Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Wt gru 16, 2025 19:43

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 859 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 54, 55, 56, 57, 58
 SZAFA! 
Autor Wiadomość

Post Re: SZAFA!
Precz z zadufanymi, wszystko-wiedzącymi, uprzedzonymi, ksenofobicznymi, najmądrzejszymi-z-całej-wsi HANYSAMI!

(ostatnio takich spotykam)

Wt gru 14, 2010 11:16

Przecz z trójmiejską SKM, która ma beznadziejną stronę i nie potrafi powiesić rozkładu czy informacji, z których wynika, że co drugi pociąg nie jedzie!!!!

Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www

Wt gru 14, 2010 15:30
Zobacz profil WWW

PZPR - precz z "paradą równości" (która ma się odbyć 11.06.2011 w Warszawie). Może ten skrót nie będzie już oznaczał tego, co nie powinno powstać (Polskiej Zjednoczonej Partii Robotniczej). Nie chcę się wyśmiewać z ofiar komunizmu. Ale kolejna zbitka liter może zostać odzyskana, nawet zły duch i okultyzm ukradli pentagram.

Precz z nieczystością, światowością, bezsensem! Precz z ADHD, ZOK, NVLD, zespołem Aspergera, autyzmem, schizofrenią i podobnymi zaburzeniami, aukorygią i wszelką nędzą... (nie jestem przeciwko cierpiącym na zaburzenia psychiczne, lecz przeciwko ich występowaniu). Precz z nieskromnym ubiorem!

Przede wszystkim precz z grzechem!

Bóg jest tylko jeden. Nie ma boga poza BOGIEM. Nie chcę iść do piekła! Nie chcę być potępiony bez końca! Wszystko, co nie jest Bogiem, jest stworzeniem jedynego Boga, jaki istnieje we wszechbycie. Bóg jest niezmienny, bez początku, bez końca.

So cze 11, 2011 8:28
Post Re:
Cytuj:
Precz z ADHD, ZOK, NVLD, zespołem Aspergera, autyzmem, schizofrenią i podobnymi zaburzeniami, aukorygią i wszelką nędzą... (nie jestem przeciwko cierpiącym na zaburzenia psychiczne, lecz przeciwko ich występowaniu).

A czemu jeszcze nie piszesz - precz z nowotworami, zawałami, udarami, cholerą, pałeczką Coli, cukrzycą, nadciśnieniem, zespołem Downa??....czyżbyś dzielił schorzenia na "zawinione" i "losowe"?

So cze 11, 2011 9:08
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 859 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 54, 55, 56, 57, 58