Autor |
Wiadomość |
Nutka
|
Śr mar 23, 2005 15:58 |
|
|
|
 |
angua
|
Nutka  !!!!
[kłębowisko to to, co wilczki lubią najbardziej, więc wszyscy są już zasypani po uszy]
_________________ Czuwaj i módl się bezustannie, a czyń to dla Boga, dla ludzi i dla samego siebie. Nie ma piękniejszego zadania, które zostałoby człowiekowi dane do wypełnienia, niż kontemplacja. P. M. Delfieux
|
Śr mar 23, 2005 16:02 |
|
 |
Zoe
|
dobra dobra dziewczynki ... koniec zabawy ... robota czeka
my z Nutka musimy chyba skonczyc nasza baszte, a Ty wilczku chyba musialabys sie zabrac za jakas fose, nie
/Zoe otrzepawszy sie z piasku zabrala sie do roboty ... Nutka i angua staly przez chwile niezdecydowane patrzac spode lba na Zoe ktora przerwala im zabawe /
ps: ciekawe co zrobia Nutka i angua 
_________________ Życie jest walką, z której nie możemy się wycofać, ale w której musimy odnieść zwycięstwo.
|
Śr mar 23, 2005 16:07 |
|
|
|
 |
angua
|
[Angua przewraca Zoe w piach, oczywiście
Zawadzając ogonem o jej basztę  ale tylko troszkę...
Po czym biegnie szybko do fosy, udając, że cały czas kopie]
_________________ Czuwaj i módl się bezustannie, a czyń to dla Boga, dla ludzi i dla samego siebie. Nie ma piękniejszego zadania, które zostałoby człowiekowi dane do wypełnienia, niż kontemplacja. P. M. Delfieux
|
Śr mar 23, 2005 16:10 |
|
 |
Nutka
|
/ wędruje ku swojej baszcie zmieniając po drodze postać z kociej na ludzką/
Ach jak przyjemnie budować basztę swą /śpiewa/
Śr mar 23, 2005 16:19 |
|
|
|
 |
Zoe
|
angua napisał(a): Zawadzając ogonem o jej basztę  ale tylko troszkę...
hmmmmmm ...... co znaczy "tylko troszke"  czy naurszylas fundamenty  bo jezeli tak to nie omienie Cie pomoc przy naprawie
i nie mysl ze ja sie nabiore na motyw z kopaniem 
_________________ Życie jest walką, z której nie możemy się wycofać, ale w której musimy odnieść zwycięstwo.
|
Śr mar 23, 2005 16:26 |
|
 |
angua
|
Kto? Co? Do mnie mówisz?
[wilczek z ciekawością rozgląda się po okolicy, jakby widział ją pierwszy raz]
E, fundamenty w porządku, tylko tu się tak nierówno zrobiło. Ale może nikt nie zuważy...? 
|
Śr mar 23, 2005 16:33 |
|
 |
Zoe
|
nierowno  :placze::placze:
|
Śr mar 23, 2005 16:39 |
|
 |
angua
|
Nie płacz
Trzeba wyrównać
Od tego na pewno jest wilczkowy ogon!
To ja naprawię  :D:D

|
Śr mar 23, 2005 16:42 |
|
 |
Zoe
|
dobra zabierzemy sie do tego we dwojke i jakos szybciej nam to pojdzie
wychodze na razie z tej piaskownicy ... wszedzie mam piasek ... nawet miedzy zabkami .... nie chce wiedziec co mi sie bedzie dzisiaj snilo
udanej zabawy zycze 
|
Śr mar 23, 2005 16:57 |
|
 |
Julia
|
nio tak.... to gdzie ja mam stawiac swoja baszte? czy zachodnia to jest Nutki?
dzieki za jajko... ale nie wiem od kogo  czy ktos mnie oswieci? nie chcialabym popelnic gafy
juz mam weekend swiateczny...
_________________ Niebo gwiaździste nade mną, prawo moralne we mnie...
|
Śr mar 23, 2005 17:50 |
|
 |
monisia_gd
|
Julka jajka ja dzisiaj rozdawałam  . Angua dziękuję za pomoc w związku z opisem  .
[monisia przytula wilczka  i wręcza mu w podzięce to co wilczki lubią najbardziej, czyli... (anguo ratuj, ja nie wiem co wilczki lubią najbardziej, ja wiem tylko co tygryski...  )}
_________________ Choć tak wiele nas różni jesteśmy do siebie bardzo podobni. Odpowiedzialni i samotni.
|
Śr mar 23, 2005 19:30 |
|
 |
Julia
|
dzieki monisiu :*  jajo superanckie...
angua bardzo lubi drapanie za uszkiem (oba uszkami) i tarzanie sie w piasku... prawda wilczku?
|
Śr mar 23, 2005 19:43 |
|
 |
Julia
|
wilczku... czy to ty mi przemknales w okolicach mojej baszty?
teraz juz nie mam watpliwosci ze to byl moj wilczek  angua... jesli masz ochote to zapraszam na wieczorne drapanie za uszkami  nawet moge cie poglaskac po grzbiecie 
|
Śr mar 23, 2005 19:50 |
|
 |
monisia_gd
|
OGŁOSZENIE!!
Ludzie Kochani!
W związku z zaistaniałą sytuacją, iż jak może niektórzy zauważyli "moje zdjęcie" przedstawia tygryska, chciałabym zrezygnować z budowania baszty (wiecie, troche trudno tak formować tymi moimi czterema grubymi paluchami), a chciałabym się dołączyć do wilczka i jego fosy. Ale jeżeli ta posada jest pojedyńcza to oferuje się przy budowie mostu oraz bramy wjazdowej do zamku.
KONIEC OGŁOSZENIA!
[ wilczku mogłabyś mi oddać w posiadanie te chodzące łapki?? Proszęęęęę... [drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap] za uszkiem...  ]
_________________ Choć tak wiele nas różni jesteśmy do siebie bardzo podobni. Odpowiedzialni i samotni.
|
Śr mar 23, 2005 19:55 |
|
|
|