Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest So sie 30, 2025 11:13

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1159 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 74, 75, 76, 77, 78  Następna strona
 Wątek na dobranoc 
Autor Wiadomość

Bylam dzisiaj na basenie ale to cudowny relaks. Woda to mój żywioł uwielbiam pływać, spacerować nad woda i szystko co z nią związane jest cuuudne. Nawet nie sądzilam że po calym dniu można tak dobrze się czuć i mieć tyle energii.
Pozdrawiam Ania.

Och, to może my sobie ręce podać, bo ja też kocham wodę i wszystko co z nią związane :) Dawno już nie byłem na pływalni. Może wpadnę jutro po zajęciach na dwie godzinki!!! ;) Troszku popływam, pozjeżdżam na zjeżdżalni, pójdę się wypocić do sauny, bo nie najlepiej się czuję - bierze mnie strasznie.

A co było dziś? Zajęcia krótko, potem do domku, napisałem referat na ćwiczenia, potem walnąłem wszystko w kąt, wziąłem gitarkę i grałem i grałem i grałem i grałem :)

Śr mar 12, 2008 21:52
Zobacz profil WWW
Hmm,po kolacyjce i tak mi przyszlo na mysl.Ciekawe czy Zencognito otworzy temat "protest przeciwko bezjajcznej Wielkanocy".

Pn mar 17, 2008 19:35

Dzień krótki, zajęcia do 12:40. Wróciłem do domu, wziąłem gitarę i grałem godzinami ;). Coraz lepiej mi idzie czytanie z tabulatur :) Matko kochana, co ja wyprawiałem, jak się buntowałem, jak złościłem, że ja niby taki - przepraszam, że nie zgrzeszę skromnością ;) - utalentowany muzyczny samouk i amator, a nigdy się nie nauczę tego. A przecież to najprostszy zapis muzyczny. I wreszcie doszedłem do tego. Dzięki Ci, Panie, za ten dar!!! :) Noszę się teraz z zamiarem zakupienia elektrycznej gitary marki Fender Stratocaster :)Gitara to cudowna rzecz :)

Pn mar 17, 2008 21:45
Zobacz profil WWW
Ciekawe czy Zencognito otworzy temat "protest przeciwko bezjajcznej Wielkanocy".

Hm? Chyba jajecznej...?

Ja sobie jeszcze poczytam i lulu. Dziś miałam ciężki dzień. Za to zrobiłam marchewkę z groszkiem- moją specjalność :) A przy okazji poparzyłam się patelnią. Normalka...

Dobranoc :)

Pn mar 17, 2008 22:04

Tak się zasluchałam w Mietku Szcześniaku ze gotowalam jajka do kanapek na jutro przez ok. 30 min. Na szczęscie nie spaliłam garnka.
Pozatym ciągle pewna sprawa tkwi w mojej glowie. Jakiś czas temu bardzo chciałam wyjechać z Polski i stało się to dla mnie bardzo ważne. Po jakimś czasie zrozumialam ze w Polsce jest moje miejsce i tu jestem szczęśliwa. Podczas Świat Wielkanocnych modliłam się aby Bóg dał mi jakiś znak i pokazał co robić. I w ten sam dzień dostałam odpowiedz tylko nie wiem czy dobrze ją interpretuje. Otworzyly się przede mną drzwi do marzeń. Południe Hiszpanii a dokładnie okolice Malagi. Proszę Boga abym umiala "talenty" które mi daje dobrze wykorzystać.
Pozdrawiam Ania.

j

Śr kwi 02, 2008 23:01

Tak się zasluchałam w Mietku Szcześniaku ze gotowalam jajka do kanapek na jutro przez ok. 30 min. Na szczęscie nie spaliłam garnka.

Eee.. Żaden rekord. Ja raz całą noc gotowałem. Były prawdziwie sadzone. :)

AniaF napisał(a):
Pozatym ciągle pewna sprawa tkwi w mojej glowie. Jakiś czas temu bardzo chciałam wyjechać z Polski i stało się to dla mnie bardzo ważne. Po jakimś czasie zrozumialam ze w Polsce jest moje miejsce i tu jestem szczęśliwa. Podczas Świat Wielkanocnych modliłam się aby Bóg dał mi jakiś znak i pokazał co robić. I w ten sam dzień dostałam odpowiedz tylko nie wiem czy dobrze ją interpretuje. Otworzyly się przede mną drzwi do marzeń. Południe Hiszpanii a dokładnie okolice Malagi. Proszę Boga abym umiala "talenty" które mi daje dobrze wykorzystać.
Pozdrawiam Ania.

j

Malaga powiadasz. Sprawa do przemyślenia. Przy lampce.
Obrazek
Malaga to nie jabcok. Ale trochę tam gorąco.

Cz kwi 03, 2008 0:47
Zobacz profil WWW

Trochę póżno już ale mam taką ochotę na sałatke owocową że chyba pozwolę sobię na tą przyjemność. A robię naprawde pyszną nie chwaląc się :lol:
Ania.

