Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest N sie 03, 2025 9:44

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
 Pomoc z Niemiec dla powodzian 
Autor Wiadomość

Post Pomoc z Niemiec dla powodzian
Mam kontakt z osobą, która organizuje pomoc dla powodzian z Niemiec.Są to rzeczy używane ale w b.dobrym stanie, nie chce tych darów przyjąć CARITAS, który wymaga, aby były to rzeczy nowe.
Osobiście poprosiłam nie tyle o ubrania co o wyposażenie mieszkań, lodówki, pralki, meble, pościel, wyposażenie kuchni, sprzęt elektroniczny itp.
Przyjazd wygląda w ten sposób, że przyjeżdża busik z darami, kierowca rozładowuje i wraca do Niemiec.Kierowca mówi wyłącznie po niemiecku, ale będzie mu towarzyszyć na terenie polskim tłumacz.
Osoby zainteresowane tą pomocą proszę o kontakt na priva + telefon do parafii, gdyż chcę sprawdzić, czy osoba faktycznie pomoże powodzianom lub sama jest poszkodowana.

N cze 20, 2010 15:18

Post Re: Pomoc z Niemiec dla powodzian
bylabym wdzieczna za taka pomoc. jestem z tarnobrzegu z jednych z zalanych osiedli. samotnie wychowuje dwoje dzieci. przyjme kazda pomoc. moj telefon 884190 714

Wt lip 13, 2010 10:46

Post Re: Pomoc z Niemiec dla powodzian
mam zaswiadczenie z urzedu miasta ze moj dom dotknela powodz oraz decyzje o przyznaniu pomocy z miejskiego osrodka pomocy rodzinie. moge przeslac kopie.

Wt lip 13, 2010 10:49
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 3 ]