NIE dla homoseksualistów na paradzie Pułaskiego
Autor |
Wiadomość |
Grzegorz P
|
 NIE dla homoseksualistów na paradzie Pułaskiego
1. SKOPIUJ, PODPISZ I WYŚLIJ PONIŻSZY TEKST NA E-MAIL: info@pulaskiparade.org lub/i financial_secretary_gpmpc@verizon.net
2. WYŚLIJ DO WIADOMOŚCI: pacil@sbcglobal.net (Kongres Polonii Amerykańskiej)
3. PRZEŚLIJ TĘ WIADOMOŚĆ ZNAJOMYM
Sz. Pan
Tomasz J. Kazalski
Sekretarz Finansowy Komitetu Organizacyjnego Parady
im. Gen. Kazimierza Pułaskiego
Szanowny Panie,
Od kilku dni polskie media donoszą, że organizacja homoseksualistów działająca w Polsce pod nazwą Kampania Przeciw Homofobii rozpoczęła starania o zgodę na włączenie do komitetu organizacyjnego dorocznej Parady im. Gen. Kazimierza Pułaskiego, wielkiej manifestacji patriotyzmu i przywiązania do tradycyjnych wartości Polaków mieszkających w Stanach Zjednoczonych.
Takie prowokacyjne działania uważam za prawdziwy skandal i kpiny ze wspólnoty polonijnej w USA, która od czasów pierwszej emigracji pozostaje wierna zasadom chrześcijańskim, w których nie ma miejsca na akceptację grzechu homoseksualizmu.
Warto przypomnieć, że Kampania Przeciw Homofobii jest od lat znana w Polsce z prowadzenia nachalnych kampanii promujących homoseksualizm. Jest między innymi współorganizatorem marszów homoseksualnych w Krakowie, podczas których dochodzi do prowokacyjnych, skandalicznych i nieobyczajnych zachowań ich uczestników. Dwa lata temu uczestnicy parady homoseksualnej dokonali zbezczeszczenia Grobu Nieznanego Żołnierza w Krakowie. Te wydarzenia pokazują do jakiego barbarzyństwa zdolni są aktywiści tej organizacji w promowaniu dewiacyjnych zachowań.
W związku z tym zwracamy się do Pana, jako sekretarza komitetu organizacyjnego Parady im. Gen. Pułaskiego, aby odrzucił Pan wniosek uczestnictwa złożony przez aktywistów Kampanii Przeciw Homofobii.
Z poważaniem
Imię i nazwisko
_________________ DEUS VULT!
http://www.forum.krucjata.org.pl/
|
Cz paź 02, 2008 8:46 |
|
|
|
 |
Mroczny Pasażer
|
Lol, a ten znowu protesty i bojkoty. Jak dziecko, jak dziecko.
_________________ "Problem z cytatami w internecie jest taki, że każdy od razu automatycznie wierzy w ich prawdziwość" - Abraham Lincoln
|
Cz paź 02, 2008 9:14 |
|
 |
filippiarz
|
A cóż to za antykatolicka inicjatywa?
Nauka Kościoła głosi o szacunku do homoseksualistów jako ludzi, a potępia sam grzech.
Mam pytanie...
Czy tam będą maszerować ludzie czy grzech?
_________________ "Diabolus enim et alii daemones a Deo quidem natura creati sunt boni, sed ipsi per se facti sunt mali"
 "Inter faeces et urinam nascimur".
|
Cz paź 02, 2008 9:30 |
|
|
|
 |
Grzegorz P
|
Proponuję postudiować logikę 
|
Cz paź 02, 2008 11:14 |
|
 |
Grzegorz P
|
Widzę, że wywołałem zmieszanie i milczenie powyższym postem. Ale to dobrze. Fktycznie czas postudiować logikę. Wszak ci ludzie przyjdą tam promować grzech. Ale ja już obu panów znam... Od dosyć specyficznej strony... Nie musicie mi nic tłumaczyć 
|
Cz paź 02, 2008 11:32 |
|
|
|
 |
arcana85
|
Grzegorz P napisał(a): Fktycznie czas postudiować logikę. Wszak ci ludzie przyjdą tam promować grzech.
A co przyjda z transparentami "GAY OK" i "Homoseksualizm samo zdrowie"??
[...] - jo_tka
|
Cz paź 02, 2008 11:41 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Grzegorz, to milczenie oznacza zażenowanie koljnym Twoim wybrykiem... Nie przypisuj sobie czegoś, co nie zaistniało...
Crosis
|
Cz paź 02, 2008 12:19 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Ano Panowie, czas najwyższy zastosować kontrę:
1. SKOPIUJ, PODPISZ I WYŚLIJ PONIŻSZY TEKST NA E-MAIL: info@pulaskiparade.org lub/i financial_secretary_gpmpc@verizon.net
2. WYŚLIJ DO WIADOMOŚCI: pacil@sbcglobal.net (Kongres Polonii Amerykańskiej)
3. PRZEŚLIJ TĘ WIADOMOŚĆ ZNAJOMYM
Sz. Pan
Tomasz J. Kazalski
Sekretarz Finansowy Komitetu Organizacyjnego Parady
im. Gen. Kazimierza Pułaskiego
Szanowny Panie,
Od kilku dni polskie media donoszą, że organizacja homoseksualistów działająca w Polsce pod nazwą Kampania Przeciw Homofobii rozpoczęła starania o zgodę na włączenie do komitetu organizacyjnego dorocznej Parady im. Gen. Kazimierza Pułaskiego, wielkiej manifestacji patriotyzmu i przywiązania do tradycyjnych wartości Polaków mieszkających w Stanach Zjednoczonych.
