Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pn sie 04, 2025 22:15

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 
 Bog jest !!!! dla tych co niewierzą !!!! 
Autor Wiadomość

Post Bog jest !!!! dla tych co niewierzą !!!!
Kochani,
chcę się podzielić radosną nowiną jaka mnie dzisiaj spotkała. Otóż miałam dzisiaj strasznie ciężki dzień, kilka spraw zawaliło się w jednej sekundzie. Pozostałam w czarnej dziurze ...sytuacji bez wyjścia. Tak trudnej, że nie było szans na odwrócenie biegu wydarzeń.
i co się stało ... zaczęłam się modliść do Sw. Rity , prosząc o wstawiennicywo u Pana Boga w mojej sprawie. Tak bardzo , bardzo, bardzo..
... nie minęło 3 godziny a sprawy rozwinęły się tak pomyślnie, jakby wczesniej nic się nie stało. Po trudnych śladach nie ma śladu. Święta RITA uratowała mnie ... Bóg Ją wysłuchał ... i tym samym dał mi kolejny raz dowód, że istnieje, że nas Kocha, że trzeba prosić a wszytko otrzymamy,
Dziękuję Ci Panie Boże, Dziekuję Ci Św Rito , Dziękuję temu portalowi, że mogę się tą radosną nowiną podzielić.
z Bogiem moi Kochani
Iskra

Wt mar 29, 2011 16:25

Post Re: Bog jest !!!! dla tych co niewierzą !!!!
Dzięki za świadectwo... ;D

Pt kwi 08, 2011 17:19

Zastanawiało mnie zawsze jak można modlić się do świętych żeby się za nami wstawili u Boga, przecież Bóg jest najbliższą nam osobą i to Jemu powinniśmy zwierzać się z naszych problemów, nie mówiąc już o tym że Bóg może być o to zazdrosny.

Pt kwi 08, 2011 21:57

iskra43..to prawda ze Pan nas wysłuchuje..ale dobrze by było nie pozostać na "braniu",i pozwolić Mu się pociągnąć głębiej ;)
Majkel--świętość oznacza bliskość,zjednoczenie z Bogiem..wiec gdy modlitwa płynie za pośrednictwem świętego to także dotyka bezpośrednio Boga (bo od Niego wszystko pochodzi..ON jest Panem rzeczy,ducha i stworzenia)..Bóg nie jest zazdrosny o ufność do świętości (czyli do siebie)..Jest Zazdrosny o dusze które się od niego odwracają--nie każdy ma łatwość rozmowy z Bogiem,i może nawet nie zdaje sobie z tego sprawy---Pan pociąga w różny sposób

So kwi 09, 2011 8:44
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 4 ]