|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
Jestem chrześcijaninem i jestem z tego dumny - audycja
Autor |
Wiadomość |
ojciecmajk
|
 Jestem chrześcijaninem i jestem z tego dumny - audycja
W comiesięcznej audycji na żywo (!!!) będziemy próbowali dociec co to znaczy być chrześcijaninem dziś, czy świadczenie o Jezusie to rzecz łatwa, czy trudna i czy chodzenie do kościoła to obciach, czy sposób na życie.... Zapraszam do udziału!!! Kontakt z nami w trakcie audycji mile widziany:)
Jutro, (środa 9 listopada), godzina 20.30 na www.radioniepokalanow.pl
|
Wt lis 08, 2011 8:39 |
|
|
|
 |
tomek92pl
czasowo zablokowany
|
 Re: Jestem chrześcijaninem i jestem z tego dumny - audycja
duma to grzech 
|
Wt lis 08, 2011 14:32 |
|
 |
jo_tka
|
A od kiedy? 
_________________ Aby we wszystkim był Bóg uwielbiony
|
Wt lis 08, 2011 17:35 |
|
|
|
 |
Elbrus
|
A ufny w to, wiem, że pozostanę, i to pozostanę nadal dla was wszystkich, dla waszego postępu i radości w wierze, aby rosła wasza duma w Chrystusie przez mnie, przez moją ponowną obecność u was. (Filipian 1:25-26)
Trzymajcie się mocno Słowa Życia, abym mógł być dumny w dniu Chrystusa, że nie na próżno biegłem i nie na próżno się trudziłem. (Filipian 2:16)
Jeśli więc mogę się chlubić, to tylko w Chrystusie Jezusie z powodu spraw odnoszących się do Boga. (Rzymian 15:17)
_________________ The first to plead is adjudged to be upright, until the next comes and cross-examines him. (Proverbs 18:17)
Słuszna decyzja podjęta z niesłusznych powodów może nie być słuszna. (Weatherby Swann)
Ciemny lut to skupi. (Bardzo Wielki Elektronik)
|
Wt lis 08, 2011 17:44 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
|