|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 6 ] |
|
Pilnie potrzebujemy pomocy w zbiórce !!!
Autor |
Wiadomość |
jadzia200
Dołączył(a): Pt cze 14, 2013 9:22 Posty: 4 Lokalizacja: Wrocław, Dolnośląskie
|
 Pilnie potrzebujemy pomocy w zbiórce !!!
Witam serdecznie  ))organizujemy zbiórkę na moje rehabilitacje przesyłam Link by zapoznać się z moją historią http://kamilsokol.jimdo.com/ Prosimy o udostępnianie i wpłacanie każdy grosz się bardzo liczy bardzo dziękujemy i pozdrawiamy serdecznie;)))Liczymy na dobroć serca!!! WIARA CZYNI CUDA  ! Pomoc często nic nie kosztuje, wystarczy podać rękę. Czasem trzeba w tę rękę coś włożyć - niekoniecznie dużo. Ważne, żeby pomocnych rąk było wiele, bo wiadomo, że kropla to nic, ale krople tworzą ocean. Jeśli sam nie możesz pomóc, powiedz innym, może oni będą mogli? ...
|
Pt cze 14, 2013 9:50 |
|
|
|
 |
WIST
|
 Re: Pilnie potrzebujemy pomocy w zbiórce !!!
Przenoszę do bardziej odpowiedniego działu. Każdy i tak zobaczy nowy temat.
_________________ Pozdrawiam
WIST
|
Pt cze 14, 2013 12:11 |
|
 |
jadzia200
|
Dziękuje Bardzo  )) Zależy nam by jak największa liczba osób mogła zobaczyć Ten wpis ... Liczy się dla nas każdy gest  )) Musieliśmy zorganizować zbiórkę gdyż koszty rehabilitacji są bardzo wysokie , dlatego też liczymy na dobroć serca innych ludzi  ! Chcemy pomóc Kamilowi by znów mógł chodzić  ! Pozdrawiamy Serdecznie  !
|
Pt cze 14, 2013 12:35 |
|
|
|
 |
WIST
|
Każdy zainteresowany nowymi tematami zobaczy i ten. Tutaj dobra rada, dla dobra tej akcji. Nigdy nie zaszkodzi zorientować się na danym forum jakie są zasady, jakie są działy na tego typu apele i ograniczyć się do jednego tematu dla porządku. To zadziała pozytywnie, na pewno lepiej niż przykładowo 20 takich tematów umieszczonych w każdym dziale, czy wręcz w dyskusjach. Tak ludzie czasem robią i nawet jeśli akcja jest szczytna, to kilka takich akcji zaśmieci cale forum i ani nie będzie miło moderatorom, ani samym twórcom tematu. Moderator będzie miał mnóstwo pracy i pousuwa wszystko.
WIST
|
Pt cze 14, 2013 12:52 |
|
 |
jadzia200
|
Dziękuje za cenne informacje  )) rozumiem więc że trzymać się najlepiej jednego działu  ! a dokładnie na jaki dział najlepiej pasuje taka informacja  ? generalnie nie chcemy być namolni a chodzi nam o dobro sprawy i zainteresowanie ludzi Tą Akcją  ))
|
Pt cze 14, 2013 14:14 |
|
|
|
 |
WIST
|
Wydaje mi się że ten obecny dział jest najlepszy. To co opisujesz to jest właśnie apel i prośba. Fajnie że rozumiesz i mam nadzieję że pojawi się tu informacja o sukcesie tej akcji. A to co pisałem było profilaktyczne, nie odbieraj tego jak oskarżenie. Może inni trafią na ta akcję i przy okazji przeczytają te wskazówki. U nas wystarczy kliknąć na link i widać od razu nowe tematy. Nie trzeba wchodzić do każdego działu i sprawdzać co jest nowe, a co nie. I to chyba standard, a zatem dziwi zawsze zachowanie polegające na wstawianiu tematów gdzie się tylko da.
WIST
|
So cze 15, 2013 1:04 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 6 ] |
|
|