|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
ankieta do pracy magisterskiej
Autor |
Wiadomość |
zabol7
|
 ankieta do pracy magisterskiej
Zwracam się z prośbą do osób, które przeżywają kryzys powołania, do księży, zakonników, sióstr zakonnych, którzy zrezygnowali z kapłaństwa o wypełnienie ankiety. Ankieta potrzebna jest do pracy magisterskiej, jest anonimowa. link do ankiety : http://moje-ankiety.pl/survey-structure/id-719.htmlZ góry dziękuje
|
Śr lip 07, 2010 20:33 |
|
|
|
 |
WIST
|
 Re: ankieta do pracy magisterskiej
Po pierwsze zły dział, a po drugie, przynajmniej gdy ja wchodzę, pojawia mi się panel do logowania, nie ma żadnej ankiety.
Edit: Z Wierzyć nie wierzyć.
_________________ Pozdrawiam
WIST
|
Śr lip 07, 2010 23:35 |
|
 |
djdomin
|
 Re: ankieta do pracy magisterskiej
Link nie działa.
W informacji w ankiecie też czytamy:
Powołanie Kapłańskie/ zakonne, drogą do lepszego życia z Bogiem. Rozeznanie swojego powołania chrześcijańskiego i kapłańskiego. Radości i zakłopotania związane z powołaniem.
Ankieta skierowana jest do osób, które przygotowują się do pełnienia roli kapłana, siostry zakonnej, zakonnika, jak również do tych osób, które z różnych powodów, zrezygnowały z kapłaństwa/ życia zakonnego. Proszę zaznaczyć kółkiem wskazaną przez Księdza/ Siostrę Zakonną/ Pana / Panią odpowiedź, a odpowiedź na pytania otwarte, proszę wpisać w formie pełnego zdania.
Do tego brak informacji, kto, u jakiego promotora i gdzie tą pracę robi - bez tego wg mnie jest to info do wykasowania.
_________________ Dominik Jan Domin
|
Cz lip 08, 2010 11:21 |
|
|
|
 |
ToMu
Dołączył(a): Cz kwi 14, 2005 9:49 Posty: 10063 Lokalizacja: Trójmiasto
|
A po co dublujesz tematy?
_________________ Wiara polega na wierzeniu w to, czego jeszcze nie widzisz. Nagrodą wiary jest zobaczenie wreszcie tego, w co wierzysz. (św. Augustyn z Hippony)
Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www
|
Pt lip 09, 2010 11:19 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
|