Autor |
Wiadomość |
Bartas
Dołączył(a): N wrz 24, 2006 18:13 Posty: 2267 Lokalizacja: Poznań
|
Właśnie się skończył Minimax i jest teraz Dobranocka Grażyny Dobroń
Bardzo lubię tę audycję, bo ciekawe tematy psychologiczne są tam prowadzone.
NIE, NIE SŁUCHAM RM!!!! Zasypiam i budzę się z Trójką! Tak, jako katolik, student teologii!
Jutro na zajęcia dopiero na 11:30  Nic mnie nie czeka. Luz.
Dobrej nocki,
Bartas.
_________________ [i]Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś sam[/i] :)
|
Pn lis 19, 2007 0:18 |
|
|
|
 |
Enigma
|
@AniaF: u mnie zasada "jutro będzie lepiej" nie podziałała. Ogłoszenie przez Tuska tego poniedziałku Dniem Raości Narodowej- też nie.
Się popłakałam dziś byłam.
a i teraz mi nie za wesoło.
Dobranoc.
_________________ "Doch gestohlen ist er wertlos,
Und dann brauch' ich ihn nicht"
|
Pn lis 19, 2007 20:55 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Enigma 
|
Pn lis 19, 2007 21:07 |
|
|
|
 |
Bartas
|
Ja jeszcze z godzinkę poczytam Mistrza i Małgorzatę, zmówię paciorek i pójdę spać. Jutro ciężki dzień na uczelni mnie czeka  Kolos z łaciny  Trzymajcie kciuki i módlcie się.
Dobrej nocki życzę,
Bartas.
_________________ [i]Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś sam[/i] :)
|
Pn lis 19, 2007 21:28 |
|
 |
AniaF
|
Enigma, nie wiem co jest żródłem twojego smutku. Wiem ze u mnie pojawia sie on wtedy kiedy zaniedbuje relacje z Bogiem. Dzisaj miałam moment takiego smutku, byłam długo u przyjaciółki i zdałam sobie sprawę że tylko Bóg może wypełnić pustkę, zabrać strach i smutek. U mnie strach pojawia się i wiem ze wteedy ten czarny próbuje mi wykraść wszystko co najcenniejsze czyli zaufanie do Boga. I kiedy się modlę to działa jak ciężka altyreria na wroga. Ja i tak wierzę że jutro lub pojutrze zaświeci słońce dla Ciebie. Jeżeli chcesz pogadac pisz na pw.
Pozdrawiam Cię i wszystkich całym ciepłem swojego serducha.
_________________ "Panie, wskaż mi drogi Swoje
ścieżek swoich naucz mnie !"
Psalm 25,4
|
Pn lis 19, 2007 21:52 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
paciorek,kosciolek,Chrystusik itd. infantylizm
A to nie jest dobre w odniesieniu do wiary,podobno.
P.S> Bartasie czy moglbys odp. na moj post z: Hyde Park->Studenci wszystkich działów łączcie sie...sesja idzie
|
Pn lis 19, 2007 21:54 |
|
 |
AniaF
|
Wszystkim życzę dobrej nocy i wtorku. Tak sobie myślę ze Jezus kiedy mówił o dzieciach, ze powinnismy stać sie jak one dał nam wskazółwki i klucz do szczęścia. Kiedy patrzę na dzieci jak postrzegają świat w którym życie jest cudem, każdy szczegół ma sens, każde ciastko ma niepowtarzalny smak, każda zabawa cel i sens, to myśle że muszę cofnać sie wstecz i każdego dnia dostrzegać to co Bóg mi ofiarował i cieszyć sie drobiazgami dnia codziennego, smakiem kawy i ciasta, śniegiem i słońcem, deszczem i potupać czasami w kałuży, poprostu chłonać życie i każda chwile.
Pozdrawiam Ania.
Psalm 25,4
|
Pn lis 19, 2007 23:37 |
|
 |
Zencognito
|
To był ostatni dzień wylegiwania się w łóżku - a tak było przyjemnie nie myśleć w ogóle o studiach... Od jutra trzeba będzie się wziąć do roboty.
Na zakończenie dnia (tudzież rozpoczęcie, jeśli przeczytają to rano  ) mam zadanie-zabawę dla męskiej części forum.
Znajdź na obrazku odtwarzacz multimedialny
Wierzcie mi i nie poddawajcie się, on naprawdę tam jest!

|
Wt lis 20, 2007 0:34 |
|
 |
Bartas
|
Zencognito napisał(a): Na zakończenie dnia (tudzież rozpoczęcie, jeśli przeczytają to rano  ) mam zadanie-zabawę dla męskiej części forum. Znajdź na obrazku odtwarzacz multimedialny  Wierzcie mi i nie poddawajcie się, on naprawdę tam jest!  
Wiesz co, Zen? Przeginasz troszkę 
|
Wt lis 20, 2007 10:19 |
|
 |
Zencognito
|
No wiem, wiem, że to jest trudne zadanie, ale uwierz mi - ten odtwarzacz naprawdę jest na zdjęciu! 
|
Wt lis 20, 2007 11:09 |
|
 |
olinka
|
Enigma napisał(a): @Się popłakałam dziś byłam.
a i teraz mi nie za wesoło.
.
Dziś wtorek, Enigmo. Chyba Ci przeszło było?
Jeśli nie, to życzę Ci lepszego jutra. 
_________________ Make a good thing better.
Mój Bóg i moje wszystko.
|
Wt lis 20, 2007 17:52 |
|
 |
Enigma
|
dzięki za słowa otuchy
dzis było tak samo, jak wczoraj. Jutro robię sobie wolne i jadę na zakupy do Manufaktury. Może mi się humor poprawi, jak sobie sprawię coś nowego?
_________________ "Doch gestohlen ist er wertlos,
Und dann brauch' ich ihn nicht"
|
Wt lis 20, 2007 19:55 |
|
 |
AniaF
|
Ja za chwilę wskakuję do łóżka z kubkiem gorącego mleka z miodem i czosnkiem. Dzisiaj moj organizm toczył walkę z przeziebieniem, w nocy nie spałam za to całe popołudnie przespalam i czuję sie trochę lepiej. Mam nadzieję ze jutro obudzę się zdrowa i wypoczęta.
Pozdrawiam Ania.
Psalm 25,4
|
Wt lis 20, 2007 21:31 |
|
 |
Zencognito
|
AniaF napisał(a): Ja za chwilę wskakuję do łóżka z kubkiem gorącego mleka z miodem i czosnkiem.
Ooo, ja też sobie zrobię - bardzo lubię  Ja dziś cały dzień toczyłem walkę z programami, które mam na jutro zrobić i jeszcze się ona nie skończyła -_-'
|
Wt lis 20, 2007 21:35 |
|
 |
Zencognito
|
Wykonałem dziś sporą część prac których wymaga program który z kolegą piszemy na zaliczenie pewnego przedmiotu - niedługo skończymy, może nawet jutro  Przed chwilą zaś skończyliśmy całą rodziną oglądać "Opowieści z Narnii" - wspaniały film! Muzyka cudowna, właśnie słucham jej przy lecących napisach końcowych i zaraz kładę się spać, odespać zarwaną noc. Dobranoc wszystkim 
|
Pt lis 23, 2007 22:18 |
|
|
|