| Autor |
Wiadomość |
|
goostaf
|
 Re: SZAFA!
Precz z zadufanymi, wszystko-wiedzącymi, uprzedzonymi, ksenofobicznymi, najmądrzejszymi-z-całej-wsi HANYSAMI!
(ostatnio takich spotykam)
_________________ Powiedziano ci, człowiecze, co jest dobre. I czegoż żąda Pan od ciebie, jeśli nie pełnienia sprawiedliwości, umiłowania życzliwości i pokornego obcowania z Bogiem twoim Micheasz 6:8
|
| Wt gru 14, 2010 11:16 |
|
|
|
 |
|
ToMu
Dołączył(a): Cz kwi 14, 2005 9:49 Posty: 10063 Lokalizacja: Trójmiasto
|
Przecz z trójmiejską SKM, która ma beznadziejną stronę i nie potrafi powiesić rozkładu czy informacji, z których wynika, że co drugi pociąg nie jedzie!!!!
_________________ Wiara polega na wierzeniu w to, czego jeszcze nie widzisz. Nagrodą wiary jest zobaczenie wreszcie tego, w co wierzysz. (św. Augustyn z Hippony)
Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www
|
| Wt gru 14, 2010 15:30 |
|
 |
|
niewazny12
|
PZPR - precz z "paradą równości" (która ma się odbyć 11.06.2011 w Warszawie). Może ten skrót nie będzie już oznaczał tego, co nie powinno powstać (Polskiej Zjednoczonej Partii Robotniczej). Nie chcę się wyśmiewać z ofiar komunizmu. Ale kolejna zbitka liter może zostać odzyskana, nawet zły duch i okultyzm ukradli pentagram.
Precz z nieczystością, światowością, bezsensem! Precz z ADHD, ZOK, NVLD, zespołem Aspergera, autyzmem, schizofrenią i podobnymi zaburzeniami, aukorygią i wszelką nędzą... (nie jestem przeciwko cierpiącym na zaburzenia psychiczne, lecz przeciwko ich występowaniu). Precz z nieskromnym ubiorem!
Przede wszystkim precz z grzechem!
_________________ Bóg jest tylko jeden. Nie ma boga poza BOGIEM. Nie chcę iść do piekła! Nie chcę być potępiony bez końca! Wszystko, co nie jest Bogiem, jest stworzeniem jedynego Boga, jaki istnieje we wszechbycie. Bóg jest niezmienny, bez początku, bez końca.
|
| So cze 11, 2011 8:28 |
|
|
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
 Re:
Cytuj: Precz z ADHD, ZOK, NVLD, zespołem Aspergera, autyzmem, schizofrenią i podobnymi zaburzeniami, aukorygią i wszelką nędzą... (nie jestem przeciwko cierpiącym na zaburzenia psychiczne, lecz przeciwko ich występowaniu). A czemu jeszcze nie piszesz - precz z nowotworami, zawałami, udarami, cholerą, pałeczką Coli, cukrzycą, nadciśnieniem, zespołem Downa??....czyżbyś dzielił schorzenia na "zawinione" i "losowe"?
|
| So cze 11, 2011 9:08 |
|
|
|