, a może nawet spotykać się częściej - zawsze możemy stworzyć taką "grupę kontaktową" dla innych użytkowników, którzy akurat w naszym mieście zawitają, a będą mieli wolny wieczór, żeby się spotkać i pogadać.

Zainteresowanych zapraszam na PW.

Ale głosujcie i piszcie, czy idea się podoba.

Crosis

Pn sie 24, 2009 15:20
Wiedzę, że ludzie głosują głównie na opcję 3. Mam rozumieć, że nie ma forumowiczów wiary we Wrocławiu? Nie muszą się ujawniać, mogą zawsze anonimowo zagłosować na odpowiednią opcję...

Crosis

Śr sie 26, 2009 22:01
Ej, ludziska z Wrocławia... nikt nie chce iść na piwo z ateistą? Ja stawiam :D

Crosis

Cz sie 27, 2009 21:59

EDIT - aaaa - no fakt, ja nie jestem z Wrocka :D

Cz sie 27, 2009 22:00
Podpadłeś... i jeszcze korzysta z adminowych funkcji i edytuje sobie posta... zamiast jak każdy inny user napisać drugiego :clever: :P:P:P

Crosis

Pt sie 28, 2009 9:08
Ja mam do wrocławia ponad 60 kilosów... nie dam rady Proponowałbym w Opolu.. ale wtedy z wrocławia, czyli tobie będzie za daleko ni to nici.... mnie nie będzie. Ale jak chcesz to mogę się z tobą spotkać w innym miejscu w internecie.... proponuję www.kurnik.pl Jak umiesz pograć w szachy to zapraszam.

Cz wrz 10, 2009 14:46
Chyba wyraźnie napisałem, że chodzi o spotkanie w realu. Do niektórych to jednak nie dociera...

Crosis

Cz wrz 10, 2009 20:54
No ale pisałem że w realu mnie nie spotkasz,
Dociera?
Więc dałem alternatywę, jednak jak sądzę, nie skożystasz z zaproszenia. Ok rozumiem.

Cz wrz 10, 2009 21:52
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 8 ]