|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
timek95
|
 OSTROLEKA ZIOM
tematyka o ostrolece i regionie, zapraszamy mieszkancow, gosci, doroslych, dzieci. wszystko we wszystkim, w ostrolece. kultura, wiara, codziennosc, praca, doroslosc, dziecinstwo. wszystko z miastem tym zwiazane, zapraszam do dyskusji.
_________________ RTX
|
Śr kwi 12, 2006 14:29 |
|
|
|
 |
Julia
|
a mozesz dokladniej okreslic co masz na mysli? czy to ma byc "smietnik" czyli wszystko co zwiazane z Ostrołęką to tu?
_________________ Niebo gwiaździste nade mną, prawo moralne we mnie...
|
So kwi 15, 2006 13:32 |
|
 |
Mieszek
|
moim zdaniem Timek95 chce poznać więcej ludzi z ostrołęki a net na to pozwala przełamuje się jakoś pierwsze słowa i łatwiej rozmawiać
niestety nie jestem z Ostrołęki
i chyba niezbyt wiele osób tutaj...
ale zawsze Timku95 możesz kogoś tutaj na ten portal z Ostrołeki sprowadzić 
_________________ Niech żyje cywilizacja łacińska !!!
więc śpiewaj duszo ma... BÓG JEST MIŁOŚCIĄ...
|
So kwi 15, 2006 23:02 |
|
|
|
 |
timek95
|
postaram sie, macie racje, chcialbym poznac jak i popisac z osobami z miasta i regionu. co kto mysli o tym miescie, jego kulturze, ludziach, ciekawych miejscach, religii czyli o kosciolach oraz o wszelkich sprawach zwiazanych z ostroleka, zapraszam wiec kazdego kto jest byl lub bedzie w ostrolece bez wzgledu na plec i wiek. ja jestem w tym miescie juz 6 latn i niechce go opuszczac. poznajmy sie...
_________________ RTX
|
Cz kwi 20, 2006 14:06 |
|
 |
TheJOZI
|
 Re: OSTROLEKA ZIOM
Jam jest z Ostrołęki 
_________________ -Odliczanie do wieczności: http://opoka.tv/video/filmy/odliczaniedowiecznosci,mf,vid,fil,p_238.html -www.prawdapisma.blogspot.com "Przestań płakać: Oto zwyciężył Lew z pokolenia Judy, Odrośl Dawida, tak że otworzy księgę i siedem jej pieczęci"
|
N sty 03, 2010 17:52 |
|
|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|
|