|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
Pomoc z Niemiec dla powodzian
Autor |
Wiadomość |
rose
|
 Pomoc z Niemiec dla powodzian
Mam kontakt z osobą, która organizuje pomoc dla powodzian z Niemiec.Są to rzeczy używane ale w b.dobrym stanie, nie chce tych darów przyjąć CARITAS, który wymaga, aby były to rzeczy nowe. Osobiście poprosiłam nie tyle o ubrania co o wyposażenie mieszkań, lodówki, pralki, meble, pościel, wyposażenie kuchni, sprzęt elektroniczny itp. Przyjazd wygląda w ten sposób, że przyjeżdża busik z darami, kierowca rozładowuje i wraca do Niemiec.Kierowca mówi wyłącznie po niemiecku, ale będzie mu towarzyszyć na terenie polskim tłumacz. Osoby zainteresowane tą pomocą proszę o kontakt na priva + telefon do parafii, gdyż chcę sprawdzić, czy osoba faktycznie pomoże powodzianom lub sama jest poszkodowana.
|
N cze 20, 2010 15:18 |
|
|
|
 |
renata19691969
|
 Re: Pomoc z Niemiec dla powodzian
bylabym wdzieczna za taka pomoc. jestem z tarnobrzegu z jednych z zalanych osiedli. samotnie wychowuje dwoje dzieci. przyjme kazda pomoc. moj telefon 884190 714
|
Wt lip 13, 2010 10:46 |
|
 |
renata19691969
|
 Re: Pomoc z Niemiec dla powodzian
mam zaswiadczenie z urzedu miasta ze moj dom dotknela powodz oraz decyzje o przyznaniu pomocy z miejskiego osrodka pomocy rodzinie. moge przeslac kopie.
|
Wt lip 13, 2010 10:49 |
|
|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
|