Witam
Generalnie nie jestem jakimś zwolennikiem forum, ponieważ wolę osobiste spotkanie z człowiekiem od stukania w klawiaturę ale dotychczasowe spotkania nie pomogły mi znaleźć tego czego poszukuję. Jestem muzykiem, gram na perkusji - większość swojego grania poświęciłem na ciężką, rockowa muzykę lub funkową ale gustuję w wielu gatunkach. Mam swój zespół ale poszukuję zespołu, w którym mógłbym chwalić Jezusa. Nigdzie nie mogę znaleźć odpowiednich ludzi, którzy chcieliby w czymś takim uczestniczyć. Modliłem się o wskazanie drogi i podczas modlitwy przyszedł mi do głowy pomysł zajrzenia na forum. Czy to było natchnienie czy moje widzimisię to nie wiem ale że jestem stałym czytelnikiem Gościa postanowiłem zacząć tu

Więc może mi pomożecie. Jeśli jesteście albo znacie ludzi konkretnych chcących grać na chwałę Pana to bardzo chciałbym podjąć kontakt i zacząć grać. Jestem z Wielkopolski a konkretnie z Leszna. Możliwość dojazdów tez jest ale musi to być naprawdę konkretny zespół. Mam rodzinę, pracę i muszę wiedzieć że stoję na czymś pewnym. Moje namiary
mtdomagala@gmail.com