|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 7 ] |
|
audycja radiowa "Siedem Tajemnic"
Autor |
Wiadomość |
adam1971
|
 audycja radiowa "Siedem Tajemnic"
Czy można prosić forumowiczów o pomoc w zdobyciu audycji "Siedem Tajemnic". Kilka lat temu była ona nagrana przez Radio Józef, jej autorem jest pan Robert Tekieli. Jakiś czas temu była ona dodawana na płycie do pisma "Ozon".
|
Wt lut 16, 2010 20:19 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: audycja radiowa "Siedem Tajemnic"
Witaj, Adamie! Widzę, że Twój post jest stosunkowo świeży, bo pochodzi z lutego 2010 r., a tak się składa, że ja właśnie skończyłem słuchać audycji, o którą pytasz w ramach oochodów Wielkiego Piątku w tym roku, czyli też w 2010 roku. "Siedem tajemnic", tj. płyta z czasopisma "Ozon", jest faktycznie niezła; muszę przyznać, że był to bogaty Wielki Piątek. Podaj proszę kontakt do siebie lub jeszcze lepiej odezwij się do mnie. Płytę spróbuję dla Ciebie skopiować i Ci ją przesłać. Pozdrawiam, Michał Obrębski michalDOTobrebskiMAŁPAyahooDOTcom
|
Pt kwi 02, 2010 23:51 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
|
So kwi 03, 2010 9:16 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Tak, ale pod tym adresem jest tylko jedna część (ok. 10 min.) ponad godzinnej audycji. Pozdrawiam, Michał Obrębski
|
N kwi 11, 2010 11:57 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
.Plus linki do pozostałych 12 części 
|
N kwi 11, 2010 13:11 |
|
|
|
 |
adam1971
|
Dziękuję za pomoc. Pobrałem z YouTube i poskładałem w całość. To jest niesamowite.
|
Cz kwi 29, 2010 12:39 |
|
 |
jo_tka
|
Już ich nie ma.
"Ten film wideo jest już niedostępny z powodu otrzymania roszczenia dotyczącego praw autorskich przez Polskie Media Amercom SA."
Informacyjnie...
_________________ Aby we wszystkim był Bóg uwielbiony
|
N maja 02, 2010 20:21 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 7 ] |
|
|