Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest So sie 02, 2025 14:40

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
 Gorąca prośba o pomoc w wypełnieniu ankiety 
Autor Wiadomość

Post Gorąca prośba o pomoc w wypełnieniu ankiety
Witaj,
jeśli masz ochotę i chwilę czasu, możesz wspomóc studentkę V roku psychologii i wypełnić anonimowo dwa testy. piszę pracę mgr na temat osób DDa i nie-DDA, takk więc poszukuję osób do obu grup, piszę o różnicach między DDA a nie-DDA w obrębie dwóch badanych cech takich jak nadzieja i poczucie sensu życia, dlatego też potrzebuję duża liczbę osób do badania.

Badanie jest anonimowe, tylko dane demograficzne czyli płeć i wiek będą mi potrzebne do analizy.

Jeśli się zdecydujesz na wypełnienie testów będę wdzięczna, jeśli nie też będzie ok:-)
zainteresowane osoby proszę o kontakt na singleday1@wp.pl, testy przesyłam mailem

Pozdrawiam

Marta

So mar 31, 2012 22:53
Post Re: Gorąca prośba o pomoc w wypełnieniu ankiety
szkoda, że jak ankieta tak i studentka prawie anonimowa:) Bardzo przepraszam za wtrącenie i nie jst to w żadnym wypadku próba pouczania, byś nie czuła się źle.

Z doświadczenia - lepszy odzew i poważne podejscie do tematu uzyskasz przez ujawnienie siebie (imię i nazwisko) i uczelni na której studiujesz i piszesz pracę. Dla respondentów to też sygnał, że wywnętrzają się na potrzeby osoby, które serio traktuje te badania i można powierzyć w te ręce to co sie czuje, nawet jeśli ankietka anonimowa.
To mówiłam ja - Breta, co badań prowadziła już dużo i jeszcze trochę, także badania dot. podejścia do badań ankietowych w sieci:)

Cz lis 15, 2012 20:46

Post Re: Gorąca prośba o pomoc w wypełnieniu ankiety
Ankieta wypełniona! [...]

Ostatnio edytowano Śr maja 22, 2013 12:25 przez jo_tka, łącznie edytowano 1 raz

Usunięto reklamę

So maja 18, 2013 20:10
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 3 ]