So kwi 05, 2008 21:49

Dzisiejszy dzień był bardzo słoneczny w dolnośląskim, kocham słońce naladowuje moje baterie. A dzisiaj dużo tej energii potrzebowałam. Za chwilę wskakuję pod prysznic ( a tak marzy mi się wanna z hydromasazem) zaparzam kawę z cykorii i dzisiaj Ewangelia Św. Łukasza.
Pozdrawiam i życze wam dobrej nocy i pięknego dnia jutro Ania.

Pn kwi 14, 2008 21:06

Ja tam wolę teraz brandy :)

Metaxa rządzi :)

Crosis

Pn kwi 14, 2008 21:16

Dzisiejszy dzień był bardzo miły. Przed zajęciami poszedłem do sklepu muzycznego w celu zorientowania się w jakiej dość przystępnej cenie mogę kupić gitarkę elektryczną wraz z piecykiem. Jak się okazało, nie jest aż tak tragicznie z cenami - najtańsza gitara Fender Stratocaster kosztuje 250 zł. Najtańszy zaś piecyk 150 złotych. Przetestowałem i uznałem, że sprzęt jest ok. - na dobry początek. Ale z kupnem się wstrzymuje dopiero do czasu aż uzbieram pełną sumkę ;) 23 kwietnia mam urodziny i zaapelowałem w rodzinie, że jeśli chcą mi sprawić prezent to nie chce żadnych ciuchów, płyt czy kosmetyków, ale ... kasa - co łaska oczywiście ;) I wtedy kupię :) a może nawet trafi się lepszy sprzęt :) A co poza tym? Nic ciekawego. Robię mały odskok od środowiska kościelnego i poświęcam się pracy w muzyce :). To znaczy - MAM TAKI ZAMIAR ;)

Pt kwi 18, 2008 21:20
Zobacz profil WWW

Ja natomiast szukałam dzisiaj prezentu dla mojej koleżanki która jutro wychodzi za maż. Nabożeństwo jutro na 15, tak bardzo się kochają i tak oczekują tego ślubu. Ich miłość jest dla nich ogromną silą a jej fundamentem jest Bóg. Sa dla mnie świadectwem miłości która zakorzeniona jest w Jezusie.
Ania.

Pt kwi 18, 2008 22:08

Nie mogę się nadziwić jak piękny może być ślub. Było cudownie wszędzie odczuwalna była obecnośc Boga. Od małżonków bila niesamowita radość i milość, kiedy pastor mowił kazanie czulam jak ciarki przechodzą moje cialo, Milość byla wszędzie tz ja to tak odczuwałam.
Pozdrawiam was serdecznie Ania.

So kwi 19, 2008 20:19
A ja wczoraj kupiłem rower chrześnicy na komunię :) I w sumie weekend jak każdy - bardziej pracujący niż tydzień - zakupy, sprzątanie, ujeżdżanie nowego konia, nauka... jednym słowem - przyjemne z pożytecznym ;)

Crosis

N kwi 20, 2008 23:21

Dzień był udany :)) Jeszcze tylko przeczytam z dwa rozdziały Hobbita zmówię sobie dziesiątkę różańca i udam się na spoczynek :) Jutro muszę dość wcześnie wstać, aby utrwalić wiadomości z Prawa Kanonicznego, potem tylko na 270 minut (nie licząc przerw) pójdę na wydział, bo mam tylko dwa ćwiczenia, wypadły nam dwa wykłady i szybciej wrócę do domku :) Poza tym zapowiada się fajny dzień - urodzinki Bartusia :) Nie do wiary!!! To już dwudziesta druga wiosenka :) Ale wyprawiam je dopiero w niedzielę, bo to najlepszy czas na spotkanie z rodziną przy wspólnym stole. Tylko dwa razy w życiu robiłem urodziny (2 i 3 klasa podstawówki) dla kolegów i koleżanek. To raczej moja mamusia się tym zajmowała. Ja nie byłem z tego powodu zadowolony, bo o mnie tez nikt nigdy nie pamiętał :) 18 urodziny również były bardzo skromne w rodzinnym gronie. Szczerze mówiąc ... szkoda troszku tej młodości, ale cóż ;)

Wt kwi 22, 2008 21:17
Zobacz profil WWW

Post Życzenia
Bartku, nie wiem czy jutro będe miała czas i czy będe na forum dlatego dzisiaj chciałam ci życzyć wszystkiego czego pragnie twoje serce aby sie spelnilo, a przede wszystkim aby Bóg zawsze Ci błogosławił i abyś trwał w Nim bo tylko Jezus jest Żródłem i w Nim można znależć spełnienie.
Psalm 21
"Niech cie wmocni imię Boga Jakubowego
Niech ci da czego pragnie serce Twoje
I niech wypelni kazdy twój zamysł
Niech Pan spełni wszystkie prośby twoje"
Pozdrawiam serdecznie Ania.

Wt kwi 22, 2008 21:41
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 1159 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 74, 75, 76, 77, 78  Następna strona