|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
Bog jest !!!! dla tych co niewierzą !!!!
Autor |
Wiadomość |
iskra43
|
 Bog jest !!!! dla tych co niewierzą !!!!
Kochani, chcę się podzielić radosną nowiną jaka mnie dzisiaj spotkała. Otóż miałam dzisiaj strasznie ciężki dzień, kilka spraw zawaliło się w jednej sekundzie. Pozostałam w czarnej dziurze ...sytuacji bez wyjścia. Tak trudnej, że nie było szans na odwrócenie biegu wydarzeń. i co się stało ... zaczęłam się modliść do Sw. Rity , prosząc o wstawiennicywo u Pana Boga w mojej sprawie. Tak bardzo , bardzo, bardzo.. ... nie minęło 3 godziny a sprawy rozwinęły się tak pomyślnie, jakby wczesniej nic się nie stało. Po trudnych śladach nie ma śladu. Święta RITA uratowała mnie ... Bóg Ją wysłuchał ... i tym samym dał mi kolejny raz dowód, że istnieje, że nas Kocha, że trzeba prosić a wszytko otrzymamy, Dziękuję Ci Panie Boże, Dziekuję Ci Św Rito , Dziękuję temu portalowi, że mogę się tą radosną nowiną podzielić. z Bogiem moi Kochani Iskra
|
Wt mar 29, 2011 16:25 |
|
|
|
 |
Adim44
|
 Re: Bog jest !!!! dla tych co niewierzą !!!!
Dzięki za świadectwo... ;D
_________________ ,,Proście więc Pana żniwa, żeby wyprawił robotników na swoje żniwo" (Łk 10, 2)
|
Pt kwi 08, 2011 17:19 |
|
 |
Majkel
|
Zastanawiało mnie zawsze jak można modlić się do świętych żeby się za nami wstawili u Boga, przecież Bóg jest najbliższą nam osobą i to Jemu powinniśmy zwierzać się z naszych problemów, nie mówiąc już o tym że Bóg może być o to zazdrosny.
|
Pt kwi 08, 2011 21:57 |
|
|
|
 |
renata155
|
iskra43..to prawda ze Pan nas wysłuchuje..ale dobrze by było nie pozostać na "braniu",i pozwolić Mu się pociągnąć głębiej  Majkel--świętość oznacza bliskość,zjednoczenie z Bogiem..wiec gdy modlitwa płynie za pośrednictwem świętego to także dotyka bezpośrednio Boga (bo od Niego wszystko pochodzi..ON jest Panem rzeczy,ducha i stworzenia)..Bóg nie jest zazdrosny o ufność do świętości (czyli do siebie)..Jest Zazdrosny o dusze które się od niego odwracają--nie każdy ma łatwość rozmowy z Bogiem,i może nawet nie zdaje sobie z tego sprawy---Pan pociąga w różny sposób
|
So kwi 09, 2011 8:44 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
|