Jako, że homoseksualiści są pełnoprawnymi obywatelami, proponuję przyjąć rzeczony wniosek. Czas zaprzestać działań i podziałów, wg których patriota nie może być homoseksualistą.
Warto przypomnieć, że Kampania Przeciw Homofobii jest od lat znana w Polsce z prowadzenia kampanii pomagających zrozumieć zajwisko homoseksualizmu. Jest między innymi współorganizatorem marszów homoseksualnych w Krakowie, podczas których jedynym elementem agresywnym są właśnie osoby nie rozumiejące tego zjawiska. Takie działania pomagają zrozumieć istotę samego homseksualizmu oraz pokazują, że każdy Polak ma prawo być Polakiem - bez względu na orientację seksualną. Mają też pokazać, że homoseksualiści mają jako jednostki dokładnie taką samą wartość społeczną, a także olbrzymi wkład w kulturę i życie kraju.
W związku z tym zwracamy się do Pana, jako sekretarza komitetu organizacyjnego Parady im. Gen. Pułaskiego, aby przyjął Pan wniosek uczestnictwa złożony przez aktywistów Kampanii Przeciw Homofobii.
Z poważaniem
<imię-I-nazwisko>
|
Cz paź 02, 2008 13:20 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Proponuję rozsyłać - ja przesłałem do wspomnianych przez Grzegorza (dzięki, Grzesiu) osób, a także do sporej liczby znajomych
Przy okazji - jakby ktoś potrzebował angielskiej wersji to służe uprzejmie. Zrobiłem toto na potrzeby znajomych zza granicy. Ciekawe, czy otrzymają więcej maili za akceptacją, czy za odrzuceniem wniosku
Pozdrawiam,
Crosis
|
Cz paź 02, 2008 13:22 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Crosis i Grzegorz P - jak dzieci.
Wasze tematy powinne zostać skasowane a Wy ukarani upomnieniami.
Cytuj: 3. PRZEŚLIJ TĘ WIADOMOŚĆ ZNAJOMYM
to w internetowym świadku jest uznawane jako zwykły SPAM, lub Łansuszek internetowy.
Jak widać syfu wszedzie pełno nawet na wiara.pl 
|
Cz paź 02, 2008 14:25 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Czekaj czekaj, nie rozpędzaj się  Skoro komuś wolno wystawić taką petycję, to można też dać kontr-petycję, prawda?
Z mojej strony to generalnie czysta złośliwość w stronę Grzegorza, którego poglądów po prostu nie trawię. Chciałem pokazać mu, że petycje pokroju takiej, jaką tu umieścił działają jako broń obosieczna.
Nie będę też miał pretensji, jeśli posty zostaną skasowane.
Mała różnica pomiędzy nami jest jednak taka: ja w swojej "petycji" nie uciekłem się do:
- kłamstwa,
- pomówienia,
- obrażania.
Co namiętnie robi Grzegorz  Ale widać ma jakieś szczególne powody, żeby tak bardzo nienawidzić homoseksualistów... kto się czubi, ten się lubi, nie?
Crosis
|
Cz paź 02, 2008 14:42 |
|
 |
Grzegorz P
|
Hoho: Crosis!
Cytuj: Z mojej strony to generalnie czysta złośliwość w stronę Grzegorza
A już się bałem, że chodzi o jakąś moralność, wyższe ideały... Cóż! Dziękuję. Przyjmuję to z pokorą. Pan Bóg rozsądzi kto mił rację.
|
Cz paź 02, 2008 16:56 |
|
 |
Rojza Genendel
|
Grzegorz, co ci zrobili ci nieszczęśni pederaści ze tak ich nienawidzisz? Moim zdaniem to bardzo nie po chrześcijańsku!
_________________ Jestem panteistką. "Nasze ciała są zbudowane z pyłu pochodzącego z gwiazd (...) Jesteśmy dziećmi gwiazd, a gwiazdy są naszym domem. Może właśnie dlatego zachwycamy się gwiazdami i Drogą Mleczną." (Carl Sagan)
|
Cz paź 02, 2008 17:32 |
|
 |
KrzysiekPL
|
Lepiej udawać że wszystko jest ok ? Homoseksualizm to choroba, którą powinno się leczyć, a nie promować. Jeżeli już jest tym gejem/lesbijką to nie mam nic do Niego, tylko dlaczego powiedzcie mi, musi iść i paradować promując homoseksualizm...?
_________________ Wieczny pielgrzym....
|
Cz paź 02, 2008 22:10 |
|
 |
Rojza Genendel
|
KrzysiekPL napisał(a): Lepiej udawać że wszystko jest ok ? Homoseksualizm to choroba, którą powinno się leczyć, a nie promować. Jeżeli już jest tym gejem/lesbijką to nie mam nic do Niego, tylko dlaczego powiedzcie mi, musi iść i paradować promując homoseksualizm...?
Homoseksualizm nie jest chorobą, nie podlega leczeniu, a w manifestowaniu go nie ma nic złego. Przeciwnie, parady gay/les są wesołe i kolorowe.
_________________ Jestem panteistką. "Nasze ciała są zbudowane z pyłu pochodzącego z gwiazd (...) Jesteśmy dziećmi gwiazd, a gwiazdy są naszym domem. Może właśnie dlatego zachwycamy się gwiazdami i Drogą Mleczną." (Carl Sagan)
|
Cz paź 02, 2008 22:14 |
|
|
|