|
|
|
|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 6 ] |
|
Pirackie oprogramowanie...
| Autor |
Wiadomość |
|
CzłowiekBezOczu
|
 Pirackie oprogramowanie...
Ta reklama zbija. Dosłownie i w przenośni. Widziałem już różne reklamy. Uciążliwe, mniej uciążliwe i mało zauważalne. Ale ta nie dość że jest głupia to jeszcze wyjątkowo upierdliwa. Czasami zasłania cały obraz i mimo klikania krzyżyka nie chce zniknąć. Pomaga dopiero przeładowanie strony.
A już takie pierdoły o wchodzeniu do domu zamaskowanych policjantów zabierających komputer to rozpacz. Reasumując. Treść wzięta z sufitu wykonanie jeszcze gorsze. Koszmar. Nie wiem ile za to płacą ale to nie jest warte tej ceny.
|
| N lis 08, 2009 12:22 |
|
|
|
 |
|
Owieczka_in_black
|
Dlatego własnie pytam - czy ja jestem kura, żeby znosić?
Jak przestane tu przychodzić, to znaczy, że przysłowiowy szlag trafił akurat mnie. Przecież to anioł by sie wkurzył. A co dopiero Owca i to jeszcze black.
_________________ Za snem tęskniąc pisarz przytula butelkę,
Tak, jakby spirytus mógł mu dodać ducha.
Słowa - kiedyś wielkie - stały się niewielkie;
Choćby wykrzyczanych - mało kto dziś słucha.
/Jacek Kaczmarski/
|
| N lis 08, 2009 13:32 |
|
 |
|
WIST
|
Istotnie, reklama jest bardzo denerwująca, ale jak poczekasz chwile (jeśli dasz radę wytrzymać) i poklikasz kilka razy w krzyżyk, to zniknie. Osobiście sam bym ją zdjął, lub modyfikował. Zastanawiam się też kto ją stworzył w tak irytującej formie i czy pomyślał że nie tylko nikogo nie przerazi, ale i będzie tych uczciwych, lub w miarę uczciwych, dręczyć.
_________________ Pozdrawiam
WIST
|
| N lis 08, 2009 13:35 |
|
|
|
 |
|
Żžz
|
Przeglądarkę można pobrać stąd, zaś stosowne rozszerzenie stąd.
Moderację proszę o wyrozumiałość. 
_________________ Homo iudicio certo conscientiae suae semper debet oboedire. Człowiek powinien być zawsze posłuszny pewnemu sądowi swego sumienia. — Katechizm Kościoła Katolickiego, n. 1800
|
| N lis 08, 2009 17:13 |
|
 |
|
CzłowiekBezOczu
|
Dzięki Źiii... To było proste łatwe i przyjemne. Zawsze miałem lisa ale nie wiedziałem że tak szybko można go uzbroić. Dałbym plusy ale tu nie ma takiej opcji. Masz wirtualna co najmniej litrową flachę za to.
|
| N lis 08, 2009 17:27 |
|
|
|
 |
|
Owieczka_in_black
|
Wow, to działa!!! ŻŹz uratowałes mnie, a przynajmniej moj pobyt na tym forum:D Dzięki 
_________________ Za snem tęskniąc pisarz przytula butelkę,
Tak, jakby spirytus mógł mu dodać ducha.
Słowa - kiedyś wielkie - stały się niewielkie;
Choćby wykrzyczanych - mało kto dziś słucha.
/Jacek Kaczmarski/
|
| N lis 08, 2009 17:38 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 6 ] |
|
|