|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
poszukuję bezpłatnej sali na kurs językowy dla ubogich
Autor |
Wiadomość |
embe
|
 poszukuję bezpłatnej sali na kurs językowy dla ubogich
Poszukuję do udostępnienia nieodpłatnie sali z podstawowym wyposażeniem
(krzesła, ławki, gniazdko elektryczne, oświetlenie, ogrzewanie, tablica) do prowadzenia bezpłatnych kursów językowych dla osób ubogich.W sali musi się zmieścić 10 osób.W przedsięwzięcie nie są zaangażowane żadne finanse, będzie opierało się na wolontariacie i dobrej woli.Dostępność sali wyniosłaby początkowo 1h/tydzień.Jeśli gdzieś znajdzie się taka sala np.przy jakiejś parafii, stowarzyszeniu itp. proszę o kontakt mailowy: micbud(małpa)o2.pl
|
Pn wrz 04, 2006 9:53 |
|
|
|
 |
angua
|
Przede wszystkim nie napisałeś/napisałaś, gdzie by to miało być...
_________________ Czuwaj i módl się bezustannie, a czyń to dla Boga, dla ludzi i dla samego siebie. Nie ma piękniejszego zadania, które zostałoby człowiekowi dane do wypełnienia, niż kontemplacja. P. M. Delfieux
|
Pn wrz 04, 2006 10:09 |
|
 |
embe
|
kurczę,zaćmienia chyba jakiegoś dostałem...nigdzie się nie spieszyłem,czytałem to ogłoszenie przed wysłaniem z 15 razy.i byłem pewien,że umieściłem w nim słowo "lublin".ehhh,starość nie radość ;-]przepraszam więc i uzupełniam, że kurs miałby miejsce w lublinie.pzdr!
|
Pn wrz 04, 2006 10:41 |
|
|
|
 |
A.
Dołączył(a): Śr cze 08, 2005 7:39 Posty: 2702 Lokalizacja: Paragwaj
|
Popytaj proboszczów- z własnego doświadczenia wiem, że mogą dysponować salkami dydaktycznymi, pewnie małymi, ubogimi, żeby nie powiedzieć obskurnymi, ale może coś być.
_________________ Shame on the night for places I've been and what I've seen for giving me the strangest dreams But you never let me know just what they mean so oh oh so shame on the night alright And shame on you
|
Pn wrz 04, 2006 11:50 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
|