Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest So sie 23, 2025 15:27

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 11 ] 
 polskie drogi - drogi śmierci 

ile miałeś kolizji i wypadków
0-5 100%  100%  [ 11 ]
5-10 0%  0%  [ 0 ]
10-15 0%  0%  [ 0 ]
Liczba głosów : 11

polskie drogi - drogi śmierci 
Autor Wiadomość
Post polskie drogi - drogi śmierci
Zyjemy w naszym kochanym karaju kazdy znas jedzi po polski drogach kazdy znas wie jakie one są są to drogi smierć i rospaczy są to drogi na których leje sie krew kazdego dnia. Mam prawie codzinie styczności zdroga krajowa nr 2 jest droga smierc nie dawano dziewczna 30 lat zgineła ciegla tam sa wypatki. Gdzie są nasz władze gdzie idze akcyza na paliwo. Spowdu nawieszni nasz drug niszcza sie na mam samochody. Atosdrady mam płatne owszem sporo tesz sami jestesmy sobie winny ze tak jedzimy ale cuz mam robic jak zatrzmac to zniwo

Śr kwi 05, 2006 8:50

:o Proszę Cię, Luki, pisz po polsku, bo się przykro robi...

Drogi - jakie są, każdy widzi. Akurat w mojej dzielnicy od wczoraj łątają - nie jest źle. Ale znam miejsca, gdzie jest tragicznie.

Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www

Śr kwi 05, 2006 9:30
Zobacz profil WWW
tragiczne miesc krajowa dwojak koni warszawa koni wrzesnia krajowa 74 krajowa j krajowa 77 krajowa 25 kon bydgoszcz to sa drogi smierci

Śr kwi 05, 2006 10:51
Wniosek z tego jest taki (po rozumowaniu lukiego) - nie jezdzic!

Ja jezdze i nie powiem, zebym az tak odbieral te drogi. Statystycznie faktycznie mamy bardzo duzy odsetek wypadkow z panstw 15-stki, ale polecam zaznajomic sie z dokumentem "Biała Księga polityki transportowej UE" i poprzedzajacej je zielonej ksiegi. Tam znajduje sie tez analiza problemu i wytyczne dzialan. Ciekawe co zrobia teraz nasi wlodarze.

A wlasnie luki - jednak nazwe tematu i ankiete potrafiles napisac poprawnie? Gratulacje.

Crosis

Śr kwi 05, 2006 11:40
sporo jedze na slask do kielc radomia bydgosczy znam te drogi wiem ze one sa zalne krwia co chwila krzyz

Śr kwi 05, 2006 11:48
Odkad Bydgoszcz i Radom to Slask? Poza tym jezdzilem tam - asfalt byl ciagle czarny, a nie czerwony.

W duzej mierze winni sa sami kierowcy - drogi sa jakie sa. Ale to nie powod by wyprzedzac na trzeciego.

Crosis

Śr kwi 05, 2006 11:56
nie są to slask ale i tak jest teagicznie krew uzułe jako przenisne

Śr kwi 05, 2006 11:57

Oboje macie rację. Z jednej strony są idioci, którzy się tak spieszą, że zawsze się zmieszczą "na trzeciego"... aż kiedyś im się nie udaje, i giną ludzi. A z drugiej strony - są drogi w stanie, jakim widać: gdzieniegdzie dobrym, czasami znośnym, ale też w wielu miejscach po prostu tragicznym. A stan dróg też wpływa na ilość tragedii drogowych.

Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www

Śr kwi 05, 2006 12:13
Zobacz profil WWW
w rejonach kielc odcinek ruda melenska -kielc jest dziura na dzuirze preetko mozli bespoczne z 30-40 km na godzne nie idze tam jechac

Śr kwi 05, 2006 12:28

Trzeba jeżdzić normalnie i stosować się w miarę możliwości do przepisów :-D , luki ty to za wszelką cenę chcesz zwrócić na siebie uwagę... poprzez robienie błędów-celowo jak się domyślam (jeszcze większych niż moje :biggrin: )

Śr kwi 05, 2006 14:02
Zobacz profil WWW

krajowa 7 tez jest miejscem czestych wypadkow. bniemal kazdego dnia jest tam jakas kolizja, nie koniecznie z ofiarami smiertelnymi, ale ranni zawsze sa, dla niezorientowanych jest to droga krajowa warszawa - gdańsk

Pn kwi 10, 2006 14:38
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 11 ]