Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pt sie 08, 2025 3:20

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
 Poszukuję zespołu 
Autor Wiadomość

Post Poszukuję zespołu
Witam
Generalnie nie jestem jakimś zwolennikiem forum, ponieważ wolę osobiste spotkanie z człowiekiem od stukania w klawiaturę ale dotychczasowe spotkania nie pomogły mi znaleźć tego czego poszukuję. Jestem muzykiem, gram na perkusji - większość swojego grania poświęciłem na ciężką, rockowa muzykę lub funkową ale gustuję w wielu gatunkach. Mam swój zespół ale poszukuję zespołu, w którym mógłbym chwalić Jezusa. Nigdzie nie mogę znaleźć odpowiednich ludzi, którzy chcieliby w czymś takim uczestniczyć. Modliłem się o wskazanie drogi i podczas modlitwy przyszedł mi do głowy pomysł zajrzenia na forum. Czy to było natchnienie czy moje widzimisię to nie wiem ale że jestem stałym czytelnikiem Gościa postanowiłem zacząć tu :) Więc może mi pomożecie. Jeśli jesteście albo znacie ludzi konkretnych chcących grać na chwałę Pana to bardzo chciałbym podjąć kontakt i zacząć grać. Jestem z Wielkopolski a konkretnie z Leszna. Możliwość dojazdów tez jest ale musi to być naprawdę konkretny zespół. Mam rodzinę, pracę i muszę wiedzieć że stoję na czymś pewnym. Moje namiary mtdomagala@gmail.com

Pt sie 31, 2012 21:39

Post Re: Poszukuję zespołu
Nie wiem, czy tu znajdziesz muzyków? Pewnie tak. Ale popróbuj na http://strefachwalyfestiwal.pl/, www.kdm.pl i innych pokrewnych :)
z Bogiem

Pn wrz 03, 2012 15:46
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 2 ]