Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pn sie 11, 2025 16:06

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 
 Zapraszam weekend dla wszystkich z wiary i czatu forum 
Autor Wiadomość

Post Zapraszam weekend dla wszystkich z wiary i czatu forum
Od 14 02 2005 do 28.02 2005 bedą możliwe spotkania wszystkich z Forum,Wiary i Czatu z Poltaru Wiara. Na co zapraszam bardzo miło i serdecznie. Jest to forma wymiany lub :o indywidualne uczestnictwo zainteresowanych :o dzieci i młodzieży lub wypadu feryjnego. W celu spotkania,rozmowy,ewangelizacji wszystkich i odnowy duchowej,pomocy wzajemnej. Wspólnego spędzonego czasu wypoczynku i rekreacji. Jest to propozycja indywidualna,ale jakże ważna w codziennośći w naszych życiach. Będzie też czynny referat powołaniowy Ojców Redemptorystów gdzie można dowiedzieć się o własne scieżki życia...
Koszt spotkania będzie wynosiło około 60-70 zł na osobodobę/ pełne wyżywienie,nocleg i atrakcie kulturalne,sportowe i rekreacyjne połączone z dniami skupienia i modlitwy./Ubezpieczenie we własnym zakresie uczestników./ Jednorazowo możemy przyjąć około 60-70 osób.
przewidujemy takie atrakcie:
-Spotkania muzyczno-poetyckie,
-Adoracja,Msze z udziałem Was uczestników,spowiedź,kontenplacja i medydacja z Bogiem i Maryją Strażniczką Wiary
-rozmowy o Pismie Świętym,
-Życie a doskonałość, Nasze drogi,
Zawody sportowe,
quiz wiedzy chrzescianskiej,
koncerty grup pieśni religijnej,
spotkania z potrzebującym pomocy/ osoby niepełnosprawne,sieroty z domu dziecka,Warsztaty zrozumienia,przyjaźni i miłosci Chrystysowej.
Sympozja, zabawy i gry, oraz mnóstwo niespodzianek i ewentualnych waszych propozycji.
Kontakt telefoniczny 0698 155 140 , poczta Elektroniczną-Ksiadz1@vp.pl
Adres korenspondecji Listownej tradycyjnej Jan Pluta Noworudzka 3/3
57-256 Bardo
Woj Dolnośląskie
Zapraszam do kontaktu i szczegółów także na Forum pod nickiem
janek pluta
Ponadtto oczekuję Waszych propozycji do dnia 10.01.2005,
przyjazdy mogą być dwu- i kilkodniowe,lub jednodniowe jak kto woli. Ale bardzo proszę o informacje jak i ile dni lub określenie daty przyjazdu,oraz ilośći uczestniczącyvch w spotkaniu. Szcześć Boże

Cz gru 23, 2004 11:27
Zobacz profil WWW

Tak dla informacji tylko, żeby nie było nieporozumień:

Jest to prywatna inicjatywa jednego z użytkowników forum, dlatego proszę nie identyfikować tej propozycji z działalnością Portalu czy Forum Wiara.pl

Pozdrawiam

Pn sty 03, 2005 20:22

Post potwierdzam i zapraszam
przyjazd organizuje jan pluta,uzytkownik tekoz forum.Jest to Inicjatywa nie powiązana z Poltarem i Forum Wiara.
to potwierdzam i nie zaprzeczam propozycje podaje Adresant do ktorego jest kontakt telefoniczny,listowny i E-mailowy.

Pn sty 03, 2005 20:43
Zobacz profil WWW

drogo, nawet bardzo

doba w milym pensjonacie, ful wypas lazienka + kuchnia miesci sie w 40

Wt sty 04, 2005 1:16

Post re
:o :D Polkow Bardzo proszę czytaj uważnie.
Przedewszystkim sa atrakcje ... :shock: :cry:
A :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: gdzie 40 zł w ktorym mieście taki jest wypaS,SAM SIE WYBIORE...

Wt sty 04, 2005 19:17
Zobacz profil WWW
Janku, ja także uważam, że jest to bardzo drogo :(

Bardziej od finansów martwi mnie jednak zaliczanie do atrakcji mszy świętej, sakramentu pokuty, rozważania Biblii czy spotkań z osobami potrzebującymi pomocy. :?

Słowo atrakcje kojarzy mi się raczej z parkiem rozrywki, a sakramenty z pewnością nie są czymś, z czego można żartować. Ja osobiście traktuję je jako formę kontaktu z Bogiem i staram się, by były one stałym elementem mojego życia, a nie jednorazową rozrywką....

Nie rozumiem, na czym ma polegać atrakcyjnośc spotkań np. z dziećmi z domu dziecka?

Z innych Twoich postów zrozumiałam, że pomagasz takim dzieciom i chciałbyś włączyć w to dzieło pomocy innych ludzi.... bardzo dobrze. Sama kiedyś pomagałam wychowankom " bidula", jednak niewiele osób zgodzi się przyjechać pomóc i zapłacić za pobyt...

Mam ochotę spytać, czy uczestnicy tych spotkań mają być atrakcją dla dzieci z sierocińca ( w rzeczywistości odwiedziny cioć są dla dzieci z domów dziecka atrakcyjne i oczekiwane), czy te dzieci dla nas... :x

Przepraszam, jeśli Cię uraziłam. Myślę, że masz dobre intencje, tylko sposób sformułowania i organizacji budzi liczne zastrzeżenia

:)

Wt sty 04, 2005 20:11
gdzie 40 zł w ktorym mieście taki jest wypaS,SAM SIE WYBIORE...

Janek...spoko. Wisła (rodzime miasto Małysza)....nocleg 25 zetów, wyzywienie (sniadanie i obiadokolacja) 15 zetów....jak w "pysk strzelił" 40 zetów. W dodatku okres zimowych ferii!!!!

...acha, zapomniałem dodac - pokoje z łazienka!!!!!!

Jeżeli zas chodzi o "atrakcje " w postaci Mszy Sw..........to nie ma problemu w tygodniu 2 na dzień..w świeta kilka więcej.

Ojcowie Redemptorysci...hmmmm...czy to ci z Torunia?...jeżeli tak to ja dziękuje na wejsciu :D

pozdrówka :D

Wt sty 04, 2005 23:14
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 7 ]